Μetal t-shirts που φορούσατε τοτε,με καμάρι

Me syginisate...Egw foraga iron maiden to live after death,dream theater,Manowar,black sabbath,guns and roses kai fysika ta siderotypa apo to agori.Episis thimamai oti eixa tsakwthei apeires fores me ton triskeftiko mou gia mia mplouza ton satanistwn guns n roses lol...Elpizw arketoi apo edw na thimoude to xwris anasa,to palio rock city,to happening,thn unisound ktl...
 
Public Enemy

Η αισθητική των metal δε μου αρέσει, όπως και τα περισσότερα τραγούδια.

Πάντως οι Public enemy είχαν κάνει μια συνεργασία που θα άρεσε και σε εσάς (που ακούγατε metal), δε μπορώ να θυμηθώ όμως ούτε το συγκρότημα, ούτε το τραγούδι (ήταν κάτι λευκοί καραφλοί με μούσια) :D
 
King Diamond - Conspiracy

Slayer - Show no mercy

...και δεν με ενοχλούσε κανένας....
 
Μια Metallica - Ride the Lightning...θυμαμαι ηταν δωρο για τα γενεθλια μου! Το καλυτερο ηταν οτι εκτος απο το εξωφυλλο του δισκου μπροστα, στα μανικια ειχε το logo metallica σε tribal γραμματοσειρα! Ηταν η αγαπημενη μου.
 
MANOWAR - Kings of metal

Φωτό από τέλη 80's με αρχές 90's (πάνε πολλά χρόνια, δε θυμάμαι ακριβώς).

Παρατηρήστε :

Ρετρό ρεβέρ στο τζην.

Ρετρό δέσιμο κορδονιών.

Ρετρό κατάχρηση οινοπνευματοδών ποτών (βλέπε μπύρα).

Ρετρό έκφραση (με γλώσα όξω) λόγω (δήθεν) σούρας.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
exetlaios είσαι και ο πρώτος ... ρεμάλης!

Εγώ πάντως κυκλοφορούσα συχνά-πυκνά με την κλασικά "Black Metal" των Venom.

Αρχικά η μάνα μου ούτε να την δεί δεν ήθελε, πόσο μάλλον να την πλύνει και να την κρεμάσει να στεγνώσει (φανταστείτε τους γειτόνους στο χωριό να δουν μπουγάδα με τράγο+πεντάλφα), οπότε φαντάζεστε την μπίχλα. Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις βέβαια την κατάφερα να την πλένει. Αν αυτό δεν είναι επιτυχία της παγκόσμιας διπλωματίας, δεν ξέρω τι είναι!
 
εγω εχω ακομα μερικες φορουσα μειντεν και ντιο στο σχολειο οταν τις πρωτοφορεσα κατι κοριτσια στις τουαλετες μου πουλησαν μαγκια μου εσκισαν την μπλουζα και εγω εδειρα μια απο αυτες.ευτηχως η μητερα μου ποτε δεν ειχε προβλημα με τις μπλουζες(αληθεια γιατι παντα τις σηδερωνε πανω στην σταμπα και στο πλυσιμο την ετριβε καλα να καθαρισει?)και καθαρισε για μενα.
 
από King Diamond - Conspiracy ,ένα ασπρομαυρο σχεδιο που ειχε μεσα το LP ,

μια Manowar , δεν θυμαμε ποιο δισκο η σχεδιο,χμμμ α! ναι κ μια φουτερ Slayer - show no mercy!

πολλα ραφτα,κονκαρδες, κτλ ...κολαν και DrMartens σε γυμνασιο/λυκειο της επαρχειας.αχχχχ καθε μερα κουρεψου ακουγα
 
Alucard είπε:
Η αμαρτωλή γενιά του 50-60 λοιπόν πίστευε πως κινδύνευε από παιδιά επειδή τους άρεσε μια συγκεκριμένη μουσική και ντυνόταν ανάλογα. Φοβόντουσαν άραγε πως θα μπούνε το βράδυ στα σπίτια τους και θα τους .... ;

Η γενιά εκείνη λοιπόν που δεν άφησε τίποτα για τις επόμενες, ξεκοκαλίζοντας μέχρι την τελευταία δεκάρα της εθνικής οικονομίας και παραλύοντας τις δημόσιες υπηρεσίες με παράλογες μαζικές προσλήψεις στο δημόσιο αμόρφωτων βλάχων (τα αποτελέσματα τα βλέπουμε ακόμη και τώρα) με τη βοήθεια των πολιτικών που έβγαζαν.

Ακόμη πληρώνουμε την ηλιθιότητα και την απληστία τους...Πώς;;

Πληρώνοντας τη σύνταξη αυτών που δούλεψαν το πολύ μια 10ετία και αργότερα ονόμαζαν τεμπέληδες τις επόμενες γενιές που δουλεύουν πλέον 20 ώρες τη μέρα για τη σύνταξη των... «ηρώων» του γλειψίματος. Αυτοί θορυβήθηκαν λοιπόν μην τυχόν κανένας πιτσιρικάς φορέσει καμία metal μπλούζα και προσβάλει έτσι την ηλιθιότητά της «ηθικής»τους (ο διάβολος πρέπει να είναι πιο ηθικός από πολλούς από αυτούς).

Άραγε αποδίδεται δικαιοσύνη έστω και στον άλλο κόσμο;
Τί είπες τώρα! Βασικά φαίνεται να έχεις δίκιο. Κολλημένη γενιά - έχει κάποια ελαφρυντικά βέβαια - κατάλοιπα πολέμου και εμφυλίου, αλλά γενικώς για τα μπάζα. Δεν αξίζει πάνω από τρεις γραμμές κειμένου.

Pooky είπε:
Πριν από λίγες μέρες, την εβδομάδα που έκανε καλό καιρό, είχα σκάσει μύτη από το σπίτι των "πεθερικών" με μπλουζίτσα "Iced Earth". Ασορτί με στρατιωτική αρβύλα, με παντελόνι αγγαρείας, αξυρισιά και πάει λέγοντας. Έπρεπε να βλέπατε την έκπληξή τους στα μάτια τους. Το πρώτο που με ρώτησαν είναι πώς περιμένω να βρω δουλειά με τέτοια εμφάνιση!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!
Κατάφερες να με εκνευρίσεις βραδυάτικα. Τα έχω ακούσει αυτά παλιότερα. Μένεις άναυδος από την παντελή έλλειψη σκέψης η οποία δυστυχώς διακατέχει τεράστιο μέρος του ενήλικου (στο σώμα, όχι στο μυαλό) πληθυσμού.

Pooky είπε:
Ρε καρβουνιάριδες, ΔΕΝ θέλω να βρω δουλειά. Σιγά μην αφήσω το κάθε λογής "αφεντικό" να μου φορέσει θηλειά στο λαιμό (γραβάτα) για να με ξεζουμίζει κατά το δοκούν. Αυτή ήταν και η απάντησή μου προς αυτούς. Αν τους αρέσει. Στα @@ μου η γνώμη τους. Ανάθεμα αν τελικά μπορέσουμε να βρούμε το έλεος που ζητάμε από τέτοιους ανθρώπους.
Και πώς τη βγάζεις; Btw δε χρειάζεσαι το έλεός τους αλλά το τέλος τους.

Pooky είπε:
Α! Κλείνοντας να αναφέρω ότι ο ένας εξ αυτών των βρωμερών και άθλιων υπανθρώπων (η μάνα της κοπελιάς μου) δεν έχει δουλέψει ώρα στην ζωή της. Ο πατέρας της, φυσικά, δημόσιος υπάλληλος. Με 20 χρονάκια "εργασία" και 2500 μηνιαία σύνταξη που κάποια κακόμοιρα δουλεύουν 24άωρα με βασικό μισθό για να του παρέχεται.
Σωστός. Ε, κοίτα, επί δεκαετίες το πολιτικό σύστημα συντηρεί μία τέτοια τάξη ανθρώπων προκειμένου να έχει πελατεία και ψηφοφόρους.Τωρα όμως που σφίγγουν τα πράγματα, άντε το πολύ με σύμβαση και βλέπουμε... να δούμε πότε θα ξυπνήσει η πλέμπα (ποτέ).

Pooky είπε:
Αυτά τα κοπρόσκυλα είναι που έρχονται να μας κρίνουν. Δυστυχώς.
Χρόνια τώρα. Και τί έγινε; Τους γράφεις και προχωράς.

Και για να μην είναι εντελώς εκτός θέματος το μήνυμά μου, Slayer tshirt με τον αετό με τη πεντάλφα, Testament (Souls of black), Obituary, Kreator (Pleasure to kill και coma of souls) και προχτές αγόρασα από ένα σταμπάδικο μία Slayer.

stee είπε:
King Diamond - ConspiracySlayer - Show no mercy

...και δεν με ενοχλούσε κανένας....
Στο σχολείο (1987-1992) ούτε εμένα...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
αισχος!!

..το 98 ειχα παει διακοπες με μια μεναγκο.πρωτη και τελευταια φορα..αφου και με την κυρια Dokken ΔΕΝ παμε διακοπες μαζι.. δεν ξερω πως εγινε αλλα την αλλη μερα εμφανιζεται η...μαννα της!!(ΑΙΣΧΟΣ!ΠΡΟΔΟΣΙΑ!)δεν ειχα παρει μαζι μου καποια tshirts με μπαντες.αλλα κυκλοφορουσα συνεχως με μαυρα tshirts που εγραφαν"SEX MURDER ART" "DANGEROUS ,BUT WORTH THE RISK" "TRUST ME,I M A DOCTOR" και το κορυφαιο"I SPEARED BRITNEY"......εννοειται οτι χωρισαμε και συνεχισα τις διακοπες μου αλλου..το αγαπημενο μου ηταν ενα ROXX GANG που το αποχωριστηκα προπερσυ αφου ειχε τοσες τρυπες,που ουτε για τελειωμενο ποζερα δεν εκανε...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=g7DzkHw4_xA&feature=related]YouTube - Roxx Gang''scratch my back''
 
Για να δουμε τι θα αποκαλυψει η ντουλαπα μου

-Μetallica-Damaged Justice

-Iron Maiden-The first 10 years

-Iron Maiden-A real Live one

-Motorhead-20 years

-U.D.O.-Timebomb

-Blind Guardian-Crimson Dragon(η κλασσικη βυσσινη και μαλλον αγαπημενη μου!!)

-Blind Guardian-αυτοι με τους δρακους που κρεμονταν απο ενα παιδικο παιχνιδι αντικαθιστώντας αστερια και το φεγγαρι

-μια μπλουζα που ελεγε Heavy Metal και ειχε πανω εξωφυλλα απο πολλους δισκους απο γκρουπ οπως Metallica,Anthrax,Stryper,Krokus,Kiss etc (εισαγωγη των γονιων μου μετα απο ταξιδι στην Ισπανια)
 
καπου πρεπει να εχεις και μια μπλουζα των...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΝ :D
 
:D :cool: :cool:

Μακαρι αλλα που τετοια τυχη!! δεν υπηρχαν τοτε τετοια μπλουζακια!!αν και δεν ειναι δυσκολο να φτιαξω μια δικια μου ,με εικονες jpg απο screenshots,σαν το αβαταρ μου ενα πραγμα!!υπαρχει νομιζω ενα μαγαζι στη Σολωνος,που φτιαχνεις δικα σου μπλουζακια... μου βαζεις ιδεες τωρα!!οταν κατεβω Αθηνα λεω να φτιαξω κατι ρετρο απο Απαραδεκτους!!
 
Megadeth - Radiation (ή μηπως λεγονταν Radioactive, δε θυμαμαι)

Megadeth - Rust in Peace

Obituary - Cause of Death

Theatre of Tragedy - Velvet Darkness they Fear

Iron Maiden - The Number of the Beast

Seputura - Arise

Covenant - Nexus Polaris

Metallica - Master of Puppets
 
Guns n' Roses - Appetite for Destruction: Εκείνη με το σταυρό που σε κάθε κορυφή έχει μία νεκροκεφαλή και τον Axl στη μέση

Guns n' Roses - Use Your Illusion II

Ναι ήμουνα καμένος με τους Guns :flower:
 
Megadeth - Rust in Peace

Metaliica - Master Of Puppets/Ride the Lightning

Manowar - The Triumph Of Steel (κάψιμο με το συγκεκριμένο album και ήταν και δώρο από τον father)
 
Pooky είπε:
Ρε καρβουνιάριδες, ΔΕΝ θέλω να βρω δουλειά. Σιγά μην αφήσω το κάθε λογής "αφεντικό" να μου φορέσει θηλειά στο λαιμό (γραβάτα) για να με ξεζουμίζει κατά το δοκούν.
Μ αρεσεις!!!

Τωρα οσο για μπλουζακια, παροτι υπηρξα μανιακος metalhead στα νιατα μου και εξακολουθω να ακουω κατα βαση αυτη τη μουσικη, δεν ειχα ποτε ουτε ενα μπλουζακι. Επαιζαν στανταρ μαρτινς/βερμαχτ (οχι αυτες οι μουφες που το εγραφαν στο πλαι, οι αλλες με τον ραμενο και καρφωμενο πατο με ξυλοκαρφα), σε συνδιασμο με μαλλι μεχρι τη μεση και μαυρα tshirt. Στο τσακιρ κεφι και για περιορισμενες εμφανισεις επαιξε και κολλητο το οποιο βρηκα τελειως αβολο για στρατηγικα σημεια του σωματος μου :D .

Δεν επαιρνα εξ επι τουτου μπλυζακια μεταλ γιατι η συντριπτικη πλειοψηφια ηταν κακογουστες κιτσαριες. Μου αρεσαν πιο μινιμαλ καταστασεις με εξυπνες και καλοσχεδιασμενες σταμπες. Επισης πιστευα πως πρεπει να ακους ΠΑΡΑ πολυ ενα γκρουπ, ή ακομη καλυτερα να ξερεις τα παντα γιαυτο για να φορας μπλουζα του. Αυτο με εμποδισε να παρω μια μαυρη μπλουζα Motorhead με λευκη σταμπα το σημα, και επισης μια πολυ ωραια Paradise Lost που ειχα μονο το αγκαθινο στεφανι/τριμπαλ απο το Draconian Times. Τα μπλουζακια με ολοκληρα εξωφυλλα ή ακομη χειροτερα φωτο τις μουρες των γκρουπ τα θεωρουσα τρελλες κακογουστιες.

Γουσταρα ομως πολυ τα διακριτικα κοσμηματα του alchemy-gothic στην θεμιστοκλεους. Λεω τα διακριτικα γιατι επαιζαν και κατι κουμουτσες τρελες.
 
Πίσω
Μπλουζα