Οι Αυθαίρετοι (1989 MEGA)

ειναι αποδεδειγμενο οτι δεν υπαρχουν πουθενα....εχουν κανει check ολοι σε ολα τα php και τα συναφφη
Ε καλα τοτε...αφου δεν υπαρχει στα php...


Υπαρχουν giorgos 1, μαλιστα δωθηκε και το αναλογο link σε αυτο το forum αν θυμαμαι καλα :confused:
Οχι φιλε jaguar-man, δεν εχει δωθει ποτε τετοιο link εδω - και ουτε προκειται ;)
 
αν θυμαμαι καλα υπαρχει ενα site οπου εχει ολες τις ελληνικες παλιες σειρες telamona (εχει και φρουτοπια και απαραδεχτους και αλλες πολλες) ωχ λες να κανω λαθος telamona? :confused: :confused: :confused: μπορει :help: : αμνησια ολε(μηπως υπαρχουν στο greek movies. com???)
 
Ατάκα του Άλκη,υποψήφιου γαμπρού του Βαλαβανίδη:"Πα..πα...πα..πατέρααααα"(κεκέδιζε).Απάντηση Βαλαβανίδη:"Μην με λες πατέρα το κέ...ο μου μέσα!!!".Κάθε φορά που τον έβλεπε έβριζε...:biglaugh:
 
Θυμαμαι χαρακτηριστικα ένα σκηνικό που ο Πουλικάκος για να ξεφορτωθεί και να μην βγεί με την Ηρω Μουκίου της είπε ότι πέθανε η μάνα του.

Τότε η Ηρώ Μουκίου το έχαψε και τον έπρηξε να έρθει στην κηδεια οπότε αναγκαστικά δωσανε ρεντεβου στο νεκροταφείο. Ο Πουλικάκος είχε πάει από νωρίς και είχε πληρώσει έναν να έρθει να του πει συλληπητηρια κυριε Χατζηγεωργίου όταν θα τον ΄'εβλεπε με μια γυναικα.

Ερχεται η Ηρώ Μουκίου ακολουθούνε μια τυχαία κηδεία,ο Πουλικάκος έκανε πως έκλαιγε και φωναζε αχ μανούλα μου και τότε σκάει ο πληρωμένος τύπος και του λέει συλληπητήρια κύριε κύριεκύριε ...είχε ξεχάσει το όνομα του και να προσπαθεί ο Πουλικάκος να το ψιθυρίσει και να μην το ακούει ο άλλος

Τρελό γέλιο:biglaugh:
 
τα επεισοδεια σαν ολοκληρο set(seasons) δεν υπαρχουν πουθενα

τωρα εαν εχουν ανεβει σε οποιαδηποτε links μερικα επεισοδεια...παω πασο :)

αλλα την συγκεκριμενη σειρα την ψαχνουν συγκεκριμενα ατομα για να την ανεβασουν ολοκληρη .....χωρις αποτελεσμα:nervous::nervous:

το ιδιο ισχυει και για την αλλη σειρα...βαρβαροτητες...καποια επεισοδεια εχουν ανεβει αλλα δυστυχως δεν βρησκονται ολα τα επεισοδεια και απο ολη τη season:eek::eek::eek:
 
Για τους Αυθαίρετους παιδιά δεν μπορεί όλο και "κάποιος" από εμάς θα έχει κάποια επεισόδια.
 
Μάνο KARARESPECT… :bow:

Άραγε η ύπαρξη των δύο παραπάνω βιντεακίων να σημαίνει ότι η σειρά βρίσκεται κάπου ολόκληρη;… Ενημερώστε με… :thanx2:
 
Omenforever είπε:
Μάνο KARARESPECT… :bow:
Άραγε η ύπαρξη των δύο παραπάνω βιντεακίων να σημαίνει ότι η σειρά βρίσκεται κάπου ολόκληρη;… Ενημερώστε με… :thanx2:
Φυσικά και η σειρά υπάρχει ολόκληρη (καθώς και ένα εορταστικό χριστουγενιάτικο επεισόδιο - ίσως να υπάρχουν και άλλα εορταστικά)
 
Omenforever είπε:
Άραγε η ύπαρξη των δύο παραπάνω βιντεακίων να σημαίνει ότι η σειρά βρίσκεται κάπου ολόκληρη;… Ενημερώστε με… :thanx2:
Για μένα είναι αυτονόητο ότι η σειρά υπάρχει στο αρχείο του MEGA.Μένει να δούμε ΠΟΤΕ θα αποφασίσουν να την ξαναπροβάλλουν...
 
Αν δείτε τα βιντεάκια εδώ, το σήμα του Μέγκα πάνω αριστερά, δεν είναι εκείνης της εποχής, αλλά το τωρινό. Άρα, σαφώς και υπάρχει η σειρά, άρα άνετα μπορούμε να ελπίζουμε σε επανάληψη κάαααααποια στιγμή...
 
Για να είμαι ειλικρινής εννοούσα αν η σειρά "παίζει" κάπου online ;)
 
Omenforever είπε:
Μάνο KARARESPECT… :bow:
Άραγε η ύπαρξη των δύο παραπάνω βιντεακίων να σημαίνει ότι η σειρά βρίσκεται κάπου ολόκληρη;… Ενημερώστε με… :thanx2:



Πάρτε ένα μικρό απόσπασμα από Αυθαίρετους (πρός το τέλος της σειράς) από το εργοστάσιο εμφιαλώσεως ύδατος που έκαναν οι Χατζηγιώργηδες

http://www.youtube.com/watch?v=sNJenmOn9CI
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εντός του εργοστασίου εμφιαλόσεως ύδατος οι Χατζηγιώργηδες είχαν διοργανώψσει ένα ρεβεγιόν την παραμονή των χριστουγέννων του 1990 (τι πήγα και θυμήθηκα πάλι μέσα Νοεμβρίου ο άνθρωπος)

http://www.youtube.com/watch?v=XvPPnEEoocA
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατά την γνώμη μου πρόκειται για την καλύτερη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών (καλά ... έστω μέσα στις τρεις καλύτερες) απλά και μόνο για το σενάριό της.Τέτοιο ευφυές σενάριο δεν έχω συναντήσει σε άλλη σειρά.Θα έλεγε κανείς ότι ο Βασίλης Νεμέας μελέτησε τον κλασσικό νεοέλληνα πάρα πολλά χρόνια και μάλιστα με επιστημονική ακρίβεια πριν ξεκινήσει να γράφει.

Ή για να πω την αλήθεια μου , θα έλεγα ότι κάποιος ξένος με την Ελλάδα μελέτησε με απόλυτη αμεροληψία την συμπεριφορά μας και στην συνέχεια έγραψε ένα βιβλίο με τις εντυπώσεις του στο οποίο καταγράφεται όλη αυτή η "χύμα" κατάσταση που ζούμε καθημερινά.

Οι φράσεις του κάπελα "είμαι μεγιστάνας , έχω καταλύσει το κράτος" και "είμαι τεράστιος , είμαι πολύ μπροστά" χρειάζονται τόμους βιβλίων για να αναλυθούν.Το σίγουρο είναι ότι αγγίζουν το 99% των ελλήνων.Αυτό το σενάριο ευτύχησε να πέσει "στα χέρια" καταπληκτικών ηθοποιών και σκηνοθέτη και το αποτέλεσμα ήταν ένας ύμνος στο γέλιο που δύσκολα στο μέλλον θα απολαύσουμε από άλλη σειρά.Προσωπικά αισθάνομαι πολύ τυχερός που παρακολούθησα την σειρά (όπως και όλες τις επαναλήψεις της) σε ηλικία που μπορούσα να καταλάβω έστω μερικά από τα νοήματά της.

Όποτε θυμάμαι αυτή την σειρά ξεκαρδίζομαι στα γέλια (φαντάσου να την δω στην τηλεόραση).Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά για τα βίντεο που ανέβασαν , μου έφτιαξαν τις επόμενες ημέρες.Συγχαρητήρια !!!!!!

Τέλος μνημειώδης έχει μείνει η ατάκα της Ζανέτ προς τον Πουλικάκο : "ξύπνα ρε παιδάκι μου , μην κοιμάσαι όρθιος , σε θέλω με ενέργεια" !!!!

Συγχαρητήρια μας έφτιαξες !!!!!!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυθαίρετων συνέχεια.................. ο Κώστας Χατζηγιώργης μαθαίνει για τον γάμο της κόρης του με τον μαθουσάλα όπως έλεγε τον Άκη (18 χρόνια έχουν περάσει και ακόμα γελάω)

[edit]Αυτό το βίντεο δεν είναι πλέον διαθέσιμο επειδή ο Λογαριασμός YouTube με τον οποίο σχετίζεται έχει τερματιστεί εξαιτίας πολλαπλών ειδοποιήσεων για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων που έχουν υποβληθεί από ενάγοντες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται

 


Bishop Songs



amrdiab [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ρε tsalk,νομίζω το link δε δουλεύει ή δε βγάζει εκεί που λες,τέλος πάντων....
 
Tώρα νομίζω ότι δουλεύει κανονικά
 
Πίσω
Μπλουζα