Κατά την γνώμη μου πρόκειται για την καλύτερη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών (καλά ... έστω μέσα στις τρεις καλύτερες) απλά και μόνο για το σενάριό της.Τέτοιο ευφυές σενάριο δεν έχω συναντήσει σε άλλη σειρά.Θα έλεγε κανείς ότι ο Βασίλης Νεμέας μελέτησε τον κλασσικό νεοέλληνα πάρα πολλά χρόνια και μάλιστα με επιστημονική ακρίβεια πριν ξεκινήσει να γράφει.
Ή για να πω την αλήθεια μου , θα έλεγα ότι κάποιος ξένος με την Ελλάδα μελέτησε με απόλυτη αμεροληψία την συμπεριφορά μας και στην συνέχεια έγραψε ένα βιβλίο με τις εντυπώσεις του στο οποίο καταγράφεται όλη αυτή η "χύμα" κατάσταση που ζούμε καθημερινά.
Οι φράσεις του κάπελα "είμαι μεγιστάνας , έχω καταλύσει το κράτος" και "είμαι τεράστιος , είμαι πολύ μπροστά" χρειάζονται τόμους βιβλίων για να αναλυθούν.Το σίγουρο είναι ότι αγγίζουν το 99% των ελλήνων.Αυτό το σενάριο ευτύχησε να πέσει "στα χέρια" καταπληκτικών ηθοποιών και σκηνοθέτη και το αποτέλεσμα ήταν ένας ύμνος στο γέλιο που δύσκολα στο μέλλον θα απολαύσουμε από άλλη σειρά.Προσωπικά αισθάνομαι πολύ τυχερός που παρακολούθησα την σειρά (όπως και όλες τις επαναλήψεις της) σε ηλικία που μπορούσα να καταλάβω έστω μερικά από τα νοήματά της.
Όποτε θυμάμαι αυτή την σειρά ξεκαρδίζομαι στα γέλια (φαντάσου να την δω στην τηλεόραση).Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά για τα βίντεο που ανέβασαν , μου έφτιαξαν τις επόμενες ημέρες.Συγχαρητήρια !!!!!!
Τέλος μνημειώδης έχει μείνει η ατάκα της Ζανέτ προς τον Πουλικάκο : "ξύπνα ρε παιδάκι μου , μην κοιμάσαι όρθιος , σε θέλω με ενέργεια" !!!!
Συγχαρητήρια μας έφτιαξες !!!!!!!!!