Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Maddog είπε:Και μερικά ακόμα. Χαίρομαι που κατάφερα να ξυπνήσω αναμνήσεις για αυτοκινητάκια που είχατε σε ορισμένους από εσάς.
![]()
Νο. 221 GS Camargue. Majorette France. Κλίμακα 1:55
![]()
Και εδώ το μοναδικό μου Majorette. Μια Citroen GS Camargue (από κάτω δεν γράφει Citroen, όπως βλέπετε και στον τίτλο). Πιθανό έτος περί το 1975. Η πίσω πόρτα είναι ανοιγόμενη. Αν αναρωτιέστε γιατί πολλοί τα θεωρούν κατώτερα, συγκρίνετε την μπογιά σε αυτό με όλα μου τα Matchbox. Ο ίδιος άνθρωπος τα είχε...![]()
No 70 - Dodge Dragster. 1971 Matchbox Lesney England.
![]()
![]()
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, έχω και ένα Matchbox σε υπερ-ταλαίπωρη κατάσταση. Αλλά είναι από τα αρχαιότερα της συλλογής και νομίζω ότι κάπου το είχα βρει πεταμένο σε αυτήν περίπου την κατάσταση. Δεν είχε πχ ποτέ του ούτε τον μηχανισμό για να κρατάει το αμάξωμα σε ανοιχτή θέση, ούτε μπροστινό παρμπριζ, εξαρτήματα των οποίων την ύπαρξη ανακάλυψα μόλις τώρα από το Internet. Εγώ αναλάμβάνω την ευθύνη μόνο εν μέρει για τα αυτοκόλλητα στα πλαινά, καθώς συχνά βύθιζα τα οχήματα μου σε νερά. Το αυτοκόλλητο είναι πλέον μη αναγνωρίσιμο -εκτός και αν είστε επαγγελματίας αρχαιολόγος- αλλά κάποτε έδειχνε ένα φίδι.
Θα περιμένω εναγωνίως να "ανέβει" και η δική σου συλλογή αναλυτικά. Το γενικό "πλάνο" που ανέβασες ανοίγει την όρεξη για ΠΟΛΥ ζουμερό post!!!!didie είπε:Βλέποντας το δεύτερο, κατευθείαν μου ήρθε στο μυαλό το αυτοκίνητο των Dukes.Πράγματι είναι ένα Dodge Charger!!!
Η Matchbox το ονόμασε Dodge Dragster αλλά είναι βασισμένο στο θρυλικό αυτοκίνητο των Dukes!!
.......
Πρέπει να ομολογήσω πως αρκετά από αυτά τα έχω και εγω ακόμα στην κατοχή μου.Θα ακολουθήσει σε νέο topic αναλυτικά και η δική μου συλλογή .
Υπέροχη συλλογή Maddog και όμορφα φωτογραφημένη!!Μ'έκανες να ψάξω να βρω τα δικά μου,μιας και είδα ότι έχουμε κάποια κοινά μοντέλα.Είναι λοιπόν χαρά μου να μοιραστώ τις φωτογραφίες μαζί σας, ειδικά αν βρω και κάποιους που να είχαν τα ίδια.