Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.778
Bardot σε ελεύθερη απόδοση...
Πολύ ελεύθερη όμως.
Bardot σε ελεύθερη απόδοση...
Bambi δεν ξέρω πια αν είναι αυτή , αυτό συμπεραναμαι γιατί φτιάχνει διάσημουςΠολύ ελεύθερη όμως.
Bambi δεν ξέρω πια αν είναι αυτή , αυτό συμπεραναμαι γιατί φτιάχνει διάσημους
Τότε είναι άλλη σίγουρα , κάναμε λαθοςΗ ζωγραφια μοιαζει με την Μπαρντο οσο μοιαζω εγω με τον Κωστα Τσακωνα.
ΑΠΟ ποια ταινια;
ΒεβαίωςΑπο την Σειρηνα του Μισισιππη.
Βεβαίως
Ποια η ηθοποιος; έχει τιμηθεί και με οσκαρ
Αυτη ειναι έχει παίξει και στην φωλιά του κουκουΜολις βαζω τον κερσορα πανω στη φωτογραφια, μου βγαζει το ονομα Louise Fletcher.
Αυτη ειναι έχει παίξει και στην φωλιά του κουκου
Η Ελίζαμπεθ Μοντγκόμερι με τον δεύτερο σύζυγο της ο οποίος είχε εκρήξεις θυμού.Κουιζ: ποιας πολύ διάσημης ρετρο Αμερικάνας ηθοποιού ο σύζυγος της ( με τον οποίο είχε και 25 χρόνια διαφορά, μεγαλύτερος της) σκοτωσε την δεύτερη συζυγο του; Ευτυχώς που η διάσημη ηθοποιός κατάλαβε και τον χωρισε νωρις ειδάλλως κινδύνευε και η ιδια.
Μιλάμε για το a place in the sun , απο τις πρώτες ταινίες που είχα δει και με μυησαν στον ξένο κινηματογράφο. Και τι να πει κανείς για αυτήν την ταινία, εξαίρετη.Κουζ:Ποια ταινία με την λιζ τειλορ έγινε χρόνια αργότερα ριμέικ με την γιοχανσον; πανευκολο
Μιλάμε για το a place in the sun , απο τις πρώτες ταινίες που είχα δει και με μυησαν στον ξένο κινηματογράφο. Και τι να πει κανείς για αυτήν την ταινία, εξαίρετη.