Μetal t-shirts που φορούσατε τοτε,με καμάρι

Φίλε Joe, όπως συνηθίζω να λέω, δεν άλλαξα στα 25, στα 40 δεν υπάρχει καμία ελπίδα επαναφοράς "στο σωστό δρόμο" ακόμα και αν κάποτε θα το επιδίωκα (σιγά και μη.... )

Είμαι σε φάση, καλοκαιράκι γαρ, να προμηθευτώ νέα μπλουζάκια με τον Έντυ (μακράν ο αγαπημένος μου, έπειτα ακολουθεί το γκόλουμ από τον "άρχοντα"...... ) για να νοιώθω εγώ, πρώτα από όλα, άνετα. Σε όσους δεν αρέσω, δεν πειράζει, εδώ και ο Θεός, όπως κάπου έχω ξαναπεί, αποδοχή 100% δεν βλέπει.
 
Εξ' άλλου, όπως λέει και ένα "ρετρό" ελληνικό κομμάτι, "Σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους ΔΕΝ θα μπορέσουμε"...
 
εγω παντως ξαναγυριζω πισω λιγακι στα παλια και ξερετε κατι?οντως σε οποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε πως να χωρεσουμε περιθωριο και ουρανος.αγαπω τα μπλουζακια μου τα οποια δεν ειναι απλα ρουχα ειναι η ζωη μου εγω!!!!!!!!!
 
http://www.ermou6.gr

τυπωνεις τα παντα!!!οχι σταμπα αλλα εκτυπωση με ειδικο μελανι πανω στο μπλουζακι!!!!!! :cool:
 
Δεν είναι μπλουζάκι που είχα από παλιά αυτό των Warlord, πρόσφατα το απέκτησα, απλά είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεθεί και το έψαχνα χρόνια. Το επανακυκλοφόρησαν τώρα, αλλά με λευκά γράμματα αντί για κόκκινα, εγώ το έψαχνα όπως ήταν τότε. Η χαρά μου ήταν λοιπόν απερίγραπτη όταν βρήκα το Deliver Us...

SAM_0221.jpg

SAM_0222.jpg
 
Hammerfall - δε θυμαμαι lp, η μπλουζα ειναι μαυρη και εχει διαφορες φωτιες στο φοντο νομιζω..

IRON MAIDEN - Brave New World (o Eddie μεσα στα συννεφα να καραδοκει-

IRON MAIDEN - λιγο απο ολους τους Eddie, απο διαφορα lp, το best of πρεπει να ειναι, κατι τετοιο..

Γενικα δεν ειχα παρει πολλες, αν και ακουγα Heavy Metal, κυριως Maiden.
 
Τα πρώτα μου που είχα πάρει ήταν Iced Earth"Days Of Purgatory" το οποίο φοράω ακόμη μέχρι σήμερα κάποιες φορές επετειακα.

Στο σχολείο είχα ένα Blind Guardian"Nightfall in Middle Earth"και ένα Dream Theater"Images And Words".

Aπό εκεί και πέρα άρχισα να φτιάχνω μόνος μου στάμπες από death metal μπάντες και να παραγγέλνω απ'έξω,πράγμα που κάνω μέχρι σήμερα.

Ενδεικτικά Abhorrence(Bra)"Evoking The Abomination",Disgorge(Mex)"Chronic Corpora Infest"και σκέτα λογότυπα"Guttural Secrete","Infected Malignity(Jpn).
 
Μια λευκή Αnd justice for all από Metallica και μια μαύρη που είχε τους Guns'n'Roses (περιοδία Use your illusion).
 
Πίσω
Μπλουζα