αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 18.740
Duffy 1968Κουιζ : ποια η ταινια;
Προβολή συνημμένου 271312
@Bambinella δεν ρωτάω την έχεις δει σίγουρα.
Mπαμπι σε σκέφτομαι να πήγαινες σινεμά να δεις το Poor things, σε πέντε λεπτά θα χει βγει εκτός αίθουσας. Και γω μια από τα ίδια. Γιαυτό και δεν πήγα χτες που είχα την ευκαιρία θα πληρωνα και θα φεύγα σε μισή ώρα μέσα.Kαι ομως οχι και ουτε σκοπευω να την δω γιατι, οπως διαβαζω, η ταινια ειναι του 1972.
Εχω επιλεξει πλεον να βλεπω μονο ταινιες που ο Kωδικας Ηays ηταν ακομα σε ισχυ. Αυτο συνεβαινε μεχρι το 1968, αλλα επειδη απο το 1966 ηταν σχεδον σαν να μην υπηρχε, οι ταινιες που βλεπω ειναι μεχρι το 1965.
Εξαιρεση κανω μονο στις τηλεταινιες που τις προσεχουν πολυ περισσοτερο. Εκει βλεπω μεχρι και 2023.
Αυτό το τέλος δεν το περίμενα στο thriller με τα βαμπίρ, έμεινα στο τέλος. Όσοι θα το δείτε ποτέ θα καταλάβετε. Δεν ξέρω αν κάνεις άλλος περίμενε αυτό το τέλος που είναισίγουρα plot twist. Παρεμπιπτόντως πρέπει να ανοίξουμε θέμα με αυτήν την σειρά, είναι πολύ καλή στο είδος της. Την Μοντγκόμερι τηβ κυνηγαν οι καταιγίδες και τα στοιχειωμενα σπιτια.
Το χεις δει ; ποτέ δεν θα μαντέψεις το τέλος, δεν έχει ανέβει με ελληνικούς υπότιτλουςΠοιο ειναι αυτο; Δωσε μας λεπτομερειες.
Το χεις δει ; ποτέ δεν θα μαντέψεις το τέλος, δεν έχει ανέβει με ελληνικούς υπότιτλους.
Μπαμπι δεν ανοίγεις ένα θρεντ με το θριλερ, την σειρά, είσαι η κατάλληλη.Αν και εχω δει πολλα επεισοδια απο την εν λογω σειρα του Καρλοφ, το συγκεκριμενο οχι.
Θα το δω πολυ συντομα ομως και σε ευχαριστω!
Άρωμα γυναίκαςΠοια η ταινια;
Προβολή συνημμένου 271404
Ευφυέστατο τόσο που κάποια πράγματα πρέπει να τα ξαναδώ, πολλές λεπτομέρειες με τα κλειδιά, τις λίρες , την τσαντα κτλ.και ο αστυνομικός γατα , γιατί αγαπά ο Θεός τον κλεφτη αγαπά και τον νοικοκύρη. Η Γκρέις πολύ καλή να σου πω εκεί που έρχεται ξανά στο σπίτι από την φυλακή παίζει εξαιρετικά. Γιατί m for murder, το m είναι η μαργκο;^^^
Το σεναριο του Dial M βασιζεται σε θεατρικο εργο και ειναι ευφυεστατο.
Σε συνδυασμο με την ευρηματικη σκηνοθεσια του Αλφρεντ, η ταινια κατατασσεται στα αριστουργηματα.
Γιατί m for murder, το m είναι η μαργκο;