αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 22.957
Με αφορμή το κορίτσι της Κυριακής να δώσω μερικούς χαρακτήρες καλών και τίμιων κακόφημων γυναικών! Οι γυναίκες αυτές δεν θα επέλεγαν το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου αν η ζωή τα έφερνε αλλιώς! είχαν τιμιότητα και αξιοπρέπεια περισσότερο ίσως και από γυναίκες του καλού κόσμου! Δεν είναι σίγουρα σαν την ηρωίδα του Ξενόπουλου στον ''κατήφορο''! Είναι ΄΄άτιμες'' μόνο κατά συνθήκη και όχι κατά φύση..
1. 'Ελλη Φωτίου στο ''επιστροφή''
2. Νόρα Βαλσάμη στο ''οι βάσεις και η Βασούλα''
3.Ξένια Καλογεροπούλου στο ''κορίτσι της κυριακής''
4. Τζένη Καρέζη στο ''τα κόκκινα φανάρια''( συγκλονιστική ερμηνεία)
5. Αλίκη Βουγιουκλάκη στο ''δόλωμα''
6. Τζένη Καρέζη ''ναυάγια ζωής''
αν γνωρίζετε και άλλες..γράψτε το!
Ποιά σας έκανε εντύπωση;
ποιά την βρίκατε απλά ακαταμάχητη; γυναίκες του λιμανιού και της αγάπης και του καημού!! ποιά ηθοποιός μας έπαιξε τον τύπο αυτό πιο καλά;
εμένα μου έκανε εντύπωση η Φωτίου στο επιστροφή, ασκεί το επάγγελμα κατα την διάρκεια του πολέμου και μόνο τότε, για να ζήσει το παιδί της σε αντίθεση με την αδελφή της ποτέ δεν συμβιβάζεται με το επάγγελμα και την νέα της ζωή! εχει μοιραίο τέλος!
1. 'Ελλη Φωτίου στο ''επιστροφή''
2. Νόρα Βαλσάμη στο ''οι βάσεις και η Βασούλα''
3.Ξένια Καλογεροπούλου στο ''κορίτσι της κυριακής''
4. Τζένη Καρέζη στο ''τα κόκκινα φανάρια''( συγκλονιστική ερμηνεία)
5. Αλίκη Βουγιουκλάκη στο ''δόλωμα''
6. Τζένη Καρέζη ''ναυάγια ζωής''
αν γνωρίζετε και άλλες..γράψτε το!
Ποιά σας έκανε εντύπωση;

ποιά την βρίκατε απλά ακαταμάχητη; γυναίκες του λιμανιού και της αγάπης και του καημού!! ποιά ηθοποιός μας έπαιξε τον τύπο αυτό πιο καλά;
εμένα μου έκανε εντύπωση η Φωτίου στο επιστροφή, ασκεί το επάγγελμα κατα την διάρκεια του πολέμου και μόνο τότε, για να ζήσει το παιδί της σε αντίθεση με την αδελφή της ποτέ δεν συμβιβάζεται με το επάγγελμα και την νέα της ζωή! εχει μοιραίο τέλος!
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: