Always Somewhere
Retro PaTRi@RcH
- Αντιδράσεις
- 10.699
Το αγόρι είναι ο αδελφός της Howard Taylor. Το 2020 έφυγε απο την ζωή. RIP
Τελευταία επεξεργασία:
O αδερφός της, είναι σπάνια φωτό τους, από τα διαμάντια που βρίσκεις στο φειςΤο δεξι ειναι η Λιζ Τεηλορ. Κανει μπαμ, δηλαδη.
Για το αγορι δεν ξερω.
Δεν το εχω δει, αλλα βρηκα ταινια για το βραδυ. Σε ευχαριστω, Αριαδνη, που μας ενημερωνεις.Το έχετε δει; Έχει ανέβειscared to death 1947 trailer - Google Suche
www.google.com
Μπάμπι υπάρχει ταινία του 50' με Αη Βασίλη και εξωγήινους, ξέρεις τίτλο;Δεν το εχω δει, αλλα βρηκα ταινια για το βραδυ. Σε ευχαριστω, Αριαδνη, που μας ενημερωνεις.
Οχι, αλλα δεν ειναι και το ειδος της ταινιας που θα εβλεπα.Μπάμπι υπάρχει ταινία του 50' με Αη Βασίλη και εξωγήινους, ξέρεις τίτλο;
Ναι η εν λόγω ταινία ανέβηκε με ελληνικούς υπότιτλους. Τίτλος: ο Αη Βασίλης κατακτά τους Αρειανούς. Έρχονται οι Αρειανοί στην γη σε αποστολή για να βρούνε τον Άη Βασίλη και να τον φέρουν στα παιδιά τους που βλέπουν την γήινη τηλεόραση.Οχι, αλλα δεν ειναι και το ειδος της ταινιας που θα εβλεπα.
Αμε!Eχει δει κανείς τις εξής παλιές ταινίες: με τον Σέρλοκ Χολμς "την χριστουγεννιάτικη πουτίγκα " του 54' η την παραμονή Χριστουγέννων του 47';
Mε τον Σέρλοκ είναι σειρά ! Το είδα χθες το επεισόδιο, πολύ γοητευτικός ο Σέρλοκ, πολύ ερωτευσιμος! Σύντομο το επεισόδιο
Εσθερ Γουίλιαμς, κολυμβήτρια παγκόσμιου επιπέδου και ηθοποιός. Μπράβο Μπάμπι που βρήκες την Βέρα ΕλενΠρωτη επανω ειναι η Julie Christie, αμεσως μετα η Vera Ellen και για την τελευταια κατω δεν εχω ιδεα.
Πωπω, ναι! Και εχω δει τοσες ταινιες με την Esther Williams, αλλα εδω δεν τη γνωρισα.Εσθερ Γουίλιαμς, κολυμβήτρια παγκόσμιου επιπέδου και ηθοποιός. Μπράβο Μπάμπι που βρήκες την Βέρα Ελεν
Μπαμπι έχεις δει το μαγιερλινγκ με τον Σαρίφ και την Ντενέβ;( μου το έχουν κάνει δώρο ως βιβλίο αυτό)και ακόμα να το διαβάσω. Έχει να κάνει με τον γιο της Σισσυς της Αυστρίας. Το έχει το ερτφλιξΠωπω, ναι! Και εχω δει τοσες ταινιες με την Esther Williams, αλλα εδω δεν τη γνωρισα.