Alucard είπε:
Η αμαρτωλή γενιά του 50-60 λοιπόν πίστευε πως κινδύνευε από παιδιά επειδή τους άρεσε μια συγκεκριμένη μουσική και ντυνόταν ανάλογα. Φοβόντουσαν άραγε πως θα μπούνε το βράδυ στα σπίτια τους και θα τους .... ;
Η γενιά εκείνη λοιπόν που δεν άφησε τίποτα για τις επόμενες, ξεκοκαλίζοντας μέχρι την τελευταία δεκάρα της εθνικής οικονομίας και παραλύοντας τις δημόσιες υπηρεσίες με παράλογες μαζικές προσλήψεις στο δημόσιο αμόρφωτων βλάχων (τα αποτελέσματα τα βλέπουμε ακόμη και τώρα) με τη βοήθεια των πολιτικών που έβγαζαν.
Ακόμη πληρώνουμε την ηλιθιότητα και την απληστία τους...Πώς;;
Πληρώνοντας τη σύνταξη αυτών που δούλεψαν το πολύ μια 10ετία και αργότερα ονόμαζαν τεμπέληδες τις επόμενες γενιές που δουλεύουν πλέον 20 ώρες τη μέρα για τη σύνταξη των... «ηρώων» του γλειψίματος. Αυτοί θορυβήθηκαν λοιπόν μην τυχόν κανένας πιτσιρικάς φορέσει καμία metal μπλούζα και προσβάλει έτσι την ηλιθιότητά της «ηθικής»τους (ο διάβολος πρέπει να είναι πιο ηθικός από πολλούς από αυτούς).
Άραγε αποδίδεται δικαιοσύνη έστω και στον άλλο κόσμο;
Τί είπες τώρα! Βασικά φαίνεται να έχεις δίκιο. Κολλημένη γενιά - έχει κάποια ελαφρυντικά βέβαια - κατάλοιπα πολέμου και εμφυλίου, αλλά γενικώς για τα μπάζα. Δεν αξίζει πάνω από τρεις γραμμές κειμένου.
Pooky είπε:
Πριν από λίγες μέρες, την εβδομάδα που έκανε καλό καιρό, είχα σκάσει μύτη από το σπίτι των "πεθερικών" με μπλουζίτσα "Iced Earth". Ασορτί με στρατιωτική αρβύλα, με παντελόνι αγγαρείας, αξυρισιά και πάει λέγοντας. Έπρεπε να βλέπατε την έκπληξή τους στα μάτια τους. Το πρώτο που με ρώτησαν είναι πώς περιμένω να βρω δουλειά με τέτοια εμφάνιση!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!
Κατάφερες να με εκνευρίσεις βραδυάτικα. Τα έχω ακούσει αυτά παλιότερα. Μένεις άναυδος από την παντελή έλλειψη σκέψης η οποία δυστυχώς διακατέχει τεράστιο μέρος του ενήλικου (στο σώμα, όχι στο μυαλό) πληθυσμού.
Pooky είπε:
Ρε καρβουνιάριδες, ΔΕΝ θέλω να βρω δουλειά. Σιγά μην αφήσω το κάθε λογής "αφεντικό" να μου φορέσει θηλειά στο λαιμό (γραβάτα) για να με ξεζουμίζει κατά το δοκούν. Αυτή ήταν και η απάντησή μου προς αυτούς. Αν τους αρέσει. Στα @@ μου η γνώμη τους. Ανάθεμα αν τελικά μπορέσουμε να βρούμε το έλεος που ζητάμε από τέτοιους ανθρώπους.
Και πώς τη βγάζεις; Btw δε χρειάζεσαι το έλεός τους αλλά το τέλος τους.
Pooky είπε:
Α! Κλείνοντας να αναφέρω ότι ο ένας εξ αυτών των βρωμερών και άθλιων υπανθρώπων (η μάνα της κοπελιάς μου) δεν έχει δουλέψει ώρα στην ζωή της. Ο πατέρας της, φυσικά, δημόσιος υπάλληλος. Με 20 χρονάκια "εργασία" και 2500 μηνιαία σύνταξη που κάποια κακόμοιρα δουλεύουν 24άωρα με βασικό μισθό για να του παρέχεται.
Σωστός. Ε, κοίτα, επί δεκαετίες το πολιτικό σύστημα συντηρεί μία τέτοια τάξη ανθρώπων προκειμένου να έχει πελατεία και ψηφοφόρους.Τωρα όμως που σφίγγουν τα πράγματα, άντε το πολύ με σύμβαση και βλέπουμε... να δούμε πότε θα ξυπνήσει η πλέμπα (ποτέ).
Pooky είπε:
Αυτά τα κοπρόσκυλα είναι που έρχονται να μας κρίνουν. Δυστυχώς.
Χρόνια τώρα. Και τί έγινε; Τους γράφεις και προχωράς.
Και για να μην είναι εντελώς εκτός θέματος το μήνυμά μου, Slayer tshirt με τον αετό με τη πεντάλφα, Testament (Souls of black), Obituary, Kreator (Pleasure to kill και coma of souls) και προχτές αγόρασα από ένα σταμπάδικο μία Slayer.
stee είπε:
King Diamond - ConspiracySlayer - Show no mercy
...και δεν με ενοχλούσε κανένας....
Στο σχολείο (1987-1992) ούτε εμένα...