FORD231 είπε:
Θα εχουμε και αλλα βιντεακια απο την αγαπημενη παρουσιαστρια
Γιούπιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!
:hurrah: :hurrah:
Ξέρετε ποια είναι η γνώμη μου;
Ότι την Νάκυ Αγάθου ειδικά, την θυμάται ο περισσότερος κόσμος - ήταν πιθανότατα η πιο χαρακτηριστική τηλεπαρουσιάστρια της Ελληνικής τηλεόρασης. Και αυτό θα έλεγα ότι οφείλεται σε δύο κυρίως λόγους:
1) Ποτέ της δεν φοβόταν να πειραματιστεί με την εμφάνισή της, είτε με τα ρούχα της, είτε με την κόμμωσή της / το χτένισμά της
(με άλλοτε θετικά και άλλοτε όχι τόσο θετικά αποτελέσματα). Πάντως είναι γεγονός ότι πολύ συχνά την βλέπαμε τελείως διαφορετική από την προηγούμενη φορά που την είχαμε δει. Πόσες φορές σε αυτά τα βιντεάκια που έχουμε δει δεν έχει τελείως διαφορετικό στυλ;
(πιο συντηρητικό, πιο "προχωρημένο", πιο ξανθά μαλλιά, πιο μελαχρινά, πιο μακρυά, πιο κοντά, κοκ...) Νομίζω ότι πρωτίστως η Νάκυ Αγάθου και κατά δεύτερο λόγο η Κέλλυ Σακάκου ήταν αυτές που αποτολμούσαν "γενναίες" αλλαγές στο look τους, με αποτέλεσμα να μην "βαριέται" να τις βλέπει ο κόσμος.
2) Ήταν η πιο εκφραστική από όλες τις παρουσιάστριες. Από τα βίντεο που έχουν ανέβει, έχουμε δει το στυλ παρουσίασης 18 (!!) τηλεπαρουσιαστριών και από τους 3 κρατικούς σταθμούς (ΕΡΤ, ΕΡΤ2 και ΕΤ3). Σαφώς όλες τους έχουν πολύ καλή άρθρωση-ορθοφωνία. Η κάθε μία τους όμως είχε το δικό της προσωπικό στυλ. Πολλές από αυτές τις παρουσιάστριες ήταν είτε πολύ σοβαρές, είτε σχετικά "ανέκφραστες". Πιστεύω ότι η Νάκυ Αγάθου ήταν η πιο εκφραστική - αυτό φαίνεται έντονα και στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε ο φίλος
FORD231 με τη συνέντευξη της Νάκυ Αγάθου το 1995 στην Δάφνη Μπόκοτα. Η Νάκυ Αγάθου γελάει, συνοφρυώνεται, μουτρώνει, κάνει νάζια. Σαφώς στην εκφώνησή της δεν ήταν τόσο εκφραστική αλλά είχε πάντα ένα χαρακτηριστικό χαμόγελο και νομίζω ότι ήταν ο τρόπος που κοιτούσε την κάμερα
(και κατ' επέκταση τους τηλεθεατές, εμάς) μοναδικός. Σαν να "έπαιζε" με την κάμερα. Όπως της λέει και η Δάφνη Μπόκοτα στη συνέντευξη: "... ένας μοναδικός τρόπος που είχες να κοιτάς τον φακό"...