Ξέρατε ότι....;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ξέρατε ότι...

Μάρω Κοντού: Μία από τις δύο ξανθιές της Φίνος Φιλμ είχε πει «δεν θέλω την Κοντού, ή αυτή ή εγώ»

Ξέρατε ότι...

Μάρω Κοντού: Μία από τις δύο ξανθιές της Φίνος Φιλμ είχε πει «δεν θέλω την Κοντού, ή αυτή ή εγώ»

Νομίζω πως όλοι μπορούμε να καταλάβουμε ποια ξανθιά ήταν αυτή που δεν την ήθελε. Και μάλιστα είχαν παίξει μαζί σε μια ταινία (όπου η διαφορά στην ερμηνεία ήταν εμφανής, κατά την ταπεινή μου γνώμη). Η άλλη ξανθιά δεν την ενοχλούσε γιατί είχε τυποποιηθεί στους δραματικούς ρόλους (με τολμηρές εμφανίσεις) και τα μιούζικαλ.

Ξέρατε ότι...

Η ίδια το έχει αναφέρει σε διάφορες συνεντεύξεις.

Και ποια εισαι εσυ καλη μου που θα πεις "δεν την θελω την Κοντου"; Συνεταιρος στην Φινος;
Πολλα ψυχολογικα η εθνικη σταρ και απορω γιατι δεν βρηκε ποτε εναν καλο ψυχιατρο για να τα λυσει.

Eιναι η Αγκάθα Κρίστι και ηταν πολύ καλή στην σανίδα, μια από τις καλύτερες στην μεγάλη βρετανια

Βρε την Αγκάθα Κρίστι πέρα απο καταξιωμένη συγγραφέας ήταν και πρωταθλήτρια σε ένα μάλιστα αρκετά δύσκολο άθλημα όπως το σέρφινγκ!

Πίσω
Μπλουζα