Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Χαχαχαχα!!!!telonio είπε:Αν θεωρούμε πως η μπύρα είναι αναψυκτικό κάτι σαν κοκα κόλα, τότε έχουμε σοβαρό πρόβλημα. :beerz:
Έτσι σε φώναζε η μαμά σου??Kambia είπε:... "Κάαααμπια. Εσύ ήπιες μπύρα? ......
Μονο που καποιοι ριχνουν ολο το φταιξιμο στη μπυρα, ενω στην πραγματικοτητα φταιει το φαϊ.αριαδνη είπε:Οποτε δικαιως οταν τους ρωτας απο που η κοιλια σου απαντουν δεν ειναι απο το φαι αλλα την μπυρα
Δεν το έχω ξανακούσει αυτό! Θα το δοκιμάσω!ΦΖΠ1 είπε:
Υπήρχε και το "τέχνασμα" να βγάλεις την (παχυντική) γλυκερίνη από το μπουκάλι, αναποδογυρίζοντάς το σ' ένα ποτήρι, και περιμένοντας 4-5 λεπτά, να κατέβει με το βάρος, μέσω συγκοινωνούντων δοχείων. Μετά, έπινες το μπουκάλι και πέταγες το ποτήρι (έχανες ένα ποτήρι, συν την ποσότητα των αναποδογυρισμάτων, βεβαίως...)
Εγώ πάλι θυμάμαι την θείο μου να βάζει μέσα στην μπύρα ένα κομμάτι φέτα τυρί. Τον ρώτησα γιατί το κάνει αυτό και μου είχε πει για να μην του φέρει υπνηλία...ΦΖΠ1 είπε:
Υπήρχε και το "τέχνασμα" να βγάλεις την (παχυντική) γλυκερίνη από το μπουκάλι, αναποδογυρίζοντάς το σ' ένα ποτήρι, και περιμένοντας 4-5 λεπτά, να κατέβει με το βάρος, μέσω συγκοινωνούντων δοχείων. Μετά, έπινες το μπουκάλι και πέταγες το ποτήρι (έχανες ένα ποτήρι, συν την ποσότητα των αναποδογυρισμάτων, βεβαίως...)
Ναι, στην ταβέρνα δεν ήταν και το πιο διακριτικό να το κάνεις...Σκέπαζες με το δάχτυλο το στόμιο, και το γύρναγες απότομα (αφαιρώντας τελευταία στιγμή το δάχτυλο) μέσα στο ποτήρι. Άφριζε απότομα το ποτήρι (μπορούσε να χυθεί και στο τραπέζι), αλλά πράγματι μετά, διέκρινες μέσα στη διαύγεια του ποτηριού πιο "θολές" κηλίδες από τη γλυκερίνη που κατέβαινε (όπως στη θάλασσα βλέπουμε καμιά φορά με τη μάσκα). Περίμενες (ζεσταινόταν η μπύρα, εντωμεταξύ...) και μετά (που δε μπορούσες να βάλεις πια από την αρχή, τουλάχιστον, το δάχτυλο...), αναποδογύριζες το μπουκάλι ξανά στην όρθια θέση.domniki είπε:Δεν το έχω ξανακούσει αυτό! Θα το δοκιμάσω!
Δεν παιζεσαι.......Kambia είπε:"Οχι, μαμά. Μάλλον θα έφυγε το ανθρακικό και θα έχει τέτοια γεύση..."
Η ανάπτυξη κοιλίτσας περιλαμβάνεται σ' αυτά που έχουν αλλάξει?stayros είπε:.. για να μην κανω οπως ελεγε κοιλιτσα!!! ...Βεβαια απο τοτε μεχρι σημερα μπορει να εχουν αλλαξει πολλα
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/j.2050-0416.1986.tb04405.x/abstract
telonio είπε:Αν θεωρούμε πως η μπύρα είναι αναψυκτικό κάτι σαν κοκα κόλα, τότε έχουμε σοβαρό πρόβλημα. :beerz:
Ναι, όπως μου δήλωσε συnάδελφος μπυροπότης, "You don't DRINK beer. You just borrow it"Crimson Moonlight είπε:Πάντως στην απορρία πού βάζουν μερικοί τόση μπύρα, έ, παίζει ρόλο και πόσες φορές πάς στην τουαλέτα μετά από κάθε μπουκάλι!
angel_grig είπε:Eπιτελους ποσταρε στο θρεντ αυτος που επρεπε να ειχε ποσταρει εξ'αρχης!!![]()
elephadas είπε:Φέτες? Όπως λέμε φέτες ψωμιού με Μερέντα? ή με λάδι και ζάχαρη? ή όπως "παιδί, φέρε μια φέτα ακόμη, με μπόλικη ρίγανη και λαδάκι"? Διότι τέτοιες φέτες διαθέτει άφθονες ο μέσος Νεοέλλην, μην έχετε παράπονο.