Νυχτερινό Δικαστήριο (Night Court)

cyberknight

RetroActive
Joined
1 Mαϊ 2009
Μηνύματα
220
Αντιδράσεις
8
Νυχτερινό Δικαστήριο (Night Court, 1984-92), ΕΤ2


Πρεμιέρα: ? ?/?/1989


Η σειρά είχε παιχτεί για ένα διάστημα απο τα κρατικά. Original τίτλος Night Court και ανάμεσα στο κάστ και ο John Larroquette (o Κάρλ Σάκ του Boston Legal). Είχε μεγάλη πλάκα αλλά παρά τους 9 κύκλους (σύμφωνα με το wikipedia : http://en.wikipedia.org/wiki/Night_Court) εδώ πρέπει να είδαμε 2 το πολύ , κι αυτούς ανακατεμένα. Το θυμάται κανείς ;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

stakovios

Human RetroDatabase
Joined
21 Αύγ 2009
Μηνύματα
3.242
Αντιδράσεις
813
Βέβαια, το θυμόμαστε, το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε την Τετάρτη, 27/9/1989 από την ΕΤ-2 (αρχικά η προβολή του είχε προγραμματιστεί για 20/9, όμως αναβλήθηκε, λόγω συζήτησης στη Βουλή η οποία μεταδόθηκε ζωντανά).
 

cyberknight

RetroActive
Joined
1 Mαϊ 2009
Μηνύματα
220
Αντιδράσεις
8
Επιτέλους φίλε stackovie κάποιος που το ξέρει. Θεωρώ πως ήταν από τις σειρές με ξεχωριστό χιούμορ για την εποχή του.
 

paulochelao24

Retro Member
Joined
16 Οκτ 2014
Μηνύματα
1.810
Αντιδράσεις
2.479
Πολύ καλή σειρά την είχα συνδύασει μάλιστα έντονα με το προεκλογικό κλίμα του 1989...με πρωταγωνιστή τον Harry Anderson που τον είδαμε και στην μίνι σειρά "It" του Stephen King.
Κάτι σχετικό που μου ήρθε στο μυαλό απ' την σειρά αυτή ήταν πως μας έσωσε απ' τον τρόμο η σειρά αυτή.Τι εννοώ .Ένα βράδυ μετά τις 11.30 η ΕΤ1 είχε προβάλλει ένα ψυχολογικό θρίλερ βρετανικό που μας είχε τρομάξει πολύ ,με ένα πορτρέτο που κινούσε μάτια κτλ .Απ' τον τρόμο που πήραμε καταφέραμε να σηκωθούμε να αλλάξουμε κανάλι στην ΕΤ2 και πέσαμε πάνω σε επεισόδιο απ' αυτή την κωμική σειρά.
Νομίζω εκείνο το βράδυ το είχε βάλει εκτάκτως αργά βράδυ γιατί κάτι είχε πιο πριν σχετικό με εκλογές,κάποιον αγώνα θα σας γελάσω. Με το που μπήκαμε στην κωμική ατμόσφαιρα της σειράς ξεχάσαμε την τρομάρα που πήραμε.
Που να φανταζόμασταν ένα χρόνο πιο μετά ότι ο πρωταγωνιστής της Harry Anderson θα έπαιζε σε μια απ' τις πιο τρομακτικές μίνι σειρές το "It" που προανέφερα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα