Το τελφερικ... κλαίω, το θέλω...Veloce είπε:ειδου μερικα κομματια μου
και μερικες ακομη
Την Μερσεντες την εψαχνα καιρο...παντου, ηταν ενα απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια πιτσιρικας σε μια εποχη που τουλαχιστον οι δικοι μου γονεις μας ειχαν δεμενα τα λουρια στο θεμα "παιχνιδια" και ειδικα στη παρτη μου που οπως πολλοι αλλοι εδω τ ανοιγανε με κατσαβιδια για να βρουνε κρυμμενα μυστικα χαχαχαχ!
Το μπλε μ1 bmw το ειχε ενας γειτονας και το ειχα ψιλοζηλεψει πιτσιρικας και φυσικα εμεινα με τη ζηλια.( screw u mum and dad!)
Το Μ1 ειναι ΛΥΡΑ και το πως το βρηκα ειναι λιγο παλαβο,,,ηταν πεταμενο μεσα σε μια δεξαμενη νερου(!!)
το τελεφερικ σε ενα μαγαζι με παιχνιδια που ειχαν κατι γεροντια που εκλεισε και ξεσαβουρωνε το ιδιο και τη πιστα και το σετ με τα εργαλεια που συμφωνα με τη τελεια μνημη μου απεκτησα γυρω στα 4 δηλ 1983 με το τρυπανι ειχα φαει ΔΑΧΤΥΛΑ ΠΟΛΛΑ.
Στο ιδιο μαγαζι ειχα βρει και ενα κουτι μαυρο με τον κιτ με ταχυτητες το κουρδιστο το οποιο δωθηκε δωρο σε γνωστο οπως επισης και ενα μινι κουπερ μιστερ π που δωρηθηκε κ αυτο σε αλλον συναισθηματια φιλο..
Ενα κομματι μονο λειπει απ τα παιδικα μου χρονια ειναι ισως και το δυσκολοτερο θυμαμαι το απεκτησα εν ετη 1982 δηλ ειμουν 3ετων ενα κρις κραφτ κοκκινο με τηλεχειριστηριο γκρι στυλ μιστερ π αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν μιστερ π...η αλλιως μιτροπλαστ στην αρχικη ονομασια της εταιριας. Θυμαμαι οτι ηταν διθεσιο με φλατ καπως καρινα απο πλαστικο που ζουλιωτανε (χαχα!) οι κινητηρες του ηταν 2 σε μια μαυρη πλαστικη βαση βιδωμενη στο πισω κατω μερος της καρινας ,,,αναζητειται....
Να χαρείς, βγάλε την ξυλοκοπτική από το πλάνο, γιατί θα ανοίξεις πολύύύύ μεγάλη κουβέντα, κι ας είναι off topic !Veloce είπε:Ενα κομματι μονο λειπει απ τα παιδικα μου χρονια ειναι ισως και το δυσκολοτερο θυμαμαι το απεκτησα εν ετη 1982 δηλ ειμουν 3ετων ενα κρις κραφτ κοκκινο με τηλεχειριστηριο γκρι στυλ μιστερ π αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν μιστερ π...η αλλιως μιτροπλαστ στην αρχικη ονομασια της εταιριας. Θυμαμαι οτι ηταν διθεσιο με φλατ καπως καρινα απο πλαστικο που ζουλιωτανε (χαχα!) οι κινητηρες του ηταν 2 σε μια μαυρη πλαστικη βαση βιδωμενη στο πισω κατω μερος της καρινας ,,,αναζητειται....
panp εδώ (Ξυλοκοπτική με πριονάκι) κάνεις κουβέντα όσο θεςpanp είπε:Να χαρείς, βγάλε την ξυλοκοπτική από το πλάνο, γιατί θα ανοίξεις πολύύύύ μεγάλη κουβέντα, κι ας είναι off topic !
Kαι το ρωτας????Παρτα τωρα!!!!Το τελεφερικ ειχε πολυ απλο μηχανισμο..ενα μοτερακι,ενα διακοπτη ,και 2 λαμπακια..εαν δεν τα εχει διαλυσει ο επιδοξος μαστορας φτιαχνονται...εαν θες βοηθεια στειλε πμkingtiger077 είπε:Παιδιά, μιας και δεν θυμάμαι να είχα ποτέ παιχνίδι Mister P αν και είμαι παιδί των 80's οπότε έχω μια απορία : Βρήκα σε μαγαζί στην επαρχία δύο κουτιά Mister P με το τελεφερίκ. Η καταστηματάρχης μου είπε ότι δεν δουλεύουν γιατί τα έφτιαχνε ο αδερφός της όταν χαλάγανε αλλά μόνο φτιάξιμο δεν τους έκανε...Απλά σκέφτομαι, αξίζει να τα πάρω κι ας είναι χαλασμένα (μπορεί να φτιάχνονται!); Υπόψη είναι στο κουτί τους αν και ελαφρώς ξεκολλημένο, και τα δίνει φθηνά...
Πιτσιρικια το ειχαμε, που να θυμασαι...Lord_Makro είπε:ΠΩ ΠΩ ρε φίλε........ αυτό το λευκό αεροπλανάκι το είχα!!!!!
Κρεμασμένο στο φωτιστικό του δωματίου μου, τι μου θύμησες τώρα!
(δεν πήγαινε τώρα ο νους μου ότι ήταν κι αυτό Mister P)