Οι Τρεις Χάριτες (1990 MEGA)

Έβλεπα κάποια τρειλερ των απαράδεκτων που μας γνωστοποίησε η κατερίνακ. Ήταν από τον πρώτο κύκλο και για όλη την σεζόν η μέρα προβολής ήταν η Τετάρτη. Οι τρεις χάριτες πια μέρα παίζονταν? Στην βάση λέει οτι οτ πρώτο επεισόδιο παίχτηκε Πέμπτη και το τελευταίο Δευτέρα.

ΥΓ: Έριξα μια ματία στην πρώτη σελίδα μήπως αναφέρονταν κάτι σχετικά, αλλά δεν είχα χρόνο να ξεψαχνίσω τώρα τις υπόλοιπες 42.
 
Σειρά σήμα κατατεθέν του καναλιού αλλά και από τις πιο γνωστές της εποχής εκείνης που περιμέναμε πως και πως να δούμε κάθε νέο επεισόδιο που προβαλλόταν. Τα υπόλοιπα θεωρώ ότι έχουν ειπωθεί στα προηγούμενα 437 ποστ.
 
Again: Believe it or not.....

Πάλι φέτος (για την ακρίβεια πέρσι) τελείωσα και αυτήν την σειρά (να 'ναι καλά το youtube και το mega! :) )

Βλέπεται ευχάριστα, ακόμα και τώρα, με άκρα νοσταλγική διάθεση και απίστευτες ατάκες!
 
Στο επεισόδιο SHOW BUSINESS (επεισόδιο 38) οι πρωταγωνιστές χορεύουν ένα τραγούδι του Michael Jackson (σε απόλυτο συγχρονισμό!!!).

Γνωρίζετε τον τίτλο του τραγουδιού;
 
BETTY BOOP είπε:
Στο επεισόδιο SHOW BUSINESS (επεισόδιο 38) οι πρωταγωνιστές χορεύουν ένα τραγούδι του Michael Jackson (σε απόλυτο συγχρονισμό!!!).
Γνωρίζετε τον τίτλο του τραγουδιού;
Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο επεισόδιο, βρήκα ότι παίζει το

.Λογικά αυτό εννοείς ;)
 
538.jpg
 
Πέρασμα των Τριών Χαρίτων από άλλη σειρά.
 
sparklingeagle είπε:
Για τηλεοπτικό spot μιλάω, βρε χαζούλη! :)
Μάλιστα οι τρείς διάσημες ηθοποιοί ήταν ντυμένες νεράϊδες.

Πρόκειται για ένα πολύ παλιό spot των mid-1990s που προβλήθηκε σ'όλα σχεδόν τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια.
αυτο

 
Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει, αλλά το αγαπημένο μου επεισόδιο είναι με την Λιλή Γκατζόλα (Δημητρα Παπαδοπούλου). Ένα διπλό "χορταστικό" επεισόδιο με την βαφτισιμιά της Όλγας που έρχεται από την Προσουτσάνη και ερωτεύεται τον Αντρέα. Καταπληκτικό επεισόδιο επίσης κ'αυτό με την Ντίνα Κώνστα, σαν θεία από την Αμερική. Τι να πρωτοθυμηθώ: το επεισόδιο που οι αδερφές Χαρίτου αποφασίζουν να μάθουν καράτε, ή όταν ο Αντρέας αναγκάζεται να ντυθεί γυναίκα και η Μαρία να παραστήσει την Μαριγούλα απ' το χωριό για να πουλήσει η Όλγα το μαγαζί της...απίστευτες στιγμές γέλιου.

Μα γιατί δεν ξαναβάζουν αυτή τη σειρά?
 
Πολλές σειρές την εποχή που παίζονταν τις είχαμε στο ίδιο επίπεδο, τις βλέπαμε και τις απολαμβάναμε επίσης εξίσου. Και ξαφνικά τις βλέπεις μπόλικα χρόνια αργότερα και διαπιστώνεις πως κάποιες σήμερα φαντάζουν, το λιγότερο που μπορώ να πω χωρίς να διορθωθεί, γελοίες ενώ άλλες στέκονται στο ύψος τους και υπό το κατάλληλο πρίσμα μπορούν ακόμα να δώσουν κάτι στον θεατή. Οι 3 χάριτες είναι μία από αυτές κατά τη γνώμη μου.
 
Το MEGA θα προβάλλει το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς στις 12:30 το σπέσιαλ πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο "Show business" με τη συμμετοχή της Άλκηστη Πρωτοψάλτη, του Σταμάτη Κραουνάκη και του Κώστα Μακεδόνα
 
Απο το εορταστικο επεισοδιο με τιτλο Show Business πάντα εβλεπα σχεδον την πρωτη ωρα προβολής...μετα βαριομουν, λογω των πολλών τραγουδιων που εχει το επεισοδιο και της μεγαλης διαρκειας (1,5 ωρα και κατι παραπανω...)
 
Αγαπημένη σειρά στην 4η ή 5η θέση θα την τοποθετούσα.Δε θα πω πολλά λόγια,το έχω κάνει άπειρες φορές.Απλά από τα πιο πετυχημένα σενάρια,ατάκες και κωμικοτραγικές καταστάσεις που δε γίνεται να ξεχάσει κάποιος εύκολα.Από τις καλύτερες σειρές για μένα.
 
Οι Τρεις Χαριτες με το μικρο Αργυρη (επεισοδια 35-36 Ο διαβολακος, αγαπημενα επεισοδια λογω του μικρου πρωταγωνιστη...)

αποσπασμα απο τα γυρισματα

[video=youtube;oDGsO1Im-WI]https://www.youtube.com/watch?v=oDGsO1Im-WI
 
Ολγα Χαριτου: τρομερή απαγγελια, ως Λενω Μπότσαρη

από το επεισοδιο 32 ''Οι τρεις αδελφες''

[video=youtube;3G-1SyTxV7Q]

 
BETTY BOOP είπε:
Ολγα Χαριτου: τρομερή απαγγελια, ως Λενω Μπότσαρη
από το επεισοδιο 32 ''Οι τρεις αδελφες''

[video=youtube;3G-1SyTxV7Q]

Αυτή τη σκηνή είχαν δεινοπαθήσει να τη γυρίσουν, γιατί όλοι οι ηθοποιοί γέλαγαν με την απαγγελία. Φαίνεται κιόλας που στο τέλος η Άννα Παναγιωτοπούλου το λέει πνιχτά το "Καλά είχα χαλάσει κόσμο", προσπαθώντας να συγκρατηθεί για να μη χαλάσει τελείως τη σκηνή.
 
  • Like
Reactions: PT8

1@nwntas[/USER]

πλάνα απο τα γυρισματα της σκηνης αυτης...


:D

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα