Έγινε . Λοιπόν, θα σας ενημερώσω όταν θα το έχω στα χέρια μου .
Λοιπόν , το έχω εδώ και δύο ημέρες και μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον , χάρη στις πολλές πίστες , αποστολές , οχήματα κτλ που έχει . Να σημειώσω εδώ πως προς το παρών έχω μόνο την Ultimate edition (περιλαμβάνει τα Forgoten battles , Aces και Pacific , ίσως να έχει και το P-2 addon διότι βρήκα ως επιλέξιμα τα P-2 και P-3) .
Πάντως έχω κάποιους σοβαρούς προβληματισμούς .
α) Για παράδειγμα πώς στην ευχή μπορώ να κερδίσω ύψος ; Άπαξ και κατέβω στις λίγες εκατοντάδες μέτρα , δεμ μπορώ να ξαναανέβω στα 3000 ... Κάπως πρέπει να γίνεται διότι βλέπω τα άλλα αεροπλανάκια να κάνουν αερομαίες εκεί πάνω , αλλά εγώ δεν μπορώ να ανέβω . Είναι τίποτα σχετικά με τα flaps ; Τα έθεσα και στις τρεις διαθέσιμες θεσεις , αλλά τίποτα ...
β) Καλή η εξομοίωση - δε λέω - αλλά όχι και να το παρακάνουμε . Συμφωνώ , οι σκοτοδίνες , το χάσιμο του ελέγχου όταν το παρακάνεις κτλ ναι ,, αλλά κάτι άλλα με βγάζουν από τα ρούχα μου . Για παράδειγμα , είχα και εγώ ακούσει πως τα Mercesmith 262 είχαν προβλήματα με τις τουρμπίνες τους , αλλά όχι να γίνεται αυτό και στο παιχνίδι ! Για παράδειγμα , μια φορά αφού γύρναγα θριαμβευτής στη βάση μου και ενώ όλα κυλούσαν μέλι - γάλα , ξαφνικά ακούω ένα ΜΠΑΜ και το αεροπλάνο μου αρχίζει να δυσκολεύεται να διατηρήσει την πορεία του ! Τι γίνεται ; λέω . Κοιτάω τον χάρτη , δεν βλέπω κάποιο εχθρικό αεροπλάνο . Κάνω μία έτσι και αλλάζω στην εξωτερική προοπτική , και τι βλέπω ; Η αριστερή τουρμίνα είχε σκάσει ! ! ! Ε αυτό παραπάει .
Ένα πάλι ήταν όταν μου έδωσαν να πιλοτάρω κάτι φιλανδικά δίπλανα ! Έπρεπε να καταρίψω κάτι σοβιετικά τα οποία τα καταραμένα πεταγανε στα 2500 μ και εγώ μόλις ξεπέρναγα τα 2000 (πάντα με τη βία φυσικά) , όλο μου έσβηνε ο πάλιοκινητήρας ! και δώσ'του πάλι από την αρχή , μπρου - μπρου - μπρου , μπρου - μπρου - μπρου , και πάει λέγωντας ! ...