Οι πέντε πιο όμορφες ξένες σταρ

Διαβαζοντας για το ποια σταρ οι ανδρες θεωρουσαν ως την ωραια των ωραιων σε ολο τον κοσμο το 60 ' διαπιστωσα πως " οι ανδρες τελικα προτιμουν τις μελαχροινες" την αβα γκαρντερ θεωρουσαν καποτε ως την ωραιοτερη ντιβα στο χολυγουντ ο ανδρικος πληθυσμος ο δε γυναικειος την ωντρευ, οποτε βγαζετε συμπερασματα! Η δε γκαρντερ δεν μοιαζει στην Μπελουτσι παρα πολυ;

Η ωραιότερη γυναίκα της γης ζευγάρι με τον Τιμ Μπάρτον
Προβολή συνημμένου 258552
Why not?
 
Η Βερόνικα Λέικ ήταν ομως η έμπνευση για την Τζέσικα ραμπιτ ούτε η Ανίτα, ούτε η Άβα, ούτε η Λόρεν ούτε η Ρίτα που είχαν αυτές τις υπέροχες καμπύλες.
Ήταν εξαιρετικά μικροκαμωμένη η Βερόνικα.
Προβολή συνημμένου 264180
Λόγω καρτουνόφατσας με κάτι σέξυ
 
Αυτήν την κοπέλα σήμερα παιδιά από ότι κατάλαβα δεν θα την έπαιρνε το Χόλιγουντ εύκολα σε κάστινγκ. Ενώ τότε το 60' έκανε αίσθηση φοβερή η νταν Γουέλς. Έχει πολύ αθώα και παιδική φάτσα. Σήμερα θα της έλεγαν φούσκωσε χείλη , βγάλε το λίπος από τα μάγουλα κάνε ρινοπλαστικη και άλλες άχριαστες πλαστικές διότι μια χαρά φατσούλα έχει. Και μάλιστα και μετά αυτήν την παιδικοτητα τη κράτησε και φαινότανε πιο νέα από ότι ήταν.
Προβολή συνημμένου 265777
Είχε πέραση στο παιδεραστικό Hollywood
 
Δεν δίνουν απλώς λεφτά χάνουν την ζωή τους μπαμπι, νέες κοπέλες. Κάποια εποχή γέμιζαν τα επείγοντα με κοπέλες που τις έφερναν από κλινικές που έκαναν το Brazilian but στο Μαϊάμι . Η δε καρντασιαν λέει πως ο πισινός της είναι φυσικός όπως και όλα πάνω της
Προβολή συνημμένου 268963
Υπερφυσικά ήθελε να πει η Κιμ, λολ!
 
Και εμένα πάντως μου θυμίζει την Μόνικα Μπελούτσι. Ισως το μαύρο μαλλί που έχουν ίδιο αλλά και κάτι στο πρόσωπο ίσως τα μάτια..

eleni_filini.jpg
 
Και εμένα πάντως μου θυμίζει τη Μόνικα Μπελούτσι. Ισως το μαύρο μαλλί που έχουν ίδιο αλλά και κάτι στο πρόσωπο ίσως τα μάτια..

eleni_filini.jpg
Ναι μοιάζουν ειδικά όταν ήταν πολύ πολύ νέες και οι δυο
 
Μοοτοξαρισμένο κοριτσάκι, αδιάφορο
Είχε πέραση στο παιδεραστικό Hollywood
Σαν σειρά ήταν οικογενειακή και δεν θελαν την ρακελ Γουέλς για τι ήταν πολύ σεξι για τον ρόλο της μαριαννας , ήθελαν το γλυκό κορίτσι της διπλανής πόρτας άσε που η νταουν Γουέλς ήταν 25 ετών όταν πήρε τον ρόλο.
 
Είχε πέραση στο παιδεραστικό Hollywood
Aν ήταν η νταουν Γουέλς 15 χρόνων θα με πειράζε και μενα σαν εικόνα με τα καυτά σορτσάκια αλλά ήταν 25 χρόνων κοπέλα οπότε το κονσεπτ είχε αυτό το ντύσιμο για κείνη όπως για την τζιντζερ ρεπλικα των φορέματωντης μερυλιν
 
Πίσω
Μπλουζα