αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 18.739
Καλά λεςΩραια κοπελα, αλλα οι κυνοδοντες θελουν λιγο τροχισμα.
Μηπως να το εβαζες καλυτερα στο Horror Quiz, ειδικα μαλιστα αν δεν ανηκει στις δεκαετιες του τιτλου;
Καλά λεςΩραια κοπελα, αλλα οι κυνοδοντες θελουν λιγο τροχισμα.
Μηπως να το εβαζες καλυτερα στο Horror Quiz, ειδικα μαλιστα αν δεν ανηκει στις δεκαετιες του τιτλου;
Η φωτογραφία δεν είναι από την δεκαετία του 1940, αλλά του 1930 και πιο συγκεκριμένα από το 1933 και την ταινία Ekstase.Hedy Lamarr, 1940s
Η αρχική φωτο ήταν Προβολή συνημμένου 276953 λίγο πιο τολμηρή (της έκανα μια μικρή επεξεργασία ώστε να μην φαίνεται το επίμαχο σημείο)
Δεν θα την αναγνώριζα ποτεΗ φωτογραφία δεν είναι από την δεκαετία του 1940, αλλά του 1930 και πιο συγκεκριμένα από το 1933 και την ταινία Ekstase.
Ενδιαφέρον! Στην σχετική Αμερικανική ανάρτηση αναφέρεται το 40.Η φωτογραφία δεν είναι από την δεκαετία του 1940, αλλά του 1930 και πιο συγκεκριμένα από το 1933 και την ταινία Ekstase.
Εξαιρετική ταινία και μια από τις πιο επικίνδυνες γυναίκες femme Fatale σε ταινία. Κάνει τα πάντα για τα λεφτά τα παντα, δηλ.μεχρι και τον σύζυγο της δολοφονεί κατά λάθος αλλά δεν μετανιώνει για τίποτα. Υπάρχει με ελληνικούς υπότιτλους οποίος θέλει δεν θα χάσει και φυσικά στο τέλος πληρώνει τις αμαρτίες της
Προβολή συνημμένου 277086
Γι αυτό δέχεται την Βαρκάδα μαζί του για να ξανοιχτει και να τον δολοφονήσει, νόμιζα πως ήθελε να σκοτώσει τον άλλον τον εκβιαστή. Ο σύζυγος κατά λάθος βρίσκει το όπλο και έτσι τον σκοτώνει. Ναι μετά θέλει να δολοφονήσει και την αδερφή του συζύγου με δηλητήριο το οποίο τελικά πηγαίνει αλλού. Εμένα μπαμπι μου άρεσε πολύ κυρίως για το πόσο αδίστακτη ειναι και ότι στο τέλος έρχεται η νέμεσις αφού βρίσκεται κάποιος πιο έξυπνος από αυτήν και την βαζει στην θεση της. Την ευτυχία την είχε βρει στον υπέροχο σύζυγο που είχε κρίμα που δεν το εκτίμησε.Δεν τον δολοφονει κατα λαθος τον συζυγο της. Το κανει εκ προμελετης. Και αργοτερα επιχειρει να δολοφονησει και την αδελφη του. Οχι απο τις πολυ αγαπημενες μου ταινιες παντως.
Το downtown abbeyΠοια σειρά σύγχρονη αγγλική βλέπει η μπριζιτ μπαρντο και λατρεύει έχει λίγα χρόνια που γυρίστηκε;
Στο 3 νομίζω πως είναι το a )η Κάθριν Hepburn. Στο 3 είναι το a ) beauty and the beast , στο 11) είναι το c Στο 13) το a , Στο 15) το a, στο 4) το a o Laurence olivier το 1) το b το όσα παίρνει ο ανεμος, 6) το c, 7 ) το c νομίζω ο Μπεν χουρ 8) το d John ford! Aλλος θα βρει κάτι;