Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 31.002
Ιταλίδες μπαμπι, ιταλιδεςΠαντως στην τελευταια επιλογη (Μονικα Βιτι) συμφωνουμε. Και βεβαια να μην ξεχναμε μια αλλη εκθαμβωτικη Ιταλιδα σταρ:
Τζινα Λολομπριτζιντα.
Προβολή συνημμένου 274172
Ιταλίδες μπαμπι, ιταλιδες
Κουκλάκι είναι
Κουκλάκι είναι
ε ηταν κοριτσακι εκειΠλάκα μου κάνετε!! Η νοστιμούλα κοπελίτσα στην παραπάνω φωτογραφία είναι...
..Ούρσουλα Άντρες!!! Αχ, Τι Γυναικάρος που έγινε μετά!!:αγάπη:
Οι φωτογραφίες είναι απο το πολύ ωραίο αφιέρωμα που βρήκα εδώ.
Αμφισβήτησαν πάρα πολλοί το υποκριτικό της ταλέντοΘα κρατήσω την τελευταία φράση του αφιερώματος σε αυτό το θεσπέσιο πλάσμα:
"Ό,τι αρνητικό και δεν έχει γραφτεί για εκείνη το σίγουρο είναι ότι οι γυναίκες σαν την Ούρσουλα Άντρες, γεννιούνται μόνο μία φορά."
Update , πολύ ωραίο βιβλίο και διαβάζεται απνευστι καταλαβαίνω και η σειρά τι σειραρα θα ήταν χωρίς βία και σκηνές σεξ μέσα, παρο όλο που μιλά για τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και για αυτούς που έρχονται στο μοντε Κάρλο να γλιτώσουν με ανήθικο παρελθόν όπως πολλές εταιρες πολυτέλειας όπως και ζιγκολο.ΚΟυκλα στο εξώφυλλο η τζοαν σας αρεσει οπως τα συνδυασα;
Προβολή συνημμένου 273522
Αμφισβήτησαν πάρα πολλοί το υποκριτικό της ταλέντο
ως πολύ ωραία γυναίκα έγινε διάσημη και σε αυτόν τον τύπο του ρόλου τυποποίηθηκε.Κι εγω το αμφισβητω. Ουτε τα ξεγυμνωματα της επικροτω, ειναι γνωστες οι αποψεις μου για αυτο το θεμα νομιζω.
Δεν μπορώ να αμφισβητήσω την ομορφιά της και ήταν αυτή που την εκανε διάσημη.