Αυτό το ενδεχόμενο το θεωρώ πολύ απίθανο (ότι δηλαδή το MEGA σβήνει τις παλιές σειρές του).thebest20 είπε:σιγά το mega μην τα ξαναβάλει.μήπως τα σβήνει κι αυτό σαν την ΕΡΤ?
98% δεν κάνει ούτε η Γιουροβίζιον! Προφανώς η Βάσια Τρυφύλλη πνιγμένη από την υποτιθέμενη αδικία σε βάρους σειρών κτλ που πρωταγωνίστησε, υπερέβαλλε λιγάκι. Το υψηλότερο ποσοστό που έχει σημειωθεί ποτέ στην ιδιωτική τηλεόραση, για σειρά ή εκπομπή, είναι μεταξύ του 75-80%.serano915 είπε:Έλεγε επίσης ότι κακώς δεν έβαλε το Ραντεβού στα Τυφλά που έκανε τηλεθεάσεις 98%!!! Παιδιά, ισχύει κάτι τέτοιο; Όταν το άκουσα τρελάθηκα, δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται πολύ μεγάλο ποσοστό και τέτοια νούμερα έχουμε ακούσει για σειρές προ ιδιωτικής τηλεόρασης (πχ Άγνωστος Πόλεμος κλπ. ). Μπορούμε να το διασταυρώσουμε από κάπου;
Οι ειδικοί ξέρουν... Tsaaaalk!
Χα,χα,χα!! Μπα δε νομίζω, κοινή λογική!serano915 είπε:Μήηηπως είσαι παρουσιάστρια στο Άλτερ;;;; Αποκάλυψε την ταυτότητά σου ΤΩΡΑ!
Μια παράκληση Radiokefalos:Radiokefalos είπε:ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΓΙΩΡΓΗΣ FOR EVER ... ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΜΟΥ ... !!!!
ΠΩΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΙΑΝΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΞΙΜΟ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΜΕ ΚΑΘΗΛΩΝΕ. ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΤΟΥ 92 ΒΕΒΑΙΑ !!!
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΡΙΜΕΙΚ .... ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ !!!! ΒΑΛΤΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΟΣΟ ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΚΑΣΤΙΝΓΚ ΧΕΧΕ