Rinus Cesar
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 319
Πολύ ωραία νέα !!! Καλή δύναμη και καλή δουλειά Daredevil :flower: :flower: :flower: :flower:
Πραγματι ο,τι και να πει καποιος για την Μαριανα θα ειναι λιγο!!Συγχαρητηρια και απο εμενα και ..εις ανωτερα!!!Kambia είπε:Nα σας ενημερώσω οτι η D@redevil βάφτηκε μπλε! Έγινε δλδ Super Moderator
Η χειρονομία μας αυτή ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε μποστά στην καθημερινή δουλειά που κάνει στο φόρουμ.
Ευχαριστούμε για όλα και καλή δύναμη.
Είναι Apple fangirl οπότε τα λέει όλα και με το παραπάνω!Wally είπε:Η κραση, η δυναμικοτητα, το μερακι, το φιλοτιμο, η οργανωτικοτητα της Μαριαννας χρηζει επιστημονικης ερευνας...
Ρε! Εσύ με "μπογιάτισες"?Kambia είπε:Nα σας ενημερώσω οτι η D@redevil βάφτηκε μπλε! Έγινε δλδ Super Moderator
Η χειρονομία μας αυτή ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε μποστά στην καθημερινή δουλειά που κάνει στο φόρουμ.
Ευχαριστούμε για όλα και καλή δύναμη.
Ευχαριστώ πολύ! Σηκώνουμε μανίκια και πάμε γι' άλλα!Rinus Cesar είπε:Πολύ ωραία νέα !!! Καλή δύναμη και καλή δουλειά Daredevil :flower: :flower: :flower: :flower:
Ευχαριστώ πολύ! Να 'σαι καλά!geoanas είπε:Άιντε τα συγχαρήκια μου ! Πάντα τέτοια !
katerinak είπε:πολλα συγχαρητηρια κι απο μενα D@redevil :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:παντα αξια!!!!!!!!
μια τουρτιτσα παγωτο
Το πάρα πολύ συγκινητικό ποστ σου άξιζε αναγνώριση! Είναι πολύ όμορφο να μπορούν τα γραπτά κάποιου να μας αγγίξουν!VAGBITH είπε:Μπράβο σου D@redevil ! Το αξίζεις... Και βέβαια δεν ξεχνώ την απάντησή σου όταν έγραψα μέσα απ' την καρδιά μου ως νεοεισερχόμενος στο "Καλωσόρισμα νέων μελών"...
Γρηγόρη μου, σ' ευχαριστώ! Με συγκινείς πολύ! :flower:angel_grig είπε:Πραγματι ο,τι και να πει καποιος για την Μαριανα θα ειναι λιγο!!Συγχαρητηρια και απο εμενα και ..εις ανωτερα!!!
Να 'σαι καλά, Πάνο! :[Wally είπε:Η κραση, η δυναμικοτητα, το μερακι, το φιλοτιμο, η οργανωτικοτητα της Μαριαννας χρηζει επιστημονικης ερευνας...
Η κοινοτητα μας ειναι ιδιαιτερα προνομιουχα που διαθετει ατομα σαν την Μαριαννα στη συντονιστικη ομαδα.
Οργωνει κυριολεκτικα ενα τεραστιο φορουμ σαν αυτο και δινει συνεχως λυσεις και ιδεες...
Και εις ανωτερα
Merci, συνάδελφε!bspus είπε:Congratz!
Να 'σαι καλά φιλαράκι! Να 'σαι γερός, να μας μαθαίνεις να παίζουμε!metalcandyman είπε:Μπραβο Μαριανα και απο μενα εισαι απο τα λιγα ατομα που ειναι καταληλα για τον τιτλο του super moderator μηπως να κανατε τιμης ενεκεν και το δεικο μου ονομα μαυρο,καταμαυρο;Δεν μπορω αλλο κοκκινο το εχω αποκυρηξει σαν χρωμα μεχρι και απο το μαγαζι μου οπως και την μουσταρδα δεν την τρωω επειδη ειναι κιτρινη.ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ευχαριστώ, Άλκη μου! Να 'σαι καλά! :flower:tsalk είπε:Kαι εις ανώτερα Μαριάννα να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου, και βεβαίως καλή δύναμη (που την έχεις και με το παραπάνω).
Άντε ρε Mac-bro!pooky(1) είπε:Είναι Apple fangirl οπότε τα λέει όλα και με το παραπάνω!
Μαριάνναααααα! Συγχαρητήρια ΣΕ λέω!!!!! Και σ' ανώτερα κούκλα!
Σταυρί μου, σ' ευχαριστώ πολύ! Είσαι πάντα μ' έναν καλό λόγο και μου φτιάχνεις πάντα τη διάθεση! :flower:stayros είπε:Συγχαρητηρια Μαριαννακι! Και εις ανωτερα ομορφια μου! :flower:
Αγαπητέ μου Atarian, σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!DINO είπε:D@redevil, το αξίζεις και με το παραπάνω. Συγχαρητήρια και από μένα.
Πάντα τέτοια!!!
Ευχαριστώ φιλαράκι μου! (....έχω ήδη κοκκινήσει και όπως ξέρουμε όλοι, είμαι ντροπιάρα και δε μου πάει! #) )caprice είπε:Ωραία νέα διαβάζω. Μπράβο Μαριάνα και από μένα. Είσαι πανταχού παρούσα στο φόρουμ και το αξίζεις και με το παραπάνω. Ευγένεια, ήθος, καλοσύνη ... μερικές από τις αρετές σου (τις υπόλοιπες δεν θα τις αναφέρω). Οκ, οκ ... σταματάω ... τώρα μπορείς να κοκκινίσεις.
Κώστα, τα λόγια σου με τιμούν ιδιαίτερα! Σ' ευχαριστώ πολύ! :flower:ntsmrtz είπε:Μπράβο Μαριάννα, και εις ανώτερα! Είναι από τα άτομα που δεν χρειάζονται κανενός είδους τίτλο ή βαθμό για να είναι αγαπητή, ευγενική, γνώστης αυτού που κάνει και όσων λέει αλλά και σεβάσμια
Να 'σαι καλά, Αναστασία μου! Σ' ευχαριστώ πολύ!sunset89 είπε:Μαριαννα τα θερμα μου συγχαρητηρια!!! Το αξιζεις κουκλα μου!