Κάποιον βλέπω να πηγαίνει να επισκεφτεί τα πλοία με τσιμεντένια παπούτσια...
Κάποιον βλέπω να πηγαίνει να επισκεφτεί τα πλοία με τσιμεντένια παπούτσια...
Ποιος?? ποιος ??
Λογω διαφορετικων πολιτικων πεποιθησεων εννοεις μαλλον. Αλλα απο ποιον θα εβρισκε μπελα ο Καζακος; Απο τη γυναικα του;Άσε που αν έπαιζε και η Βλαχοπούλου ο Καζάκος θα έβρισκε τον μπελά του.
Αυτή η ιστορία με τον αεροπειρατή, λίγο παραλλαγμένη είναι ταινία με τον Βουτσά και την Παπανίκα
Μήπως ο elephadas έχει στο μυαλό του τις ταινίες "Η θεία μου η χίπισσα" και "Ρένα τα ρέστα σου", όπου η Ρένα Βλαχοπούλου "εξουδετερώνει" τους αεροπειρατές;Λογω διαφορετικων πολιτικων πεποιθησεων εννοεις μαλλον. Αλλα απο ποιον θα εβρισκε μπελα ο Καζακος; Απο τη γυναικα του;
Ειχε γινει αριστερη, το ξερουμε ολοι αυτο, αλλα τοσο πολυ σε σημειο να βαζει τον αλλον σε μπελα; Ειδικα μαλιστα αν σκεφτουμε πως μεχρι να γνωρισει τον Καζακο η Τζενη ηταν δεξια.
Εκτος αν εννοεις τιποτε αλλο και εγω καταλαβα λαθος.
Θα μας πει ο ίδιος, που είσαι @elephadasΜήπως ο elephadas έχει στο μυαλό του τις ταινίες "Η θεία μου η χίπισσα" και "Ρένα τα ρέστα σου", όπου η Ρένα Βλαχοπούλου "εξουδετερώνει" τους αεροπειρατές;
Α, μπορει! Δεν ηξερα πως το ξανακανε αυτο η Βλαχοπουλου και σε αλλη ταινια περαν της Θειας.Μήπως ο elephadas έχει στο μυαλό του τις ταινίες "Η θεία μου η χίπισσα" και "Ρένα τα ρέστα σου", όπου η Ρένα Βλαχοπούλου "εξουδετερώνει" τους αεροπειρατές;
Δεν του έφτασαν οι πρώτες χυλοπίτες που έφαγε ήθελε και περαιτέρωΑσε και καμια Ελληνιδα ησυχη, βρε Μαρλον. Αμαν πια, σε βαρεθηκαμε.