g1973tony
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 11.875
Από τον τέταρτο προσωπικό δίσκο του Αντύπα και πρώτο του στην εταιρεία Minos (MSM 604, έτος 1985)
Από τον τέταρτο προσωπικό δίσκο του Αντύπα και πρώτο του στην εταιρεία Minos (MSM 604, έτος 1985)
@Bajar , άφησες το στίγμα σου τελοςΠράγματι ευχάριστη έκπληξη.
Μόλις με είδε η @laura ingalls με ανεγνώρισε και μου είπε ότι έμενε μαζί με τον σύζυγό της στην ίδια πολυκατοικία με μένα πριν αρκετά χρόνια. Εν τω μεταξύ πηγαίνοντας στην συνάντηση μου είχε μπει στο μυαλό ότι μπορεί να δω κάποιον γνωστό.
Και για τον λόγο αυτό η @Bajar ανέφερε την ατάκα της Ντένης Μαρκορά :"Τι είναι η Αθήνα; ένα τασάκι είναι".
Αναζητώ την συγκεκριμένη ατάκα αλλά δεν την έχω βρει. Είναι τόσες πολλές...Όχι εγώ, η Ντένη.
Λοιπόν, όλα άψογα παιδιά!!! Μπορούσα να καταλάβω τους πάντες σε αυτά τα τραπέζια, συνεπώς...όλα οκ, το έχουμε ακόμα!
Χάρηκα αφάνταστα που είδα τις "παλιοσειρές"! Ναι θα το ξανάκανα!!!
Υ.Γ. Επειδή συζητήθηκε έντονα στα πηγαδάκια, και είμαστε σκεπτόμενα παιδιά, με ανησυχίες και ψυχικά τραύματα, θέλουμε thread αναζήτησης των τυχερών της κληρώσεως του PIXEL GRAND PRIX III !!! Που πήγαν όλοι αυτοί οι νικητές;;; Έχουμε φάει τα forums, είδαμε ποτέ κανένα;
Τι θα λέγατε να γίνει περιοδική η συνάντηση, ας πούμε κάθε 3 μήνες, την δεύτερη Κυριακή του μήνα. Οπότε η επόμενη θα είναι τη δεύτερη Κυριακή του Ιανουαρίου. Ή του Απριλίου αν είναι κάθε 6 μήνες. Οπότε σημειώνεται από τώρα σε ημερολόγια, κινητά κλπ. Φυσικά κάποιοι δεν θα μπορούν αλλά άλλοι που δεν μπόρεσαν λόγω προηγούμενων υποχρεώσεων θα φροντίσουν ν' αφήσουν τη μέρα άδεια. Το μέρος μπορεί να μην είναι το ίδιο, να γνωρίσετε κι άλλους σερβιτόρους. (Ο χτεσινός προφανώς είχε γοητευτεί από τις κυρίες της παρέας κι έψαχνε δικαιολογία να σας μιλήσει / δεί από πιο κοντά).
Κι έχεις δίκιο που δεν τη βρίσκεις γιατί στο μυαλό μου μερικές φορές επικρατεί ένας αχταρμάς. Η ατάκα ανήκει στον χασάπη της καρδιάς μου, Αλέκο Παπαδήμα (Κώστα Κόκλα) στα Εγκλήματα. Ούτε ξέρω πώς μου κόλλησε εκείνη τη μέρα η Ντένη.Αναζητώ την συγκεκριμένη ατάκα αλλά δεν την έχω βρει. Είναι τόσες πολλές...
Δεν πειράζει.Κι έχεις δίκιο που δεν τη βρίσκεις γιατί στο μυαλό μου μερικές φορές επικρατεί ένας αχταρμάς. Η ατάκα ανήκει στον χασάπη της καρδιάς μου, Αλέκο Παπαδήμα (Κώστα Κόκλα) στα Εγκλήματα. Ούτε ξέρω πώς μου κόλλησε εκείνη τη μέρα η Ντένη.
Μα γιατί το πλήρωσες εσύ; Αυτός χρέωνε στο τραπέζι μας όποια παραγγελία γινόταν στο μαγαζί!Αυτό το παγωτό μας έλεγε ότι κάποιος το παραγγείλε νωρίτερα και για να μην γίνει θέμα μιας και περάσαμε τόσο ωραία το πλήρωσα εγώ χωρίς να πω απολύτως τίποτα.
Συνιστώ αλλαγή περιβάλλοντος στις επόμενες συναντήσεις...Μαγαζί παρωδία...
Κοίταξα και στο Trip Advisor (ή στις κριτικές του Google;; και οι ποιο πολλοί το έθαβαν! Γιατί άραγε;;;