Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 32.050
Γύρισε ο Τόλης πενήντα ταινίες;
Έτσι λεει
23 γυρισε, αλλα βαλανε κι αλλες 27 για να κανει πιο πλουσιο.
Γύρισε ο Τόλης πενήντα ταινίες;
Έτσι λεει
Νομίζω πως όλοι μπορούμε να καταλάβουμε ποια ξανθιά ήταν αυτή που δεν την ήθελε. Και μάλιστα είχαν παίξει μαζί σε μια ταινία (όπου η διαφορά στην ερμηνεία ήταν εμφανής, κατά την ταπεινή μου γνώμη). Η άλλη ξανθιά δεν την ενοχλούσε γιατί είχε τυποποιηθεί στους δραματικούς ρόλους (με τολμηρές εμφανίσεις) και τα μιούζικαλ.Ξέρατε ότι...
Μάρω Κοντού: Μία από τις δύο ξανθιές της Φίνος Φιλμ είχε πει «δεν θέλω την Κοντού, ή αυτή ή εγώ»
![]()
Μάρω Κοντού: Μία από τις δύο ξανθιές της Φίνος Φιλμ είχε πει «δεν θέλω την Κοντού, ή αυτή ή εγώ»
Αναφερόμενη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Ζωή Λάσκαρη, η ηθοποιός αποκάλυψε μια ιστορία σχετικά με τον ανταγωνισμό που υπήρχε τότε στον ελληνικό κινηματογράφοwww.protothema.gr
Η ίδια το έχει αναφέρει σε διάφορες συνεντεύξεις.Ξέρατε ότι...
![]()
Αναφερόμενη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Ζωή Λάσκαρη, η ηθοποιός αποκάλυψε μια ιστορία σχετικά με τον ανταγωνισμό που υπήρχε τότε στον ελληνικό κινηματογράφοwww.protothema.gr
Eιναι η Αγκάθα Κρίστι και ηταν πολύ καλή στην σανίδα, μια από τις καλύτερες στην μεγάλη βρετανια
Eιναι η Αγκάθα Κρίστι και ηταν πολύ καλή στην σανίδα, μια από τις καλύτερες στην μεγάλη βρετανια