Ξένοι ηθοποιοί - Ξένες ταινίες του '40, '50, '60 που αγαπήσαμε.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
2 και 4. Μαιριλιν και Γκρεϊς. Θα υποδυονταν τις αδελφες. Η μια τσαχπινα και ερωτικη και η αλλη σνομπ και σοβαρη.
Σκηνοθεσια Χαουαρντ Χωκς. :)

2 και 4. Μαιριλιν και Γκρεϊς. Θα υποδυονταν τις αδελφες. Η μια τσαχπινα και ερωτικη και η αλλη σνομπ και σοβαρη.
Σκηνοθεσια Χαουαρντ Χωκς. :)
Εγώ μπαμπι ωντρευ και μερυλιν γιατί θα ήθελα πολύ να δω τον συνδυασμό αυτό και σκηνοθέτη τον ίδιο που ανάφερες.

Από βιβλιοπωλείο σε δικό μας χωριό που παίρνει βραβεία βιτρίνας, δεν είναι υπεροχη;
20231230_094559~4.jpg

H julie adams, κουκλα, την ξανθούλα δεν την ξέρω, να ερχόταν πάλι αυτά τα χρόνια, βλέπω και την Σίρλεϊ Τεμπλ μικρή και έφηβη
images (29).jpeg
c47829b4a61282e297a6850102086b28.jpg
e863ef5ea2d7b5e9e4926bb7c66fed34.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Κουιζ : ποια η ταινια;

Δεν την ξερω την ταινια, ουτε τον συμπρωταγωνιστη της Μπαρντο. Πρεπει να ειναι παντως απο τις πρωτες της, προτου ακομα γινει ξανθια. Γυρω στο 1954 - '55 θα ελεγα.

Δεν την ξερω την ταινια, ουτε τον συμπρωταγωνιστη της Μπαρντο. Πρεπει να ειναι παντως απο τις πρωτες της, προτου ακομα γινει ξανθια. Γυρω στο 1954 - '55 θα ελεγα.
MV5BODY3YTNkZDctODA1MC00ZWM4LWJiY2EtMzkyMDc5NWFkYjI1XkEyXkFqcGdeQXVyMTc5NDc1MDI@._V1_.jpg

15 φορές μέχρι σήμερα καμία όμως δεν ήταν σαν την Βίβιαν λη
Πολιτική ορθοτητα χτυπά και τον Τζέιμς ποντ

Εγω παλι προτεινω να την καψουμε μαζι με πολλες αλλες της εποχης εκεινης και μερικες χιλιαδες βιβλια που χαλανε την σουπα της πολιτικης τους ορθοτητας, να μην στεναχωριουνται οι καημενοι.

Εγω παλι προτεινω να την καψουμε μαζι με πολλες αλλες της εποχης εκεινης και μερικες χιλιαδες βιβλια που χαλανε την σουπα της πολιτικης τους ορθοτητας, να μην στεναχωριουνται οι καημενοι.
Η μόνη λύση γιατί όλες οι παλιές ταινίες, τα θεατρικά έργα, τα βιβλία χαλάνε όντως την νέα πολιτική ορθότητα για αυτό και τα αλλάζουν σιγά σιγά

και το παρόν μας έχει ήδη γίνει μια οργουελική δυστοπία. όποιος ελέγχει το παρόν, ελέγχει και το παρελθόν. όποιος ελέγχει το παρελθόν, ελέγχει και το μέλλον. thoughtcrime. sexcrime.

Πίσω
Μπλουζα