Η Μονρόε ειναι η πρώτη και ομωςΓια την πρωτη επανω, τη σκληροτραχηλη, δεν εχω ιδεα.
Η αλλη κατω ειναι η Shirley Temple.
Κανείς Μπάμπι σε κουίζ το βρήκα σε φεις και κανείς Αμερικανός δεν το βρηκεΔεν λεμε πως δεν ειναι η Μονροε, Αριαδνη. Απλως, δεν θα την βρισκαμε.
H Μονρόε είναι σίγουρα παιδιά και κανείς δεν την έχει καταλάβει με τίποτα . Πολύ αλλαγμένη. Πατήστε monroe Cleopatra και θα δειτε
Έχεις δει την προσωπική υπόθεση με την Τζιν Τείνει; Έχει ανέβει και έχει ανατρεπτικό τέλος.Αριάδνη δεν αμφιβάλλω ότι είναι η Μονρόε. Απλά γράφω για την τεχνολογία που χρωματίζουν τα πάντα απο διαχρονικές φωτογραφίες και κλασικές ταινίες.
Τζιν Τεινει; Δεν την ξερω την ηθοποιο.Έχεις δει την προσωπική υπόθεση με την Τζιν Τείνει; Έχει ανέβει και έχει ανατρεπτικό τέλος.
Τζιν τιρνευ ήθελα να γράψω , Μπάμπι σίγουρα θα το έχεις δει. Έχει παντρευτεί έναν καθηγητή λατινικών που κάνει μάθημα σε μια 17 Χρόνη μαθήτρια του η οποία είναι τρελά ερωτευμένη μαζί τουΤζιν Τεινει; Δεν την ξερω την ηθοποιο.
Θυμασαι τον ξενο τιτλο του εργου για να το βρω;
Δεν το εχω δει, Αριαδνη. Τωρα ομως θα το δω.Τζιν τιρνευ ήθελα να γράψω , Μπάμπι σίγουρα θα το έχεις δει. Έχει παντρευτεί έναν καθηγητή λατινικών που κάνει μάθημα σε μια 17 Χρόνη μαθήτρια του η οποία είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του
Δες το άμεσα ξέρεις που;τώρα ανεβηκε. Θα σου αρεσειΔεν το εχω δει, Αριαδνη. Τωρα ομως θα το δω.
Θα το βρω. Σε ευχαριστω!Δες το άμεσα ξέρεις που;τώρα ανεβηκε. Θα σου αρεσει