Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Τα ίδια κι εγώ, με έναν τύπο που υποστήριζε ότι μπορούσε να μου κάψει την οθόνη, πληκτρολογώντας τα μαγικά του... Ευτυχώς δεν το έκανε! Έρε ξύλο...Rakeesh είπε:Επισης μεταξυ των γνωστων μου υπηρχε η διάδοση οτι μπορείς να γράψεις ένα σύντομο κωδικα στον Amstrad CPC και να τον καταστρέψεις. Ενας ισχυρίστηκε οτι τον ξέρει αλλα δεν μου τον είπε![]()
Α, κι εγώ το ίδιο κάνω, μπαίνω κρυφά στο computer room και παρατηρώ τυχόν ύποπτες κινήσεις.geoanas είπε:Να σκεφτείς ότι τόσο πολύ με είχε επηρεάσει το συγκεκριμένο άρθρο - ντοκουμέντο, που ακόμα και τώρα κατεβαίνω κρυφά τα βράδια στο χώρο με τα retro και μη computers και κονσόλια και κρυφακούω μπας και γίνεται τίποτα πίσω από την πλάτη μου !!! LOL !!!
alkis21 είπε:)
-Ότι άλλαζα τους βαθμούς μου στον υπολογιστή του σχολείου (βέβαια όσο μεγάλος hacker κι αν ήμουν, δύσκολα θα κατάφερνα να συνδεθώ με τα μπακαλοτέφτερα του Γυμνασίου... αφού το computer μόνο για να παίζουν το είχαν)
QUOTE]
Άλκη, μάλλον είχες δει Ferris Bueller Day off ε?
Οταν μπηκα πρωτη φορα σε BBS ειδα στις "Αρχειοθηκες" ενα προγραμμα "Τεχνητης Νοημοσυνης"alkis21 είπε:-Ότι μπορούσα να μιλάω με την Amiga σαν να ήταν κανονικός άνθρωπος; (και φυσικά στους δύσπιστους έκανα και την ανάλογη επίδειξη με το φοβερά αστείο προγραμματάκι ZEUS... έμεναν με το στόμα ανοιχτό κι εγώ το διασκέδαζα αφάνταστα!)