Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.809
Δεν την ξερω την ταινια. Δε νομιζω να την ειδα ποτε.
Eιναι χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του 1960 από οικογενειακή σειρά andy and the griffith show! Οπότε το βρήκαμε χάρης στα ονόματα και θα το ψαξωΔεν την ξερω την ταινια. Δε νομιζω να την ειδα ποτε.
Ειπα κι εγω.....Ασπρομαυρη ταινια και να μην την εχω δει ακομα;Eιναι χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του 1960 από οικογενειακή σειρά the and griffith show! Οπότε το βρήκαμε χάρης στα ονόματα και θα το ψαξω
Θα βρεις το επεισόδιο στο dailymotion , αρκεί να πληκτρολογήσει andy and the griffith show christmas editionΕιπα κι εγω.....Ασπρομαυρη ταινια και να μην την εχω δει ακομα;
Τώρα αυτό βλέπω και διαδραματίζεται στην φυλακή! Και έχει αυθεντικό χιούμορ πρέπει να ήταν ωραία σειραΛοιπον πρεπει να ειναι απο το επεισοδιο «Christmas story» του Andy Griffith Show (1960). Προβολή συνημμένου 205349 Εδω ειναι και ολοκληρο το επεισοδιο:
Αυτός με τα γυαλιά που αναφέρω όχι με τίποτα έχει παίξει σε αρκετές ρετρό ταινιεςO Sean Connery είναι αυτός;
Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο εκκεντρική σαν φωτογραφία..
Σ´ευχαριστω για την ενημερωση, αφαιρεσα την φωτο. Λυπαμαι αν η γυμνοστηθη φωτογραφια απο την κομεντι του 1963 προσεβαλε τα ηθη οποιουδηποτε σε αυτο το φορουμ, επιτρεψτε μου βεβαια να σας προειδοποιησω να μην επισκεφθειτε ολα τα μεγαλα μουσεια της χωρας. Δυστυχως εκει υπαρχει πολυ «πορνογραφικο υλικο» υπο τη μορφη αγγειων, αγαλματων και πινακων τα οποια εκτιθενται ελευθερα υπο καθεστως απολυτης αναρχίας.@Gouz Συμφωνα με τους κανονισμους του φορουμ, γυμνες φωτογραφιες και πορνογραφικο υλικο απαγορευονται εδω μεσα.
Οποτε, αν εχεις την καλοσυνη, θα σε παρακαλεσω να διαγραψεις καποια απο τα προηγουμενα ποστ σου πατωντας το κουμπι Delete που υπαρχει κατω απο καθε σχολιο. Το χρονικο περιθωριο διαγραφης ειναι 24 ωρες απο την αναρτηση του σχολιου.
O Sean Connery είναι αυτός;
Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο εκκεντρική σαν φωτογραφία..