Ωπα έκανα λάθος. Uskoke έχεις δίκιο. Πολύ σωστή η παρατήρησή σου. Η συνδεσμολογία που ανέφερα αφορά να συνδέσεις το κουμπί της τηλεόρασης που γυρνάει σε scart mode με το κουμπί του pc - άσχετο. Για να ανάβει η τηλεόραση χρειάζεται ξεχωριστό κουμπί. Τrellos11 να με συμπαθάς.
Τα κουμπιά που έχουν οι crt τηλεοράσεις (τουλάχιστο από όσες έχω δει και είναι πολλές) αν τα πατήσεις μένουν μέσα (και έτσι κλείνει και λειτουργεί το κύκλωμα). Συνεπώς μπορείς να συνδέσεις το καλώδιο παροχής ρεύματος της τηλεόρασης σε ένα πολύμπριζο (πχ μέσα στη καμπίνα που από αυτό θα παίρνει ρεύμα και το pc) και να αφήσεις μόνιμα πατημένο το κουμπί on/off της τηλεόρασης. Έτσι βέβαια θα πρέπει να κόψεις και να συνδέσεις τα καλώδια του πολύμπριζου, και να τα συνδέσεις σε εξωτερικό διακόπτη κάπου στη καμπίνα. Όπου όποτε θα τον πατάς θα παίρνει ρεύμα το πολύμπριζο και θα ανάβει αυτόματα την τηλεόραση.
Βέβαια μπορείς απλά να έχεις το πολύμπριζο έξω από την καμπίνα. Έτσι θα πατάς το κουμπί του power του πλύμπριζου και θα ανάβει η τηλεόραση. Το pc πάντα σε άλλο διακόπτη, με τύπο διακόπτη όπως περιέργαψα πιο πάνω.
Δεν μπαίνουν όλες οι τηλεόρασεις που υπάρχουν αυτόματα σε scart. Η panasonic crt που έχω δεν μπαίνει αυτόματα σε scart, πρέπει να το επιλέξεις εσύ. Η sony που έχω πάντως μπαίνει μόνη της μόλις πάρει ρεύμα.
Ναι, τροφοδοτικό του pc αυτό που έχεις. Δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο.