Μ. Καραγάτσης

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας retrofan
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Εδω παντως ειναι μονο του αλωνιου γιατι το φανελακι θελει ενα καλο πλυσιμο επειγοντως.
Αλλα με ολο το μαλλι μπροστα στα ματια, που να το δει ο ανθρωπος;
Στην μεγάλη χιμαιρα θα τον δεις και τζεντλεμαν και αλήτη γιατί η αγαπημένη του γυναίκα τα φτιάχνει με τον αδερφό του και άσε μην σου πω τι άλλο κάνει, τον τρελαίνει τον άνθρωπο.

Με εκνευρίζει με τον Κίτρινο Φάκελο που δεν θεωρούν στο ελάχιστο ότι έχει μια στοιχειώδη νουάρ γραφή, αλλά το θεωρούν κοινωνικό μυθιστόρημα

Ο εραστής κουνιάδος είπε η μοιχαλις μαρινα να μην πάει πιο μακρυά από την οικογένεια για να κάνει τα αίσχη της
1000027364.webp

αυτό το μωρό ε συγνώμη παιδί ήθελα να πω σε κανέναν γάμο δεν ευτυχησε ...

Μη με γελουν τα ματια μου και κανουνε πουλακια;
Τι βλεπω στην μεγαλη φωτογραφια. Ρετρο γαμος και η νυφη φοραει νυφικο χωρις μανικια;
Ποια ειναι η σειρα και ποιος ο ενδυματολογος της; Εχω κατι να του πω. :gun:

Τι βλεπω στην μεγαλη φωτογραφια. Ρετρο γαμος και η νυφη φοραει νυφικο χωρις μανικια;
Η μεγάλη Χίμαιρα αχ για να δούμε τι θα δούμε αν θα τριξουν τα κόκαλα του καραγατση

Ακόμη και γω που δεν ασχολούμαι με τα ενδυματολογικά ιδιαίτερα, το βλέπω κάνει "μπαμ"! ως παράξενο..

Από προαίσθημα προβλέπω η σειρά αυτή να είναι σε στυλ Πανθέων (την πρόσφατη διασκευή του ΣΚΑΪ εννοώ) και να έχει πολύ γυμνό (αφού ξεκίνησε με νυφικό χωρίς μανίκια δεν θέλω να φαντάζομαι τις επόμενες σκηνές )

Από προαίσθημα προβλέπω η σειρά αυτή να είναι σε στυλ Πανθέων (την πρόσφατη διασκευή του ΣΚΑΪ εννοώ) και να έχει πολύ γυμνό (αφού ξεκίνησε με νυφικό χωρίς μανίκια δεν θέλω να φαντάζομαι τις επόμενες σκηνές )
Γυμνό και αν θα χει και δεν θα χει αφού τα φτιάχνουμε με τον κουνιάδο και κάνουμε παθιαρικο σεξ

Γυμνό και αν θα χει και δεν θα χει αφού τα φτιάχνουμε με τον κουνιάδο και κάνουμε παθιαρικο σεξ
Θα δείξει η επόμενη σεζόν (δεν ξέρω και για πότε έχει προγραμματιστεί να προβληθεί)

Η μεγάλη Χίμαιρα αχ για να δούμε τι θα δούμε αν θα τριξουν τα κόκαλα του καραγατση
Θα τριξουν, θα τριξουν. Φανηκε το πραγμα απο τωρα.

Και το γυμνο με το παθιαρικο σεξ πρεπει να βγει φατσα φορα στις 9.00 το βραδυ; Τσοντα ειναι;
Και στους Πανθεους του '77 υπηρχε σεξ και παθος αναμεσα στην Μαρμω και τον Κιτσο, αλλα οι τηλεθεατες δεν ειδαν τσιτσιδωμα.
Αυτο ειναι στο χερι του σκηνοθετη και αν ειναι αρκετα ικανος, ας μας δειξει το παθος χωρις να μας το τριψει στην μουρη.
Οπως μπορουσαν καποτε, να μπορεσουν και τωρα.

Θα τριξουν, θα τριξουν. Φανηκε το πραγμα απο τωρα.

Και το γυμνο με το παθιαρικο σεξ πρεπει να βγει φατσα φορα στις 9.00 το βραδυ; Τσοντα ειναι;
Και στους Πανθεους του '77 υπηρχε σεξ και παθος αναμεσα στην Μαρμω και τον Κιτσο, αλλα οι τηλεθεατες δεν ειδαν τσιτσιδωμα.
Αυτο ειναι στο χερι του σκηνοθετη και αν ειναι αρκετα ικανος, ας μας δειξει το παθος χωρις να μας το τριψει στην μουρη.
Οπως μπορουσαν καποτε, να μπορεσουν και τωρα.
Μπαμπι σωστά τα λες όλα αλλά οι νέες παραγωγές έχουν άλλους κανόνες, ειδωμεν, το λέω όμως με σιγουριά εδώ γιατί την παραγωγή την έχουν αναλάβει και ξενοι

Μπαμπι σωστά τα λες όλα αλλά οι νέες παραγωγές έχουν άλλους κανόνες, ειδωμεν, το λέω όμως με σιγουριά εδώ γιατί την παραγωγή την έχουν αναλάβει και ξενοι

Δυστυχως, ετσι ειναι. Την εποχη που ημουν κοριτσακι οι γονεις ανοιγαν την τηλεοραση και την αφηναν να παιζει χωρις να φοβουνται μηπως βρεθουν τα παιδια τους μπροστα σε ακαταλληλες σκηνες. Τωρα την ανοιγεις μερα μεσημερι, καθεσαι να δεις μια σειρα με την μανα σου, τον αδελφο σου, το παιδι σου, την γιαγια σου και δειχνει τσοντα. Θελεις η δεν θελεις εκεινη την στιγμη να ανοιξει η γη να σε καταπιει;
Αυτος ειναι και ο βασικοτερος λογος που δεν βλεπω τηλεοραση εδω και πολλα χρονια. Κανω εγγραφη μονο σε καποια ελαχιστα προγραμματα που τα επιλεγω με προσοχη και που ειναι εγγυημενα μακρια απο ξετσιπωσιες και ρεζιλικια.

Δυστυχως, ετσι ειναι. Την εποχη που ημουν κοριτσακι οι γονεις ανοιγαν την τηλεοραση και την αφηναν να παιζει χωρις να φοβουνται μηπως βρεθουν τα παιδια τους μπροστα σε ακαταλληλες σκηνες. Τωρα την ανοιγεις μερα μεσημερι, καθεσαι να δεις μια σειρα με την μανα σου, τον αδελφο σου, το παιδι σου, την γιαγια σου και δειχνει τσοντα. Θελεις η δεν θελεις εκεινη την στιγμη να ανοιξει η γη να σε καταπιει;
Αυτος ειναι και ο βασικοτερος λογος που δεν βλεπω τηλεοραση εδω και πολλα χρονια. Κανω εγγραφη μονο σε καποια ελαχιστα προγραμματα που τα επιλεγω με προσοχη και που ειναι εγγυημενα μακρια απο ξετσιπωσιες και ρεζιλικια.
Κοίτα μπαμπι είμαι συμπαραγωγή γι αυτο την πάνε για νετφλιξ οπότε νετφλιξ χωρίς ΣΕξ δεν νοειται, είναι φαΐ χωρίς αλατοπίπερο. Καλύτερα βέβαια να είναι αξιοπρεπής και να προβληθεί μόνο εδώ από την άλλη λες πρέπει να βγούμε και εξωτερικο να μάθει ο κόσμος για την μεγάλη χιμαιρα , ο Γάλλος, ο Άγγλος. Ελπίζω τουλάχιστον σε ισορροπία εν τελει

Έχεις απόλυτο δίκιο όλα ήταν καλλυμενα στο νυφικο της νύφης και δεν καθοριζαν τις γραμμές της αυτό ταιριάζει πιο συντηρητικό αλλά στην δική μας εποχή δεν ήταν έτσι τότε τα νυφικά

Πίσω
Μπλουζα