Turrican
RetroManiaC
- Αντιδράσεις
- 162
Ε, ναι, δεν πήγε και στο outer spaceΒασικα δεν ειναι διαστημα αυτο με την εννοια το ιδιο που πηγαινουν οι αστροναυτες.
Ειναι ενα υψος ισα ισα να δεις το μαυρο του διαστηματος και να νιωσεις την ελειψη βαρυτητας.
Οι αλλοι δυο συνεπιβατες πληρωσαν 250.000 εισιτηριο ο καθενας για να ταξιδεψουν και στα δικα μας.
Εδώ οι ειδήσεις που άκουσα είπαν σχετικά σωστά "edge of space" αλλά μετά τα είπαν τραγικά. Όχι ότι ακόμη και μια τέτοια πτήση δεν είναι κάτι το δύσκολο και σχετικά επικίνδυνο, και χαρά στο κουράγιο του και τα κότσια του 90 χρονών άνθρωπος, έστω κι αν η πτήση του ήταν καθαρά δημοσιοσχεσίτικο και διαφημιστικό κόλπο για τον Bezos (*). Τώρα πώς κατάφερε από τόσο μικρό ύψος να δει το πόσο εύθραυστη είναι η γή (δεν είδα να το αναφέρουν αυτό διάφορα άρθρα αλλά το άκουσα) πολύ το απορώ, αν και καταλαβαίνω γιατί το είπε.Βασικα δεν ειναι διαστημα αυτο
δυστυχώς για να πάμε παραπέρα από εκεί που μας πάνε τα καβουρδιστήρια υπάρχουν ανυπέρβλητα εμπόδια για τις τωρινές μας γνώσεις και δυνατότητες. για να επιταχυνθεί ένα διαστημόπλοιο στο 10% της ταχύτητας του φωτός χρειάζεται όλη η ενέργεια που καταναλώνει ο κόσμος για ένα χρόνο. κι εγώ φυσικά θα ήθελα να φορέσω τη στολή του αξιωματικού του Σταρ Τρεκ ( αφού ο Bones θα μου έχει θεραπεύσει τη μυωπία με κάποιο από τα μαραφέτια του) και στα πραγματικά διαστημόπλοια δεν θα με άφηναν ούτε φασίνα να κάνω.Ε, ναι, δεν πήγε και στο outer space
Με το Entreprise θα ταξίδευα κ'εγώ! Αλλά με αυτά τα καβουρδιστήρια, δεν πάω ούτε μέχρι το περίπτερο!
Καλό.. Και σ'αυτή τη σκηνή, μόλις ο Μπαγκς κάνει στροφή 180 μοιρών, θα κάνει ίσως την πιο εύστοχη ερώτηση απ' όσες φορές την έχει κάνει!
Aυτο ειναι καλυτερο ,back to the roots!
90 ετών ο Captain, αλλά πραγματικά ασταμάτητος...