Όχι η τζιν τιρνειΗ Μπισέ είναι;
Μου θυμιζει λίγο την μπεαρ.Διάβαζα το άλλο σημείο που μας καλεί να βαθμολογήσουμε το σεξ απίλ των ηθοποιών και σκέφτηκα να το πω. Θεωρώ 100% σέξι, αν και δε την έχω δει ποτέ σε ταινία τη Σοφί Μαρσό! Αν και δεν είναι κάθε χαρακτηριστικό της τέλειο, το στόμα, η εμφάνιση γενικά βγάζει κάτι πολύ θυλικό και ελκυστικό.
Προβολή συνημμένου 277406
Συμφωνώ απόλυτα..να δεις ταινίες της..είδωλοΔιάβαζα το άλλο τόπικ που μας καλεί να βαθμολογήσουμε το σεξ απίλ των ηθοποιών και σκέφτηκα να σας το πω. Θεωρώ 100% σέξι, αν και δε την έχω δει ποτέ σε ταινία τη Σοφί Μαρσό! Ακόμα και αν δεν είναι κάθε χαρακτηριστικό της τέλειο, το στόμα, η εμφάνιση γενικά βγάζει κάτι πολύ θυληκό και ελκυστικό.
Προβολή συνημμένου 277406
Προβολή συνημμένου 278351
Όπως τα περιγραφεις
Την έχω απολαύσει στο monkey business με τον Γκάρι Γκραντ, απιθανηΤι κούκλα ήταν αυτή!
Και δεν ήταν μόνο καλή στις αισθηματικές και τις δραματικές ταινίες, ήταν καλή και στις κωμωδίες.
Να την δεις, Αριαδνη, στο Η δεσποινις και το μωρο της, εκει που παριστανει σε μια σκηνη την Σουηδεζα και τους δουλευει ολους πως δηθεν δεν μιλαει αγγλικα και βγαζει σουηδικα απο το κεφαλι της...Πολυ γελιο! Εκπληκτικη.
Μου φέρνει στην Ανίτα ΕκμπεργκΠοια η ηθοποιος της φωτο;
Προβολή συνημμένου 278769