Ντόναλντ ή Μίκυ;

αριαδνη

candy fan
Joined
29 Μάρ 2010
Μηνύματα
14.159
Αντιδράσεις
15.618
Ποιος από τους δυο μας συντροφευσε καλύτερα στα παιδικα μας , ρετρό, αγαπημένα ταξιδια; :) ποιος μας χαρισε περισσότερο γελιο;

Ντοναλντ Ντακ: Λίγο αργόσχολος, λίγο φωνακλάς , πάντα μπατιρης, παντα αυθεντικος επιρρεπής, επιπολαιος, αστειος χωρις να το θέλει, περιπετειωδης κατα τυχη ::) , ο Ντοναλντ χαριζει αφθονο γελιο και μαλλον συμβολίζει τον μεσο άνθρωπο που ονειρευεται μια αλλη ζωή από αυτη που εχει! ειναι ο ηρωας της μερας χωρις την συγκαταθεση του..

''τεμπέλαρε, αναξιε, ηλιθιε, τρακαδορε'', μερικα απο τα επιθετα που ο Σκρουτζ τον περιλουζει καθημερινά!! τα δε τρια ανηψακια τον προσεχουν μιας και μπορουν να ανταπεξερθουν καλυτερα στις απαιτησεις της ζωης! συντροφος της ζωης του η ωραιοπαθης Νταιζη..την πίστη του την βγαζει ποιος αλλος ο τσιφουταρος θειος απο τον οποιο παιρνει δανεια με μεγαλο αντάλλαγμα και τον σερνει σε επικινδυνα ταξιδια μονο για το κερδος του θειου! Η Λιμνουπολη ακουει συχνα τις φωνες του ! φιλος του ο ευφευρετης ο Κυρος Γραναζης , μιας και ο Ντοναλντ κολλητους δεν εχει !

Μικυ Μαους: ευφυης , καλος φιλος, καλος συντροφος για την μινυ, πολυμηχανος, εργατικος αξιαγάπητος συμμαχος για τον καφατζη Γκουφυ, καλος ψαράς, υπομονετικος με όλους, λυνει καθε μυστηριο που βρισκεται στο δρόμο του, οξυτατη ευφυια και εξυπναδα σε ενα μειγμα με πολυ χιουμορ!!! ο επιθεωρητης Ο' χαρα δειχνει να τον εκτιμα και μαζι με εκεινον και όλο το Μικυ σιτη, τελειομανης στην δουλεια που αναλαμβανει!! μαλλον ο Μικυ συμβολιζει τον ανθρωπο που ολοι θα θελαμε να ειμαστε #)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
τι ερωτηση ειναι αυτη??

μετα απο πολυ σκεψη Ντοναλντ

γιατι μαρεσουν οι γκριματσες του,πως κανει οταν εκνευριζεται,η τεμπελια του,η ατυχια του,που ειναι ζημιαρης,

που προσπαθει να ανταγωνιστει τον Γκαστονε,οι περιπτειες με τον θειο Σκρουτζ.

ολο αυτο μου το χαλασε η σειρα που εκανε τον Φαντομ Ντακ που παρουσιαζει οτι δεν εκανε οταν ηταν απλως Ντοναλντ
 
ωχ,πολύ δύσκολο να επιλέξεις κάποιον (να μην πω αδύνατο)...αν πρέπει όμως να κάνω όπωσδηποτε την επιλογή μου,με απειροελάχιστη διαφορά επιλέγω τον ντόναλντ,κατά τη γνώμη έχει πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα από τον μίκυ και "μπλέκει" σε πιο ενδιαφέρουσες περιπέτειες.ο μίκυ από την άλλη καταφέρνει να ισοφαρίσει όταν αναλαμβάνει το ρόλο του ντετέκτιβ όμως γενικά τις περιπέτειές του τις βρίσκω λίγο αφελείς,φταίει μάλλον η εποχή που δημιουργήθηκε χαρακτηριστικά τις οποίας "κουβαλάει" ακόμα.
 
Ντοναλντ και τα μυαλά στα κάγκελα. Έτσι με φώναζε και η μάνα μου όταν με έπιαναν τα νεύρα μου και φώναζα :) )

Τον Μίκυ, να πω την αλήθεια, μικρή τον βαριούμουν 8). Αυτό το σοβαρό που έβγαζε στις περιπέτειές του δεν το μπορούσα!

Μάλιστα και το κριτήριο μου για να αγοράσω, τότε, Μίκυ Μαους περιοδικό ήταν αν θα είχε περισσότερες σελίδες με Ντόναλντ.
 
Λάτρευα όλους τους βασικούς ήρωες του Ντίσνευ, αλλά τώρα που το ξαναφέρνω στο νου, νομίζω ότι οι ιστορίες της Λιμνούπολης, μου προκαλούσαν μεγαλύτερη ευχαρίστηση από εκείνες του Μίκυ Σίτυ!! Άρα, χωρίς να υποτιμώ τον "αρχηγό", ψηφίζω Ντοναλτίνιο! :D
 
Μου αρέσουν και οι δύο εξίσου. Όμως προτιμώ με τα χίλια τους supporting characters του Donald από τους αντίστοιχους του Μίκυ, καθώς και τις ιστορίες του παπιού. Θεωρώ πως αν ο Μίκυ έμενε στη Λιμνούπολη θα ήταν ακόμα πιο αγαπητός χαρακτήρας. Ως έχει όμως... Ντόναλντ!
 
Ο Γκούφη, αλλά μιας και λείπει από τις επιλογές ο δεύτερος καλύτερος, ο Ντόναλντ.
 
Hardcore, μόνο Ντοναλντ. Ο Μίκυ μου θύμιζε απουσιολόγο.... δεν ξέρω γιατί
 
Ντοναλντ Ντακ γιατι με εκανε να γελαω παρα πολυ με τι γκαφες του και την ατυχια του.

Η γυναίκα μου λέει οτι του μοιάζω επειδή είμαι γκρινιάρης πολλές φορές και για αυτο

υποστηρίζω το αδελφάκι μου Ντόναλντ :D
 
Φυσικά Donald!

Ο Μίκυ είναι και βαρετός και πολύ "clean". Τουλάχιστον το παπί ρίχνει και κανά καλό μπινελίκι όταν παραζορίζεται. :p
 
ψηφιζω Ντοναλντ γιατι μου αρεσε περισσοτερο,ειδικα οι ταινιες μικρου μηκους στις οποιες πρωταγωνιστουσε ειναι φοβερες :)
 
Εχει πολύ πλάκα ο φίλος μας ο ''πάπιας'' και σε συνδυασμό με το υπόλοιπο καστ μας προσφέρουν άφθονη δόση γέλιου και διασκέδασης, πράγμα που δε γίνετε σε τέτοιο βαθμό με το μίκυ και την παρέα του!! Ο Ντόναλντ είτε λυπημένος, είτε σοβαρός, είτε τρομαγμένος, είτε χαρούμενος, είτε θυμωμένος είναι πάντα ξεκαρδιστικός!!
 
Σωστά ! Και οι περιπέτειες στις οποίες έμπλεκε ήταν συχνα εξωαστικές . Πόσες φορές έμπλεξε ο Μίκυ με Ίκνας, με δεινόσαυρους , σε ζούγκλες , στο διάστημα κτλ ; Πολύ λιγότερες έως ποτέ , σε σύγκριση με τον Ντόναλντ ! Ε , πώς να το κάνουμε ; Ο Ντόναλντ "πάει" παντού ! Τώρα που σκεύτομαι , είναι και η "φύση" του καθενός ! Ο Ντόναλντ ως πάπιος ( ! ) εκ φύσεως έχει να κάνει περισσότερο με εξοχή , αγροκτήματα κτλ , ενώ ο Μίκης εκ φύσεως είναι πιο "σπιτίσιος" !
 
Ντόναλντ και απο εμένα γιατί είναι πιο "ανθρώπινος" και αθεράπευτα γκαφατζής ενώ ο Μίκυ πιο "άγγιχτος" και μπλαζέ.
 
Κοίτα να δεις ήττα ο πόντικας!!! :p
 
Εννοείτε donald! Έχουμε τον ίδιο χαρακτήρα (ειδικά όταν θυμώνω! :D )
 
Nτόναλντ! Γκρινιάρης και γκαντέμης :D . Όχι σαν τον ποντικό, τον ατσαλάκωτο και ξενέρωτο...
 
Πίσω
Μπλουζα