Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Μιλάμε για video on demand, που περιλαμβάνει ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, αθλητικά γεγονότα ότι άλλο έχει σχέση με εικόνα, όπου ΔΕΝ πρόκειται για ΑΓΟΡΑ, αλλά για δικαίωμα ΧΡΗΣΗΣ περιεχομένου.divined είπε:Ήδη υπάρχουν νόμιμα streams ακόμα και με χρήση του bittorrent απο όσο ξέρω, πόσο μέσω του Applestore και άλλων υπηρεσιών. Σίγουρα είναι το μέλλον, ακόμα και για την αγορά ταινιών. Θα μπαίνουμε με τον κωδικό μας και θα βλέπουμε την ταινιοθήκη μας, όπως περίπου γίνεται στο battle.net.
Το BluRay δεν αποδίδει τα αναμενόμενα όμως και από τη στιγμή που όλο και περισσότερες εταιρίες αρχίζουν να προσανατολίζονται και να βλέπουν ως "μέλλον" αυτά που σου έγραψα παραπάνω, η Sony θα αρχίσει να μας στρέφει ως καταναλωτές προς την online διάθεση περιεχομένου, ακόμα και με "άγαρμπους" τρόπους"*. Ειδικά στην Αμερική, έχουν προχωρήσει πολύ τα πράγματα σε αυτόν τον τομέα.divined είπε:Το θέμα εδώ όμως είναι ότι η Sony πουλάει ένα προϊόν με συγκεκριμένη λειτουργικότητα την οποία αρχίζει και περικόπτει σιγά σιγά. Εκτός και αν το έλεγε στα features ότι θα παίζει divx που δεν είναι copy-righted και μόνο. Εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο όταν αγόρασα το ps3 μου.
Καλά........................Aardvark είπε:Πουκυ please και τις τρεις φορες που εχεις ποσταρει πας να κανεις το θρεντ vs,αστο οπως κυλαει ,υπαρχει ανοιχτο θεμα για αυτα.
Θα διαφωνήσω και με αυτό και το προηγούμενο που έγραψες.pooky(1) είπε:Η κονσόλα είναι κονσόλα. Δεν είναι video.
Και ναι, το Wii είναι κονσόλα και γι αυτό μαμεί και δέρνει. Τώρα η SONY δεν θέλει να το καταλάβει, καλώς. Προσωπικά σκορδοκαΐλα μου.
Μη παρεξηγηθώ και έχω PS3 και μου αρέσει σαν ΚΟΝΣΟΛΑ. Αλλά δεν το χρησιμοποιώ ούτε σαν BR player, άλλωστε και να θέλω δεν βρίσκω εύκολα ταινίες BR για ενοικίαση.
Βέβαια και να πάψει να υπάρχει από αύριο, ούτε θα σκάσω. Θα το κρατήσω στη συλλογή (στο κουτί του) και θα πάω παραπέρα.