αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 21.162
Παίζει ο κωνστανταρας στην ταινιαΚ θα λεγα αυτός μου θυμίζει τον Κωνσταντάρα αλλά κρατηθηκα
Παίζει ο κωνστανταρας στην ταινιαΚ θα λεγα αυτός μου θυμίζει τον Κωνσταντάρα αλλά κρατηθηκα
Σπύρος Πάντζας ο πατέρας του Γιώργου Πάντζα, Σπύρος και ο γιος του. Ο γιος του Γιώργου Πάντζα, ο Σπύρος, έχει επίσης βαφτίσει και τον δικό του γιο Γιώργο.Tο μυστήριο του Σπύρου παντζα το κατέχει κάνεις βλέπω στην wiki της ρετρο ότι υπάρχουν δύο ηθοποιοί με αυτο το όνομα ο ένας ο γιος του παντζα ο αλλος;
O Σπύρος παντζας ο πατηρ έπαιζε σε ταινιες;Σπύρος Πάντζας ο πατέρας του Γιώργου Πάντζα, Σπύρος και ο γιος του. Ο γιος του Γιώργου Πάντζα, ο Σπύρος, έχει επίσης βαφτίσει και τον δικό του γιο Γιώργο.
Δεν θυμάμαι ποτέ το Γιώργο Παντζα να έχει αναφέρει κάτι τέτοιο. Άσε που και πρακτικά θα ήταν δύσκολο αφού ήταν τόσα χρόνια εξόριστος. Στη δεκαετία του 80 είχε τύχει η οικογένεια μου να γνωρίσει και να κάνουμε παρέα με συγγενικο πρόσωπο του πατέρα Σπύρου Παντζα....Δεν θυμάμαι να μας είχε αναφέρει κάτι για ταινίες. Βέβαια δεν βάζω κ το χέρι μου στη φωτιά.O Σπύρος παντζας ο πατηρ έπαιζε σε ταινιες;
Τι παρατείνεται στην σκηνή αυτή από την ταινία λατερνα , φτώχεια και φιλότιμο
Tο κόκκινο κυκλακι εκεί που είναι σημειωμενοTι μπορει να παραταθει δηλαδη σε μια φωτογραφια;
Τα δύο παιδάκια, ποια είναι; βοήθησα αρκεταTι μπορει να παραταθει δηλαδη σε μια φωτογραφια;
Tο κόκκινο κυκλακι εκεί που είναι σημειωμενο
Παρατηρείται γίνεται αναγραμματισμος δεν φταίω εγωΕκει μεσα στο κοκκινο κυκλακι υπαρχει κατι που ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ;
Παρατηρείται γίνεται αναγραμματισμος δεν φταίω εγω
Είναι η αδερφή του μπαμπι η μιρκα, μπραβοΤοτε μην χρησιμοποιεις αυτοματη διορθωση.
Το παιδακι που βλεπουμε προφιλ πρεπει να ειναι ο Γιαννης Καλατζοπουλος.
Το αλλο δεν μπορω να καταλαβω καν σε ποιο απο τα δυο φυλα ανηκει.
Είναι η αδερφή του μπαμπι η μιρκα, μπραβο
Eιδες πόσα μικρά έπαιζανΔεν θα την καταλαβαινα. Μονο εαν την συσχετιζα με τον αδελφο της, αλλα αυτο θα ηταν μαντεψια.
Από την πατραAπο που ηταν;
Προβολή συνημμένου 293558
Από την πατρα