Πραγματικα, πολυ καλη ταινια με πρωτοτυπο θεμα (αυτο της νεκραναστασης) και πειστικοτατη ερμηνεια απο την πρωταγωνιστρια, Jean Gillie.Αν σε κάποια πρέπει να δώσουν Όσκαρ της καλύτερης femme fatale σε φιλμ νουάρ , αυτή εδώ είναι η καλύτερη επιλογή, η Μάργκο στο decoy.
Και το γέλιο της ακόμα είναι σατανικό στην ταινία και απόκοσμο. Ακόμα και οι εκφράσεις του προσώπου της είναι μετρημένες ώστε να δείχνουν την βαθιά "αρρώστια" της να κάνει τα πάντα για το χρήμα. Ερμηνεία που ακουμπά την τελειότητα.Πραγματικα, πολυ καλη ταινια με πρωτοτυπο θεμα (αυτο της νεκραναστασης) και πειστικοτατη ερμηνεια απο την πρωταγωνιστρια, Jean Gillie.
Εχω δει την ταινια πολλες φορες, αλλα απο την τελευταια φορα περασαν μερικα χρονια, οποτε τωρα που την ανεφερες λεω να την ξαναδω.
Κριμα που δεν χαρηκαμε αυτη την ηθοποιο σε περισσοτερες ταινιες. Οπως διαβαζω, εφυγε στα 33 της απο πνευμονια.Και το γέλιο της ακόμα είναι σατανικό στην ταινία και απόκοσμο. Ακόμα και οι εκφράσεις του προσώπου της είναι μετρημένες ώστε να δείχνουν την βαθιά "αρρώστια" της να κάνει τα πάντα για το χρήμα. Ερμηνεία που ακουμπά την τελειότητα.
Λυπήθηκα τον γιατρό που είχε έναν άγγελο κοντά του , την γραμματέα του , την υπόληψη του πάνω από όλα και πως τον έμπλεξε η διαβολογυναικα με τα κόλπα της.Κριμα που δεν χαρηκαμε αυτη την ηθοποιο σε περισσοτερες ταινιες. Οπως διαβαζω, εφυγε στα 33 της απο πνευμονια.
Δεν έχει μυστήριο ενώ σε προϊδεάζει για μυστήριο; Μουφα με άλλα λόγια.Δεν μου φάνηκε καθόλου αστυνομικό θρίλλερ, γι αυτό και μου άρεσε άλλωστε (δεν είμαι θριλλερικός). Έχει βέβαια κάποιο μυστήριο, αλλά είναι αλήθεια μυστήριο?
Δες το. Εχει καποιο μυστηριο, αλλα βεβαια δεν ειναι με τιποτα και Χιτσκοκ.Αύριο η λέσχη έχει το blow up του 66' να το δω να μην το δω ιδού η απορία, είναι αστυνομικό θρίλερ βέβαια αλλά.... Αντονιόνι που δεν πρέπει να μου ταιριάζει και να του ταιριαζω
Aκριβως. Για σειρα μεγεθυνσεων προκειται μεχρι να ανακαλυψει ο ηρωας αν αυτο που βλεπει ειναι φονος η οχι.bambi το blow up έχει σχέση με φωτογραφία και σκοτεινό θάλαμο; γιατί blow up σήμαινε μεγέθυνση (δηλ. πώς από ένα μικρό αρνητικό βγάζουμε μια μεγάλη φωτογραφία). αν ναι πρέπει να το δω οπωσδήποτε!