Ξέρατε ότι....;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Tο μυστήριο του Σπύρου παντζα το κατέχει κάνεις βλέπω στην wiki της ρετρο ότι υπάρχουν δύο ηθοποιοί με αυτο το όνομα ο ένας ο γιος του παντζα ο αλλος;
Σπύρος Πάντζας ο πατέρας του Γιώργου Πάντζα, Σπύρος και ο γιος του. Ο γιος του Γιώργου Πάντζα, ο Σπύρος, έχει επίσης βαφτίσει και τον δικό του γιο Γιώργο.

Σπύρος Πάντζας ο πατέρας του Γιώργου Πάντζα, Σπύρος και ο γιος του. Ο γιος του Γιώργου Πάντζα, ο Σπύρος, έχει επίσης βαφτίσει και τον δικό του γιο Γιώργο.
O Σπύρος παντζας ο πατηρ έπαιζε σε ταινιες;

O Σπύρος παντζας ο πατηρ έπαιζε σε ταινιες;
Δεν θυμάμαι ποτέ το Γιώργο Παντζα να έχει αναφέρει κάτι τέτοιο. Άσε που και πρακτικά θα ήταν δύσκολο αφού ήταν τόσα χρόνια εξόριστος. Στη δεκαετία του 80 είχε τύχει η οικογένεια μου να γνωρίσει και να κάνουμε παρέα με συγγενικο πρόσωπο του πατέρα Σπύρου Παντζα....Δεν θυμάμαι να μας είχε αναφέρει κάτι για ταινίες. Βέβαια δεν βάζω κ το χέρι μου στη φωτιά.
Σε κάθε περίπτωση απίστευτη η ομοιότητα πατρός κ γιου! Μάλιστα μου έχει μείνει η εικόνα του Σπύρου Παντζα να έχει μια απίστευτη επιδερμίδα ακόμα και λίγα χρόνια πριν πεθάνει. Όμορφος κύριος γενικά....(ίσως πιο ωραίος και από τον Γιώργο στην αντίστοιχη ηλικία που είναι τώρα)

Παρατηρείται γίνεται αναγραμματισμος δεν φταίω εγω

Τοτε μην χρησιμοποιεις αυτοματη διορθωση.

Το παιδακι που βλεπουμε προφιλ πρεπει να ειναι ο Γιαννης Καλατζοπουλος.
Το αλλο δεν μπορω να καταλαβω καν σε ποιο απο τα δυο φυλα ανηκει.

Τοτε μην χρησιμοποιεις αυτοματη διορθωση.

Το παιδακι που βλεπουμε προφιλ πρεπει να ειναι ο Γιαννης Καλατζοπουλος.
Το αλλο δεν μπορω να καταλαβω καν σε ποιο απο τα δυο φυλα ανηκει.
Είναι η αδερφή του μπαμπι η μιρκα, μπραβο

Πολυ ταλαντουχος ηθοποιος, αλλα και συγγραφεας. Αγαπημενος μου καλλιτεχνης.
Ισως επειδη ηταν απο την Πατρα να τον πηρε η Μεμα μαζι της στο Κοριτσι της οργης.

Πίσω
Μπλουζα