Νυχτερινό Δικαστήριο (Night Court)

cyberknight

RetroActive
Joined
1 Mαϊ 2009
Μηνύματα
220
Αντιδράσεις
8
Νυχτερινό Δικαστήριο (Night Court, 1984-92), ΕΤ2


Πρεμιέρα: ? ?/?/1989


Η σειρά είχε παιχτεί για ένα διάστημα απο τα κρατικά. Original τίτλος Night Court και ανάμεσα στο κάστ και ο John Larroquette (o Κάρλ Σάκ του Boston Legal). Είχε μεγάλη πλάκα αλλά παρά τους 9 κύκλους (σύμφωνα με το wikipedia : http://en.wikipedia.org/wiki/Night_Court) εδώ πρέπει να είδαμε 2 το πολύ , κι αυτούς ανακατεμένα. Το θυμάται κανείς ;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βέβαια, το θυμόμαστε, το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε την Τετάρτη, 27/9/1989 από την ΕΤ-2 (αρχικά η προβολή του είχε προγραμματιστεί για 20/9, όμως αναβλήθηκε, λόγω συζήτησης στη Βουλή η οποία μεταδόθηκε ζωντανά).
 
Επιτέλους φίλε stackovie κάποιος που το ξέρει. Θεωρώ πως ήταν από τις σειρές με ξεχωριστό χιούμορ για την εποχή του.
 
Πολύ καλή σειρά την είχα συνδύασει μάλιστα έντονα με το προεκλογικό κλίμα του 1989...με πρωταγωνιστή τον Harry Anderson που τον είδαμε και στην μίνι σειρά "It" του Stephen King.
Κάτι σχετικό που μου ήρθε στο μυαλό απ' την σειρά αυτή ήταν πως μας έσωσε απ' τον τρόμο η σειρά αυτή.Τι εννοώ .Ένα βράδυ μετά τις 11.30 η ΕΤ1 είχε προβάλλει ένα ψυχολογικό θρίλερ βρετανικό που μας είχε τρομάξει πολύ ,με ένα πορτρέτο που κινούσε μάτια κτλ .Απ' τον τρόμο που πήραμε καταφέραμε να σηκωθούμε να αλλάξουμε κανάλι στην ΕΤ2 και πέσαμε πάνω σε επεισόδιο απ' αυτή την κωμική σειρά.
Νομίζω εκείνο το βράδυ το είχε βάλει εκτάκτως αργά βράδυ γιατί κάτι είχε πιο πριν σχετικό με εκλογές,κάποιον αγώνα θα σας γελάσω. Με το που μπήκαμε στην κωμική ατμόσφαιρα της σειράς ξεχάσαμε την τρομάρα που πήραμε.
Που να φανταζόμασταν ένα χρόνο πιο μετά ότι ο πρωταγωνιστής της Harry Anderson θα έπαιζε σε μια απ' τις πιο τρομακτικές μίνι σειρές το "It" που προανέφερα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ξεκινησε πριν μερικες μερες η νεα σειρα Night Court που ειναι συνεχεια της κλασσικης αγαπημενης σειρας απο τα 80s.

M6UWUE2DYFFDJO7QOEJU4QIKCM.jpeg

Προταγωνιστει η Melissa Rauch (The Big Bang Theory) και στο βασικο καστ ειναι και ο John Larroquette που συμμετειχε και στην αρχικη σειρα. Δυστυχως δεν ειμαι μαζι μας πλεον βασικοι συντελεστες της πρωτης σειρας οπως ο Harry Anderson και η Markie Post.

Εκατσα και ειδα τα δυο πρωτα επεισόδια που εχουν κυκλοφορησει. Ημουν ετοιμος να την μισησω με το παθος που επιφυλάσσω για τις συγχρονες σειρες Star Trek, αλλα εξεπλάγην ευχάριστα. :happyjump: Διατηρει πιστα το στυλ της αρχικης σειρας και φαινεται να εχει γραφτει απο ανθρωπους που γνωριζουν το αυθεντικο υλικο και σεβονται τους οπαδους της αρχικης σειρας. :clap: Τωρα το humor ειναι χαμενη τεχνη στις μερες μας και ακομα και στις καλυτερες περιπτωσεις ειναι υποκειμενικό, αλλα εχω δει και πολύ πολύ πολύ χειρότερα. :ghostface:

Σπανιοτατο φαινομενο για εμενα, αλλα τουλαχιστον για την ωρα θα συνεχισω να την παρακολουθω. Ελπιζω να μην την γρουσουζεψα την σειρα με την ευνοϊκή κριτικη μου! :nervous:
 
Πίσω
Μπλουζα