Ξένοι ηθοποιοί - Ξένες ταινίες του '40, '50, '60 που αγαπήσαμε.

Δεν την ξερω την ταινια. Δε νομιζω να την ειδα ποτε.
 
Έχω ρωτήσει στο φεις ποια είναι ακόμα να πάρω απάντηση αλλά θα επιμεινω

Δεν την ξερω την ταινια. Δε νομιζω να την ειδα ποτε.
Eιναι χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του 1960 από οικογενειακή σειρά andy and the griffith show! Οπότε το βρήκαμε χάρης στα ονόματα και θα το ψαξω
 
Eιναι χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του 1960 από οικογενειακή σειρά the and griffith show! Οπότε το βρήκαμε χάρης στα ονόματα και θα το ψαξω
Ειπα κι εγω.....Ασπρομαυρη ταινια και να μην την εχω δει ακομα; :)
 
Λοιπον πρεπει να ειναι απο το επεισοδιο «Christmas story» του Andy Griffith Show (1960). 5799BF26-264B-44BF-86A8-EED6AD30EC88.jpeg Εδω ειναι και ολοκληρο το επεισοδιο:

 
Λοιπον πρεπει να ειναι απο το επεισοδιο «Christmas story» του Andy Griffith Show (1960). Προβολή συνημμένου 205349 Εδω ειναι και ολοκληρο το επεισοδιο:

Τώρα αυτό βλέπω και διαδραματίζεται στην φυλακή! Και έχει αυθεντικό χιούμορ πρέπει να ήταν ωραία σειρα
 
Ο πρωτος μεγαλος ρολος του Griffith παντως ηταν η ταινια A Face in the Crowd (1957) με την Patricia Neal και τον Walter Matthau, σε σκηνοθεσια Elia Kazan. Δεν την εχω δει αλλα ξερω οτι παιζει ενα σκοτεινο χαρακτηρα, σε απολυτη αντιθεση με τους ρολους με τους οποιους εγινε μετα γνωστος. Δεν ηταν επιτυχια οταν βγηκε αλλα τα τελευταια χρονια εχει «ξανα-ανακαλυφθει». Εδω ειναι το τρεηλερ, την εχει δει κανενας;
 
Το εχω δει το A face in the crowd. Μια ταινια που αποκλειεται να ξαναδω. Καθολου του γουστου μου.
 
Το επεισόδιο το είδα και είναι εξαιρετικό , βέβαια δεν πολύ κατάλαβα πολλά πράγματα για να μιλήσω στα σίγουρα. Τι όμορφη κοπέλα ή ηθοποιός κούκλα , ωραίο σώμα , χαριτωμένο προσωπακι ! Μου άρεσε πολύ όλο το πνεύμα της σειράς και σκεφτείτε πως δεν το κατάλαβα κιόλας.
 
Χαιρετε! Μια ωραια ταινιουλα ειναι «Το ημερολόγιο μιας λεσβίας» η αλλιως Therese and Isabelle (1968), βασισμενο στο ομωνυμο μυθιστορημα της Violette Leduc. Ειναι μια ιστορια για τα πρωτα σκιρτηματα ομοφυλοφιλικου ερωτα μεταξυ δυο κοριτσιων.676ED954-E495-4DD6-8C22-6F7CCEEC924D.jpeg

Μια αλλη ενδιαφερουσα και σουρεάλ ταινια ειναι «Το οργιο των νεκρων» (1965) που θεωρειται erotic horror. Σκηνοθετης ειναι ο Stephen C. Apostolof, πρωτοπορος του sexploitation.
8720F14D-49D7-4DB6-AE4D-DB942384DE20.jpeg

Το Lorna απο το 1964 ειναι μια καπως σκοτεινη αλλα εντονα ερωτικη ταινια, την ειχα δει παλια σε μια καλη κοπια. Μετα απο εναν βιασμο η σεξουαλικοτητα της κεντρικης χαρακτηρος αναγεννιεται (!) και αρχιζει να εχει εραστες μεχρι που το ανακαλυπτει ο συζυγος της οδηγωντας στο splatter φιναλε...16CACED3-BF30-4002-85F5-AE14D0114D60.jpeg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Έρχεται ή ταινία " φάρος" με Νταφοε, Παττινσον, θρίλερ ασπρόμαυρο με τεχνοτροπία Χιτσκοκ και τεχνική των φιλμ νουάρ του 50'
 
“Promises! Promises!” (1963) με την Jayne Mansfield. Ερωτικη κομεντι που καταφερε να κερδισει την πρωτια στην προβολη γυμνου μιας mainstream ηθοποιου. Το 1962 ειχε γυριστει το «Something’s got to give» με την Marilyn Monroe (στο οποιο ειχε γυμνες σκηνες) αλλα παρεμεινε ημιτελες και φυσικα ακυκλοφορητο λογω του θανατου της.

0B4405EC-26BA-4223-B19B-CB69F9972299.jpegΠροβολή συνημμένου 205527
 
O ηθοποιός με τα γυαλιά , έπαιξε και στο οι ανδρες προτιμούν τις ξανθές, εκατομυριουχος, αφελής, ερωτευμένος με την Μονροε , μην μου πεις πως και εδώ τον ίδιο ρόλο κάνει!
 
Χα χα ναι ειναι η κλασικη φατσα του δηθεν σοκαρισμενου! :)
 
@Gouz Συμφωνα με τους κανονισμους του φορουμ, γυμνες φωτογραφιες και πορνογραφικο υλικο απαγορευονται εδω μεσα.
Οποτε, αν εχεις την καλοσυνη, θα σε παρακαλεσω να διαγραψεις καποια απο τα προηγουμενα ποστ σου πατωντας το κουμπι Delete που υπαρχει κατω απο καθε σχολιο. Το χρονικο περιθωριο διαγραφης ειναι 24 ωρες απο την αναρτηση του σχολιου.
 
O Sean Connery είναι αυτός; :oops:

Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο εκκεντρική σαν φωτογραφία.. :alien::sick:
 
@Gouz Συμφωνα με τους κανονισμους του φορουμ, γυμνες φωτογραφιες και πορνογραφικο υλικο απαγορευονται εδω μεσα.
Οποτε, αν εχεις την καλοσυνη, θα σε παρακαλεσω να διαγραψεις καποια απο τα προηγουμενα ποστ σου πατωντας το κουμπι Delete που υπαρχει κατω απο καθε σχολιο. Το χρονικο περιθωριο διαγραφης ειναι 24 ωρες απο την αναρτηση του σχολιου.
Σ´ευχαριστω για την ενημερωση, αφαιρεσα την φωτο. Λυπαμαι αν η γυμνοστηθη φωτογραφια απο την κομεντι του 1963 προσεβαλε τα ηθη οποιουδηποτε σε αυτο το φορουμ, επιτρεψτε μου βεβαια να σας προειδοποιησω να μην επισκεφθειτε ολα τα μεγαλα μουσεια της χωρας. Δυστυχως εκει υπαρχει πολυ «πορνογραφικο υλικο» υπο τη μορφη αγγειων, αγαλματων και πινακων τα οποια εκτιθενται ελευθερα υπο καθεστως απολυτης αναρχίας.
 
O Sean Connery είναι αυτός; :oops:

Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο εκκεντρική σαν φωτογραφία.. :alien::sick:

Εαν εννοεις το avatar μου ειναι πραγματι μια κλασικη φωτο του Κονερυ απο την ταινια φαντασιας Zardoz (1974), μια κακη ταινια η οποια εχει γινει καλτ ειδικα λογω της εξωφρενικης στολης που φορεσαν στον καημενο τον Sean. Τη χρησιμοποιησα χιουμοριστικα, εαν σοκαρει οποιονδηποτε ομως παρακαλω ας με ενημερωσει να την κατεβασω κι αυτην «εντός 24 ωρων».

1A349F05-3E56-4384-973B-E0E0865B82C9.jpeg
 
Πίσω
Μπλουζα