Χριστουγεννιάτικη έτσι;; Έχω μία αδυναμία στις χριστουγεννιάτικες ταινίες , το κανάλι hallmark το χω κάνει χρυσό χα χαΤην έχω δει εγώ. Πολύ ταινία του γούστου μου.
Χριστουγεννιάτικη έτσι;; Έχω μία αδυναμία στις χριστουγεννιάτικες ταινίες , το κανάλι hallmark το χω κάνει χρυσό χα χα
Την κοπελα στα αριστερα της Μarilyn (δεξια για εμας) δεν την ξερω καθολου.Τώρα παιδιά από που ή φωτό με την Μαιρυλιν δεν έχω ιδέα αν είναι από ταινία ή συνάντηση ! Ούτε ξέρω ποιοι άλλοι σταρς είναι μαζί της! Την βρήκα και την παραθέτω εδώ , δύο γνωστά ονόματα σίγουρα είναι. Επίσης έχει δει κανείς την γκαρσονιέρα του 1960 με την Σιρλευ Μακλειν;
Ή ταινία που λέγεται αλλιώς your jelewers showcase έχει ομοιότητες και διαφορές με το holiday affar , είναι του 53' και είναι μισής ώρας επεισόδιο, σε αυτό που είδα εγώ λείπουν 7 πολύτιμα λεπτα. Μάλλον ονομάζεται έτσι διότι χάρης σε ένα κουτί σκαλιστό μουσικής που παίζει τα κάλαντα, ο βετεράνος βρίσκει ξανά την μνήμη του.Η υποθεση του μοιαζει πολυ με αυτην της πιο αγαπημενης μου χριστουγεννιατικης ταινιας, το Holiday affair (1949) και οπως βλεπω παιζει και εδω ο Wendell Corey που παιζει και στην ταινια.
Προσωπικα δε μου αρεσε καθολου. Δεν αντεξα καν να το φτασω μεχρι τελους.Παιδιά κάτι άλλο έχετε δει τον τρίτο άνθρωπο του ορδον Γουελς είναι καλό; Το έχει σήμερα ή κινηματογραφική λέσχη και μου φαίνεται καλό ! Είναι και ρετρό, επιβάλλεται να πάω!
Ναι ρε μπαμπι για δώσε μερικές λεπτομέρειες, αν το λες εσύ που έφυγες τα νουαρ με το κουτάλι κάτι δεν πάει καλά!Προσωπικα δε μου αρεσε καθολου. Δεν αντεξα καν να το φτασω μεχρι τελους.
Τουλάχιστον ειναι νορμαλ ως προς τα άλλα χα χαΚαι τι με νοιαζει εμενα τι λενε οι κριτικοι; Ως συνηθως, κατι ψυχοπλακωτικες ακαταλαβιστικες σαχλες εξυμνουν ολοι τους.
Εγω βλεπω την ταινια, εγω κρινω.