plintiriopiaton
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 11
Γεια σας...να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος ποια είναι ας τα ονομάσω MUST παιχνίδια για το Ν64? θέλω να αγοράσω μερικά να εχω για την συλλογή μου. Ευχαριστώ
Εννοειται οτι δεν ειναι αναγκαστικο να αρεσει σε ολους - αλλα μιλαμε για παιχνιδι με 9.7 βαθμολογια σε ολο το net...ασε που το "κακομοιρο" το Ν64 εσβηνε το ps1 χαλαρα...anyway, μιας και το thread ειναι thread προτασεων να πω για το τρελλα διασκεδαστικο Mario Tennis 64 και το απιστευτο Perfect Dark !!Παντως το GoldenEye που επαιξα παλια σε emulator δεν μου εκανε καμια εντυπωση περα απο το τεχνικο τομεα που τσιταρε το κακομοιρο το Ν64
Και χωρίς CD-Rom παρακαλώ....(πως λέμε και χωρίς αλεξίπτωτο?)telamonas.stokos είπε:...ασε που το "κακομοιρο" το Ν64 εσβηνε το ps1 χαλαρα...
ΒασικάWally είπε:Παντως το GoldenEye που επαιξα παλια σε emulator δεν μου εκανε καμια εντυπωση περα απο το τεχνικο τομεα που τσιταρε το κακομοιρο το Ν64
+1 κι από μένα.Getta Robo είπε:http://www.racketboy.com/retro/2007/01/best-undiscovered-nintendo-64-n64.htmlΔες την λιστα. Ολα (με εξερεση ισως 1-2) ειναι ενα και ενα.
Αν δεν με απατά η μνήμη μου είχε επιλογή για Wide Screen και στο Ν64. Mάλιστα επίσης αν δεν με απατά η μνήμη μου είχε τρεις σχετικές επιλογές: Normal, Wide, Cinema (=ακόμα πιο wide).Wally είπε:εχει εμφανης βελτιωσεις: widescreen...