...ο γιατρος το εθεσε σωστα!!!Maddog είπε:Ο Μίκυ είναι και βαρετός και πολύ "clean". Τουλάχιστον το παπί ρίχνει και κανά καλό μπινελίκι όταν παραζορίζεται.
Θα διαφωνήσω φίλε μου για τον Φάντομ Ντακ... Για μένα φαινόταν πολύ συναρπαστική η κρύπτη πίσω από την ντουλάπα, με το ασανσέρ που κατέβαινε στο κρησφύγετο... Άσε που έπαιρνα εκδίκηση για τον ατζαμή και φοβερά γκαντέμη Ντόναλντ...imperium είπε:ολο αυτο μου το χαλασε η σειρα που εκανε τον Φαντομ Ντακ που παρουσιαζει οτι δεν εκανε οταν ηταν απλως Ντοναλντ
Όχι δεν μπορούμε να το αλλάξουμεThe_Kopanos είπε:Συγνώμη αλλα κατα λάθος ψήφισα μικυ.Θέλω Ντόναλτ.Μπορεί να γίνει η αλλαγή?
Μα γιατί;Αφού έκανα λάθος.Ακυρώστε την ψυφοφορία για να ξαναψηφίσουμε.Kambia είπε:Όχι δεν μπορούμε να το αλλάξουμε
ναι σαφεστατηiliekater είπε:Πω πω ! Συντριπτική νίκη !
Μιλάμε αν έβαζαν υποψηφιότητα οι δυο τους για τον δημαρχιακό θώκο της λιμνούπολης , Ο ντόναλντ το έπαιρνε όλο το χαρτί άνετα απο τον πρώτο γύροMaddog είπε:Ούτε εκλογές σε Μπανανία αυτή η ψηφοφορία.
Θα συμφωνήσω (αν μάλιστα φτιάξει και λίγο την προφορά του και την κάνει κρητική ή βλάχικη...)Aardvark είπε:Mπαα για κανα reality τυπου Big Brother την εχει την πρωτια,για δημαρχος... Μικυ η σιγουρη λυση που θα οδηγησει την Λιμνουπολη στο μελλον.