Ξέρατε ότι....;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ναι, συγκλονιστική αποκάλυψη!!!! Μπράβο Μάκη Δελαπόρτα!!! Την είχα δημοσιεύσει κι εγώ βέβαια στο ίδιο θέμα πριν μόλις 7 χρόνια, στο ποστ #276 και μπορείτε να τη δείτε εδώ: https://retromaniax.gr/threads/Ξέρατε-ότι.15660/page-14#post-534768

Έχουν παρθεί πολλές φορές πληροφορίες από το σάιτ και κανείς δε μας αναφέρει πουθενά. Μπορεί βέβαια ο άνθρωπος να τη βρήκε και από αλλού, αλλά αμφιβάλω γιατί λέει πως η ιστορία δε δημοσιεύθηκε ποτέ. Δημοσιεύθηκε βέβαια μετά το θάνατο του Λογοθετίδη κι έτσι τη βρήκα κι εγώ δε μύρισα τα νύχια μου.

Ναι, συγκλονιστική αποκάλυψη!!!! Μπράβο Μάκη Δελαπόρτα!!! Την είχα δημοσιεύσει κι εγώ βέβαια στο ίδιο θέμα πριν μόλις 7 χρόνια, στο ποστ #276 και μπορείτε να τη δείτε εδώ: https://retromaniax.gr/threads/Ξέρατε-ότι.15660/page-14#post-534768

Έχουν παρθεί πολλές φορές πληροφορίες από το σάιτ και κανείς δε μας αναφέρει πουθενά. Μπορεί βέβαια ο άνθρωπος να τη βρήκε και από αλλού, αλλά αμφιβάλω γιατί λέει πως η ιστορία δε δημοσιεύθηκε ποτέ. Δημοσιεύθηκε βέβαια μετά το θάνατο του Λογοθετίδη κι έτσι τη βρήκα κι εγώ δε μύρισα τα νύχια μου.
Εγώ πάλι που είμαι και κακόψυχος και αργόστροφος, δεν κατάλαβα τη λογική του Δελαπόρτα. Ότι τι; Η σύζυγος του Λογοθετίδη αποφάσισε να αυτοκτονήσει γιατί απάτησε το σύζυγό της αλλά τελικά δεν αυτοκτόνησε. Ε; Αυτό γιατί είναι πρόβλημα του Λογοθετίδη; Αυτός την έβαλε; Αυτός σκότωσε τον άλλο; Κατά τα άλλα, να ήταν έξυπνος ο Λογοθετίδης να την κρατούσε. Γυναίκα ήταν είχε ανάγκες. Αλλά δεν νομίζω να το έλεγε με αυτήν την έννοια ο Δελαπόρτας.
(Παρεμπιπτόντως για πολλά από αυτά που λέει ο Δελαπόρτας είμαι πολύ επιφυλακτικός, είπαμε είμαι κακόψυχος)

Έχουν παρθεί πολλές φορές πληροφορίες από το σάιτ και κανείς δε μας αναφέρει πουθενά.
Α! Καλά! Εχω δει σε sites, πολλάκις, ειδικά στο fb, να αντιγράφουν αυτούσια τα posts μας, ακομα και με τα ορθογραφικά λάθη ή έλλειψη τόνου σε κάποια λέξη.
Άσε που πολλοί τα κάνουν και βιντεάκια reels στα social media, με αυτούσια αφήγηση του post, οπως ακριβως εχει γράψει το post το κάθε μέλος. Και φυσικά τα παρουσιάζουν ως δικά τους...

Πίσω
Μπλουζα