αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 18.735
ΒεβαίωςΕιναι το Bye-bye birdie. Μου το εβγαλε μολις πατησα στην φωτογραφια.
ΒεβαίωςΕιναι το Bye-bye birdie. Μου το εβγαλε μολις πατησα στην φωτογραφια.
Προβολή συνημμένου 280527
Tης πήγαιναν όλα τα χρώματα, ξανθά, κόκκινα, καστανα
Πολύ δυνατή και καλή ταινία, η κρυφή εξαρτηση ενός οικογενειαρχη από την μόρφινη, την οποία γνωρίζει μόνο ο αδερφός του, η δε γυναίκα του αγνοει τα παντα και περιμενει παιδι. Και δεν φταίει από ότι κατάλαβα ο άνθρωπος κάποτε του την δώσανε για ιατρικους λόγους και Μέτα αυτος εξαρτηθηκε άσχημα. Για την εποχή προχωρημένη ταινία που δείχνει πώς καθαρά ο άνθρωπος αυτός είναι άρρωστος και χρειάζεται επαγγελματική φροντίδα να συνερθει. Ο αδερφός του το καταλαβαίνει απόλυτα, άλλωστε είναι ο μόνος που ξέρει τι αγώνα δίνει, ο πατέρας του όμως δεν το αντιλαμβάνεται, δείτε την αν μπορείτε.
Προβολή συνημμένου 280547
Το a hatful of rain του 58', είναι πολύ καλή μπαμπι εμένα μου άρεσε τουλάχιστον μιλά για το πρόβλημα της εξάρτησης και πως κοντεύει να διαλύσει μια οικογένεια.Ποια ταινια ειναι; Η φωτογραφια ειναι πολυ μικρη και δεν φαινεται τι γραφει.
Ποια η ηθοποιος; ξέρω την απάντηση εδω, περιμένω δε τα αγοράκια της ρετρο να την ξέρουν ειδάλλως θα απογοητευτω
Προβολή συνημμένου 280678
Δεν την ξερω, αλλα σιγουρα την εχω ξαναδει.
Απο προσωπο, ασχημουλα και αντροφερνει. Απο σωμα ομως, πλουσια τα ελεη και απο οσο καταλαβαινω, χωρις σιλικονες.
Το 70' έγινε πολύ διάσημηAdrienne Barbeau - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
Ναι είναι χωρίς σιλικονες
Προβολή συνημμένου 280700
Θριλερ! Καλο; πω πω η χατον δεν ήξερα ότι ήταν και ηθοποιός
Αχ σε αυτές τις ταινίες δίνω προτεραιότητα ( με έχεις καταλαβει) μακάρι να την βρωΔεν ειναι του παροντος θεματος η ταινια και κακως την αναφερουμε εδω, αλλα αφου με ρωτας, τελος παντων...
Αν εξαιρεσεις κατι πραγματακια λιγο περιεργα εβδομηντιστικα τα οποια εγω δεν χωνευω, ναι, το θριλερ ειναι εξαιρετικο και με πολλη αγωνια. Ουτε αιμα, ουτε πορνοσκηνες, ουτε ωμη βια, παρα μονο ενταση και ανατροπες.
Σκηνοθετημένο από τον Carpenter, οπως βλεπεις, και η Adrienne Barbeau ήταν η γυναικα του!
Ποια η ηθοποιος;
Προβολή συνημμένου 280722