Ντόλτσε Βίτα (1995)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας drspiros
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

drspiros

RetroActive
Αντιδράσεις
347
Ντόλτσε Βίτα (1995-97), MEGA

Πρεμιέρα: Πέμπτη 5/10/1995

RetroDB:
http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Ντόλτσε_βίτα

Μια από τις πιο αστείες, αγαπημένες και... προχωρημένες σειρές...Η σειρά ξεκίνημα για την... Dolce Vita του Αλέξανδρου Ρήγα στην τηλεόραση. Η απολαυστική Χριστίνα, η ξεκαρδιστική Σάσα, η τρυφερή Ντορίτα, η ανεπανάληπτη Ασπασία, η φοβερή και τρομερή γιαγιά και ο ερωτευμένος Αντώνης, αγαπήθηκαν όσο λίγοι τηλεοπτικοί ήρωες και εξακολουθούν να συναρπάζουν και στις επαναλήψεις! Κάποτε στην Περούντζια, μια κυρία αξιοπρεπέστατη, εργοστασιάρχης και χήρα από δεκαετίας, ονόματι Χριστίνα, μια τρελή βραδιά, μέσα στο μεθύσι της υποκύπτει στο φλερτ ενός νεαρού. Με τρόμο, τύψεις και ενοχές γυρνά στην Αθήνα και προσπαθεί να ξεχάσει το γεγονός. Αλλά... Άλλαι αι βουλαί του Κυρίου...Όταν η κόρη της έρχεται στην Αθήνα από τη Ρώμη να της γνωρίσει το νέο της αμόρε, αντικρίζει με τρόμο τον νεαρό της Περούντζια. Η Χριστίνα πανικοβάλλεται, τα χάνει και δεν ξέρει τι να κάνει. Και όταν ο νεαρός αρχίζει να εκδηλώνει ερωτικές επιθυμίες περισσότερο για τη μαμά παρά για την κόρη, τότε ξεκινά ένα απίστευτο γαϊτανάκι γλυκιάς παραζάλης...

bernard.c είπε:
Την επόμενη Παρασκευή 8 Ιανουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η προβολή της σειράς από το MEGA...
Και στη θεση του θα ξεκινησει παλι το "Ντολτσε Βιτα" βεβαιως, βεβαιως...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πάντως δεν έχουν το Θεό τους!!! Το Ντόλτσε Βίτα που ξεκίνησε σήμερα το παίζουνε πετσοκομένο...Αν και στο site λέει επεισόδιο 1ο και 2ο για σήμερα , σήμερα έπαιξε 1 και μισό από το 2ο!!!Το ξέρω γιατί τα έχω από τότε...Χάλια!!!Τουλάχιστον αυτά τα μεταμεσονύχτια πιστεύω θα παίζονται ολόκληρα...

tonytony είπε:
Πάντως δεν έχουν το Θεό τους!!! Το Ντόλτσε Βίτα που ξεκίνησε σήμερα το παίζουνε πετσοκομένο...Αν και στο site λέει επεισόδιο 1ο και 2ο για σήμερα , σήμερα έπαιξε 1 και μισό από το 2ο!!!Το ξέρω γιατί τα έχω από τότε...Χάλια!!!Τουλάχιστον αυτά τα μεταμεσονύχτια πιστεύω θα παίζονται ολόκληρα...
Ακριβώς... το MEGA μας έχει φέρει πλέον στο σημείο να παρακαλούμε να προβάλλονται οι παλιές του σειρές "μαύρα μεσάνυχτα" παρά μέσα στην ημέρα, για να μην είναι πετσοκομμένα τα επεισόδια...

Πάντως δεν έχουν το Θεό τους!!! Το Ντόλτσε Βίτα που ξεκίνησε σήμερα το παίζουνε πετσοκομένο...Αν και στο site λέει επεισόδιο 1ο και 2ο για σήμερα , σήμερα έπαιξε 1 και μισό από το 2ο!!!Το ξέρω γιατί τα έχω από τότε...Χάλια!!!
είναι δηλαδή MEGA πετσοκομένο? :D

πάντως πέρα από την πλάκα,το (mega) πετσόκομα πιστεύω ότι ήταν ο μόνος τρόπος για να προβάλλουν τόσες σειρές που είχαν ανακοινώσει,βέβαια καλύτερα θα 'ταν να έδειχναν λιγότερες σειρές με ολόκληρα επεισόδια αλλά από το τίποτα...

Πάντως σήμερα έδειξε ένα επεισόδιο και τελείωσε κανονικά στις 15.30.

Μπορεί το Mega άραγε να μας δώσει μία σοβαρή δικαιολογία στο γιατί ενώ εχθές και σήμερα τα επεισόδια ξεκίνησαν από την αρχή και όχι από τη μέση, γιατί και πάλι επιμένουν να μη δείχνουν τους τίτλους αρχής του εκάστοτε επεισοδίου αλλά να παίζουν κάθε μέρα την ίδια κασσέτα;

Πάλι καλά που έχω κρατήσει τις κασσέτες από την τελευταία σωστή βραδινή επανάληψη το καλοκαίρι του 1999, δε θα χάσω βέβαια ποτέ τις ελπίδες μου -ως υπεραισιόδοξος άνθρωπος- ότι κάποια στιγμή θα δούμε όλη τη σειρά ακριβώς όπως πρωτοπροβλήθηκε..

Μονο άμα βγει σε DVD θα προβληθούν σωστά οι τίτλοι.

Απλά το έχω απορία γιατί στις "Τρεις χάριτες" ακόμα και όταν γινόταν συνένωση των επεισοδίων, οι τίτλοι του πρώτου από τα δύο προβάλλονταν όπως έπρεπε και δε βρίσκω ουσιαστικό λόγο να μη γίνεται και εδώ.

latinsoapsfever είπε:
Απλά το έχω απορία γιατί στις "Τρεις χάριτες" ακόμα και όταν γινόταν συνένωση των επεισοδίων, οι τίτλοι του πρώτου από τα δύο προβάλλονταν όπως έπρεπε και δε βρίσκω ουσιαστικό λόγο να μη γίνεται και εδώ.
Εδώ τα έχουν έτοιμα από τις 3 προηγούμενες επιτυχημένες επαναλήψεις του (2004,2006,2008) και δε μπαίνουν στον κόπο να κάνουν καμία επέμβαση.

Στις 3 Χάριτες, λόγω της παρέμβασής τους στη ροή των επεισοδίων (και στα σχόλια του καναλιού ενδιάμεσα), τις πρόβαλλαν με τους κανονικούς τους τίτλους.

Ξέρει κάποιος να μου πει πόσα επεισόδια έχει ο 1ος κύκλος? Και ειδικά τι γίνεται στο τελευταίο επεισόδιο αυτού????

Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου η Χριστίνα και ο Αντώνης αποφασίζουν να ομολογήσουν τη σχέση τους μπροστά στους άλλους,αλλά δεν προλαβαίνουν να το κάνουν,γιατί τη στιγμή εκείνη μπαίνει ο Μανώλης στο σπίτι της Χριστίνας και λέει στον Αντώνη ότι τον παίρνουν φαντάρο!Συνολικά η σειρά έχει 70 επεισόδια.Ο πρώτος κύκλος σύμφωνα με τις τωρινές προβολές έχει 38 επεισόδια(γιατί κάποιες σκηνές είναι κομμένες και το MEGA παίζει 45 λεπτά κάθε φορά,ενώ το κανονικό επεισόδιο είναι 30 λεπτά).Δηλαδή κάθε φορά που το προβάλλει σε επανάληψη παίζει 1,5 επεισόδιο κάθε μέρα!

Θυμάμαι τη μουσική - δημοτικό τραγούδι- όταν γίνεται η αποκάλυψη.

stakovios είπε:
Θυμάμαι τη μουσική - δημοτικό τραγούδι- όταν γίνεται η αποκάλυψη.
'Ωρεεε βαστάτε Τούρκοι τα άλογαααα' και το μοβόρικο βλέμμα της γριάς όλα τα λεφτα!

thebest20 είπε:
(γιατί κάποιες σκηνές είναι κομμένες
Αυτές οι σκηνές σε όλες τις επαναλήψεις ήταν κομμένες ή μόνο στη φετινή?? Θα μπορούσες να μου πεις κάποια?
Υ.Γ. Κατέβασα τη σειρά από γνωστό tracker και λέει ότι το επεισόδιο 26 δεν προβλήθηκε στην τωρινή επανάληψη αλλά παρ' όλα αυτά η ιστορία των επεισοδίων 25 και 27 είναι συνεχόμενη. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει???

whatohh είπε:
'Ωρεεε βαστάτε Τούρκοι τα άλογαααα' και το μοβόρικο βλέμμα της γριάς όλα τα λεφτα!
Τρελό γέλιο σε μια από τις καλύτερες κωμικές σειρές. Προσωπικά είναι η αγαπημένη μου κωμωδία. Ορίστε και το βιντεάκι με την... "αποκάλυψη". :P

Ευχαριστώ πολύ, sunset89. Αποκαλυπτικότατο το βίντεο. :)

Ψάχνω τα επεισόδια...εδώ και ένα χρόνο περίπου. :P

Danailicious είπε:
Ψάχνω τα επεισόδια...εδώ και ένα χρόνο περίπου. :P
Άντε καλή αναζήτηση! ;)

Εδώ πάντως δεν θα βρεις επεισόδια για καμία σειρά! Μόνο να συζητήσεις περί της θεματολογίας τους μπορείς, όχι να μάθεις πώς θα κατεβάσεις/ανεβάσεις copyright υλικό! :)

Το σίγουρο είναι ότι θα βρεις πολλές πληροφορίες για πρόσφατες (έως το 99) και παλαιότερες τηλεοπτικές δουλειές!

Πίσω
Μπλουζα