Οι κακοί των Μίκυ Μάους!

Αχά! Ώστε γι' αυτό τους θυμάμαι μουργόλυκους! :)

Μάλιστα! :)

Α, και μην ξεχνιόμαστε! Σταύρο: :bow:
 
D@redevil είπε:
Αχά! Ώστε γι' αυτό τους θυμάμαι μουργόλυκους! :)
Μάλιστα! :)
Εγώ θα το ξαναγράψω : όσοι θυμόμαστε τους "Μουργόλυκους" ως σκέτο "Λύκους" προδίδουμε τα χρονάκια μας #)

#) #) ....
 
Σταύρο έγραψες, παρουσίασες όλο το στορι. Νομίζω ότι ερμηνευτικά ο elephadas έχει δίκιο. Δηλαδή μούργοι σκέτο, όμως έχω δυο σκέψεις-ενστάσεις.

1ον Τους έμαθα λύκους και με ξενίζει το Μουργόλυκοι και μούργοι.

2ον Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα περιοδικά αυτά απευθύνονται σε παιδιά εν γένει. Επίσης ο "λύκος" ως έννοια της λαϊκής μας παράδοσης, έχει ταυτιστεί με τον κακό, τον πονηρό (εκτός από τα γνωστά παραμύθια θυμίσω και την έκφραση που ακούγαμε παιδιά: θα σε φάει ο λύκος, θα το φάει(το φαΐ) ο λύκος κτλ όπως επίσης αφηγήσεις τσοπαναρέων για το κακό που τους βρήκε.). Με βάση τα παραπάνω και δοθέντος ότι το μούργος θεωρείται επίθετο (πως λέμε χοντρός, ψηλός) στηρίζω την "συμμορία λύκων" .
 
foutix είπε:
[...]Με βάση τα παραπάνω και δοθέντος ότι το μούργος θεωρείται επίθετο (πως λέμε χοντρός, ψηλός) στηρίζω την "συμμορία λύκων" .
Μουργόλυκοι, ftw! :D

Άνοιξέ το βρε το poll! :D

@Rinus: :[ :[ :[
 
Εγω τους θυμάμαι αμυδρα σαν Λύκους όμως λόγω Κομιξ είμαι περισσότερο εξοικιωμένος με το Μουργόλυκοι.
 
Αν και καθυστερημένα μπράβο Σταύρο για τα δημοψηφίσματα περί Μουργόλυκων. Σαν κάτι να θυμάμαι αμυδρα... Άραγε αφού έγινε 2ος γύρος τα Game Boy κληρώθηκαν;:what:

Ευχαριστούμε επίσης την Αριάδνη για το θέμα τούτο. :flower:
 
Μάτζικα Ντε Σπελ Υπέρ αγαπημένη μου ❤️
 
Ο Γκαστόνε ειναι ανταγωνιστης με τον Ντοναλντ για την καρδιά της ωραίας Νταιζης αλλα ευτυχώς η Νταιζη κλείνει προς Ντοναλντ μεριά, δηλ. με άλλα λόγια όποιος χάνει στα χαρτιά κερδίζει στην αγάπη! ο ντοναλντ έχει και την αγάπη των ανηψακιων! σε μερικες ιστοριες ο Γκαστονε θελει να κερδίσει και την ευνοια του Σκρουτζ και να θεσει στο περιθωριο τον Ντοναλντινιο..

τουλάχιστον υπάρχει ο νεοφερμένος ξαδελφος ο Φερθυ, γέννημα -θρεμμα του 2000 που αγαπά τον Ντοναλντ!!!

μινι κουιζ: τι φοβαται περισσότερο στην ζωή της η Ματζικα και μολις το βλέπει τρεπεται σε φυγή!;
Το σκόρδο
 
Να ένα θέμα που δεν έτυχε ποτέ να δω. Aν και οι ιστορίες του Μίκυ συνήθως είχαν περισσότερο σασπενς, πάντα προτιμούσα τα παπιά από τα ποντίκια, οπότε η αγαπημένη μου κακιά ήταν η Μάτζικα. Εκτός από τον τρομερό της χαρακτήρα μου άρεσε πολύ και το total black στυλ της!
Όσο για τον Γκαστόνε, σίγουρα δεν θα τον μετρούσα ως κακό αλλά ως αχώνευτο (αλλά εδώ που τα λέμε ψιλοαχώνευτος ως χαρακτήρας ήταν και ο θείος Σκρουτζ....). Μεγαλώνοντας όμως συνειδητοποίησα (!) ότι ο Γκαστόνε πιο πολύ για να τον λυπάσαι είναι παρά για να τον αντιπαθείς. Τι να την κάνεις τόση τύχη άμα είσαι πάντα μόνος;
 
Πίσω
Μπλουζα