Rygar
Apple Lover
- Αντιδράσεις
- 4.299
Κύριοι, από χθες το βράδι είμαι ευτυχής, ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ θα έλεγα, κάτοχος μίας Α1200. Μου ήρθε παρέα με ένα MBX 1200Z με 8mb fastram. Μετά τις διακοπές μου θα την ψάξω για κανένα Blizzard 1230, τουλάχιστον αυτό έχω διαβάσει ότι είναι πολύ καλό, με τον 68030 επάνω του. Την πήρα λοιπόν, την έκανα βίδες
, τα πλήκτρα είναι λίγο κιτρινιασμένα αλλά δεν ενοχλούν. Πρέπει να κολλήσεις τη μούρη σου στο πληκτρολόγιο για να πεις ότι ναι ίσως χρειάζονται καθάρισμα. Εβγαλα κάποια πλήκτρα που ήταν ψιλοχάλια από βρωμιές κυρίως. Εκανα γυαλί το επάνω καπάκι, όπως και το κάτω. Τώρα εάν τη δεις θα πεις ότι είναι σχεδόν σαν καινούρια. Εχω παραγγείλει και ενα 2ο fdd και όταν είδα ότι είχε kickstart 3.0 αμέσως έψαξα και βρήκα ένα 3.1. Φαντάζομαι ότι δεν είναι δύσκολο να αλλαχθεί, δηλαδή εκτός του να βγάλεις το παλιό και να βάλεις το νέο, δε χρειάζεται τίποτε άλλο, σωστά; Εχω και ένα δίσκο 2.5" 60GB από τη δουλειά και σκέφτομαι να τον καρφώσω πάνω. Θελω να βάλω OS3.9 το οποίο έχω σε ISO, αλλά διάβασα ότι καλό είναι να έχω 16ΜΒ μνήμης και 030 στα 50Mhz για να έχει ικανοποιητική απόδοση. Για πείτε μου τί άλλο πρέπει να προσέξω. Εσύ ρε Keropi για πες καμιά ιδέα. Αντε και θα σε βοηθήσω κι εγώ να εγκαταστήσεις Windows XP

Α, τη δοκίμασα στην TFT που έχω, μέσω μιας εξωτερικής κάρτα USB TV , αλλά τα χρώματα με απογοήτεψαν. Δοκίμασα και στην τηλεόραση (εκεί όπου αποκλείεται να τη χρησιμοποιώ) και ήταν αρκετά καλύτερα.
Παίδες ευχαριστώ για τις συμβουλές σας όλο αυτό το διάστημα. Οταν πάρω και την Α500 που έχω παραγγείλει, θα σας ξαναενοχλήσω επί του θέματος
Επίσης κάποια στιγμή θα ενοχλήσω του "ψυκτράδες" του φόρουμ καθώς περιμένω έναν Spectrum 128, και επίσης και τους κομοντοράδες καθώς περιμένω εάν C 64C στο κουτί του. Είπα κάποια στιγμή ότι αυτό το φόρουμ μου έχει κάνει πολύ κακό
Από αύριο βράδι θα είμαι Κρήτη, οπότε και θα τα πούμε στις 2/7, με το δεύτερο μέρος της άδειάς μου

Α, τη δοκίμασα στην TFT που έχω, μέσω μιας εξωτερικής κάρτα USB TV , αλλά τα χρώματα με απογοήτεψαν. Δοκίμασα και στην τηλεόραση (εκεί όπου αποκλείεται να τη χρησιμοποιώ) και ήταν αρκετά καλύτερα.
Παίδες ευχαριστώ για τις συμβουλές σας όλο αυτό το διάστημα. Οταν πάρω και την Α500 που έχω παραγγείλει, θα σας ξαναενοχλήσω επί του θέματος

Από αύριο βράδι θα είμαι Κρήτη, οπότε και θα τα πούμε στις 2/7, με το δεύτερο μέρος της άδειάς μου