Οι αμαρτωλοί (1971)

Πρεπει να το πουμε αυτο:

Σε πολλες σκηνες της ταινιας, ο Χρηστος Νομικος εχει βγαλμενα φρυδια. Σε αλλες παλι οχι. Προφανως θεωρησαν οτι τα φρυδια του ηθοποιου ηταν πολυ παχια και ηθελαν....αραιωμα. Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι δεν του το εκαναν αυτο σε ολη την ταινια, αλλα, οπως εγραψα και πιο πανω, περιπου στη μιση και σε σκηνες ανακατεμενες, κατι που φανταζει αλλοπροσαλλο.

Μεγα σφαλμα γιατι αυτα τα πραγματα φαινονται στους αντρες και χτυπανε ασχημα στο ματι, αλλα θα μου πειτε και ο Sean Connery τα ιδια εκανε το 1962 στο Dr. No! :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μια φωτογραφια απο σκηνη της ταινιας και...

οι αμαρτωλοι (2).jpg

....μια φωτογραφια απο τα παρασκηνια.

οι αμαρτωλοι (3).jpg

Πηγή
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλή ταινία, πανέμορφη η Λιβανού, αλλά μου χτύπαγε κάπως άσχημα το ασπρόμαυρο ( λόγω εποχής που γυρίστηκε).
 
Πολύ καλή ταινία με υπέροχο και πολύ λαμπερό πρωταγωνιστικό ζευγάρι που αποτελούσαν οι Λιβανού και ο Νομικός, ζευγάρι το οποίο θα ξαναβρεθεί σε σήριαλ αυτήν την φορά, 25 περίπου χρόνια μετά, στον ¨Βαμμένο ήλιο". Αρνητική έκπληξη το γεγονός ότι γυρίστηκε ασπρόμαυρη η ταινία και μαλιστα με παραγωγό την Finos film.
Θα σταθώ στον υπέροχο ηθοποιό και άνθρωπο Βασίλη Ανδρεόπουλο και θα συμφωνήσω με την Aretara ότι δεν έκανε την καριέρα που του άξιζε από πλευράς πρώτων ρόλων. Αρχοντικό στυλ, υπέροχη φινετσάτη φυσιογνωμία και αύρα που έγραφε στο πανί, αλλά και ένα πολύ μεγάλο πηγαίο ταλέντο παιξίματος και ηθοποιίας που του άξιζε τουλάχιστον σε κάποιες ταινίες πρωταγωνιστικούς ρόλους. Και σε αυτήν όμως την ταινία επισκιάζει σε αρκετά σημεία το πρωταγωνιστικό ζεύγος. Αποκορύφωμα του μεγαλείου του στην ακροαματική διαδικασία όταν αποδεικνύεται η απιστία που του επιφύλαξε η Λιβανού. Αντιμετώπισε με ωριμότητα, ψυχραιμία και ανωτερότητα την δυσάρεστη για αυτόν πραγματικότητα, χωρίς εξάρσεις, χωρίς φωνασκίες, χωρίς εντάσεις, με έναν απόλυτο ρεαλισμό που δεν συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις. Απλά συγκλονιστικός.
 
Πίσω
Μπλουζα