Νext Gen Gaming σε CRT

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Διασκεδαση με παιχνιδια περειπετειας και δρασης ας εχω τερματησει πολλες φορες τα πιο παλια παιχνιδια οπως rage του 2011 και tomb raider του 2013 που ειναι στις φωτο καθως και αλλα παλια 3d παιχνιδια που δεν τα βαριεσαι ποτε.

Το σεμεδακι απαραιτητο σε ολες τις CRT τηλεορασεις μου για προστασια απο τις σκονες ωστε να μπαινει οσο λιγοτερο γινεται σκονη στο εσωτερικο.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
To σεμεδάκι στις ηλεκτρικές μηχανές και ειδικά επάνω στις οπές που βγαίνει ο ζεστός αέρας είναι έγκλημα. Μικρός όταν ήμουν, η μάνα μου είχε την κακή συνήθεια να απλώνει σεμεδάκια παντού. Έτσι κάηκε 2 φορές η ασφάλεια του βίντεο που είχαμε.

To σεμεδάκι στις ηλεκτρικές μηχανές και ειδικά επάνω στις οπές που βγαίνει ο ζεστός αέρας είναι έγκλημα. Μικρός όταν ήμουν, η μάνα μου είχε την κακή συνήθεια να απλώνει σεμεδάκια παντού. Έτσι κάηκε 2 φορές η ασφάλεια του βίντεο που είχαμε.
Αυτό ακριβώς Μάριε. Μεγάλη προσοχή εννοείται στις οπές που βγαίνει ο ζεστός αέρας για να μην γίνεται υπερθέρμανση. Εννοείται ότι μόλις ανοίγει η CRT ξεσκεπαζω τα σημεία όπου βγαίνει ο ζεστός αέρας και ξανασκεπαζεται μόλις έχει κρυώσει η CRT.

Λογικά αρκετές CRT τηλεοράσεις θα είχαν καεί στην Ελλάδα ειδικά τα καλοκαίρια που εκτος την εξωτερική ζέστη είχαν και τα σεμεδάκια όταν έπαιζαν για πολλές ώρες σερί.

Ξεκινησα το παλιο παιχνιδι visage του 2020 στην CRT τηλεοραση και με ακουστικα για να ακουω ολα τα ηχητικα εφε καθαρα και πραγματικα τετοια τρομαρα δεν εχω παθει ποτε απο τοτε που ξεκινησα να παιζω videogames.

Γραφικα με απιστευτο φωτορεαλισμο στην CRT μου και πλεον εφτασαν τα αληθινα σκηνικα ταινιων τρομου και ειναι η πρωτη φορα που εκλεισα παινιδι λογο φοβου.

Δεν περιμενα οτι τα videogames θα εφταναν σε τετοια επιπεδα τρομου.

Αν στην συγχρονη οθονη αυτο το παιχνιδι ειναι τρομαχτικο που το ειδα και εκει στην CRT tv η τρομαρα που προσφερει ειναι αρκετες φορες μεγαλυτερη μιας και μεγαλωνει και η αισθηση της αληθοφανειας.

Μετα απο αυτο το παιχνιδι απο την τρομαρα που πηρα το βραδυ εβαλα το mario 64 για να φυγει λιγο ο φοβος. Η πιο τρομαχτικη εμπειρια που ειχα σε videogame.

• Like
Reactions: XLV
Απιστευτο στην CRT tv 21" philips - contrast plus (η μαγεία του φωσφόρου) το παιχνιδι πρωτου προσωπου chernobylite σε αναλυση 1024x768 με medium - high σε σκιασεις και φυτα εως και epic τα textures στις ρυθμισεις με την 1050 ti για ομαλο freme rate παντου και ο φωτορεαλισμος ριχνει σαγονια ειδικα την μερα με τους φωτισμους. Αntialiasing καλυτερα σε low. Tο fsr της amd off μιας και κανει χειροτερη την εικονα. Μεσα σε πολλα παλια κτηρια τα textures στα γραφικα σε σκουριες σε σιδερενιες επιφανειες - σωληνες κλπ αναλυση υφων στα τσιμεντα κλπ φτανουν τα φωτορεαλιστικα σκηνικα του παιχνιδιου bodycam της unreal engine 5. Ξεπερναει εννοειται και κατα πολυ και τα σκηνικα των εσωτερικων κτηριων του silent hill 2 remake.

Καμια σχεση με την led οθονη και την oled που ειδα σε αισθηση αληθοφανειας. Η μερα με την νυχτα το παιχνιδι. Στην Crt ειναι σαν βλεπω ταινια και στην led πεφτει αισθητα ο φωτορεαλισμος και μονο χασμουρητα μου προκαλεσε.

Βλεπω το stalker 2 στο youtupe στην led οθονη και μου φαινεται χειροτερο σε γραφικα απο το chernobylite σε CRT tv. Ισως και σε αυτο να κανει τα μαγικα της η CRT tv για τον φωτορεαλισμο.

Δεω χορταινω gaming διασκεδαση με την CRT. Aπιστευτες και ομως αληθινες gaming χρονιες.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
@milntov δεν ξέρω αν το σύστημα σου τα σηκώνει, μάλλον ναι, έχει φωτορεαλιστικά mods για διάφορα παιχνίδια, πχ το Skyrim , αυτό πρέπει να ειναι super σε CRT

@milntov δεν ξέρω αν το σύστημα σου τα σηκώνει, μάλλον ναι, έχει φωτορεαλιστικά mods για διάφορα παιχνίδια, πχ το Skyrim , αυτό πρέπει να ειναι super σε CRT
Nαι οντως τσεκαρα μερικα νεα mods πριν για το skyrim με απιστευτα textures και θα δειχνουν εξωπραγματικα τα γραφικα σε CRT. Θα τα περασω στο παινχιδι αλλα μαλλον με βλεπω για νεα καρτα και αυτη που εχω ειναι προηγουμενης γενιας για να μην εχω θεμα με τα frames αν τρεχει το mod σε κλειδωμενα custom setting.

Το καλο με τις αναλυσεις που χρειαζομαι στην CRT tv απο 1024x 768 εως max 1280 x 768 - 800 και με μια απλη καρτα γραφικων και οχι κατι το ιδιαιτερο οπως πχ μια rtx 4060 8gb ειναι υπερ αρκετη για να τρεξει και τα πιο απαιτητικα παιχνιδια σε ultra settings με raytracing και ανετα 60 fps και πανω και χωρις να ζοριζεται η καρτα οποτε μια αναβαθμισουλα και ετοιμος :thumbup::thumbup::thumbup:

Crt tv gaming και η διασκεδαστικη περειπετεια συνεχιζεται στα εγκαταλελειμενα κτηρια μετα την εκρηξη του chernobyl και οι εχθροι ειναι παντου αλλα ειμαστε φουλ εξοπλισμενοι και δεν μασαμε:armed::armed::armed::gun::gun::gun:

+ 20 - 25% περιπου η θολουρα στον φακο του κινητου με πολλες προσπαθειες για να μην βγουν αχταρμας οι φωτογραφιες.

Δεν υπαρχει δυσκολοτερο πραγμα στην φωτογραφηση απο την φωτογραφηση της εικονας της CRT τηλεορασης και δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις το τελειο αποτελεσμα φωτογραφιας σε καμια περιπτωση με οποιαδηποτε φωτογραφικη μηχανη. Πιο ευκολα τα πραγματα εννοειται pc crt monitors και σε συγχρονες οθονες .........αλλα η CRT tv ειναι πραγματικος πονοκεφαλος με τις φωτογραφιες.......

Εννοειται πως κανονικα στην CRT μου τα γραφικα φαινονται κατα πολυ καλυτερα απο τις φωτο.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Crt μπλα μπλα. Η παραπανω crt είναι η gaming οθόνη μου για το σύγχρονο gaming τώρα και μου φαίνεται πως έχει πιο ωραία εικόνα από την Samsung στο σύγχρονο gaming. Crt tv philips στις 21" και οι συγκινησεις στο next gen gaming πολλες και κάθε μέρα η διασκεδαση στο max. Σε αλλη μια ακριβώς ίδια έχω τα dreamcast - megadrive και σε ακομη μια ίδια οπτικά αλλα με διαφορετικό κωδικό έχω τα snes - Gamecupe.

Στα 2d arcade όμως με vga to rgb scart η επιπεδη sony trinitron 21" aperture grille είναι μια και μοναδική.Τρομερη εικόνα και λιγοι retro gamers πλέον (στο σύνολο) στον πλανήτη έχουν την δυνατότητα να εχουν τέτοια εικόνα.
Αισθάνομαι απίστευτα τυχερός σαν retro gamer που ζω αυτές τις στιγμές του retro gaming.

Οσον αφορά το modern gaming κάθε μέρα με την εικόνα που έχω στο modern gaming με τις κατάλληλες ρυθμίσεις ο ενθουσιασμός μου και η χαρά μου είναι απερίγραπτη. Απιστευτες gaming στιγμές για μένα. Έχει λιώσει η CRT από το παιχνίδι. Σε σύγχρονη οθόνη δεν μπορώ να παίξω πλέον.

Παρακάτω μερικά χαρακτηριστικά για τις δυνατότητες στην εικόνα μιας και τα έχει στο manual.

Απιστευτο το Contrast level σε default ρυθμισεις και το είχα ανέβασει και άλλο μέσω service menu.

Black Matrix picture tube
A Black Matrix picture tube improves the contrast of
images even when viewing in daylight conditions.
Crystal Clear
Combining picture enhancements like Contrast plus
and color improvement, Crystal Clear improves picture depth.
Sharpness Adjustment
Sharpness Adjustment for better image definition

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα