Μόνο για γυναίκες

Έχει δίκιο ή γυναίκα έκανε τρεις εγκυμοσύνες αλλωστε
1000033434.jpg

^^^
Αν ηθελε να μην την λενε χοντρη, επρεπε να φροντισει να μην ειναι.

Τελευταία επεξεργασία:
H ιδια ακριβως κοπέλα τι παρατηρείται έβγαλε το λίπος από τα μάγουλα της είναι σαν να μεγάλωσε 10 χρόνια.
1000033513.jpg1000033512.jpg

Κοριτσάκια, χωρίς να θέλω να είμαι η γκρινιάρα εδώ μέσα, μήπως με όλα αυτά τα τελευταία ποστ ξεφύγαμε από το κυρίως θέμα που είναι το ρετρό μακιγιάζ και η αντίστοιχη αισθητική; Τόσες ωραίες ιδέες είχαμε όταν ξεκίνησε αυτό το θρεντ, γιατί να ασχολούμαστε τώρα με τις αποτυχημένες πλαστικές των τριτοτεταρτοκλασσάτων wannabe celebrities που είναι μια εντελώς σύγχρονη τάση;

makeup1_3.jpg

Μα δες εδώ ομορφιά! Απλή, γλυκιά, κομψή, φορώντας μόνο το απολύτως απαραίτητο μακιγιάζ για το καλοκαίρι.
Κι αυτό το χρώμα κραγιόν ονειρεμένο! (Revlon for ever! )
Δικαίως επαινεί η Bambi τη δεκαετία του 50. Υπέροχη!

Κοριτσάκια, χωρίς να θέλω να είμαι η γκρινιάρα εδώ μέσα, μήπως με όλα αυτά τα τελευταία ποστ ξεφύγαμε από το κυρίως θέμα που είναι το ρετρό μακιγιάζ και η αντίστοιχη αισθητική; Τόσες ωραίες ιδέες είχαμε όταν ξεκίνησε αυτό το θρεντ, γιατί να ασχολούμαστε τώρα με τις αποτυχημένες πλαστικές των τριτοτεταρτοκλασσάτων wannabe celebrities που είναι μια εντελώς σύγχρονη τάση;

makeup1_3.jpg

Μα δες εδώ ομορφιά! Απλή, γλυκιά, κομψή, φορώντας μόνο το απολύτως απαραίτητο μακιγιάζ για το καλοκαίρι.
Κι αυτό το χρώμα κραγιόν ονειρεμένο! (Revlon for ever! )
Δικαίως επαινεί η Bambi τη δεκαετία του 50. Υπέροχη!
Για να δείξουμε και να τονίσουμε τις τότε διάφορες με το σήμερα, καμία σχεση. Πως αλλαξαν τα πράγματα στα πρότυπα της ομορφιάς.

Πίσω
Μπλουζα