Οι σειρές που χάθηκαν...

Ο Νίκος Βασταρδής είχε το ρόλο του καθηγητή από ότι φαίνεται τελικά (και όχι του ιατροδικαστή όπως είχα ακούσει). Ο ιατροδικαστής ποιος να ήταν άραγε;

Τελευταία επεξεργασία:
Χαρακτήρας με το όνομα Βικτωράτος που θα ανατίναζε καράβι με όπλα δεν υπήρχε στον "Φόνο Χωρίς Ταυτότητα". Σεναριακή διαφορά δηλαδή; Εκτός αν λέγεται έτσι ο κατηγορούμενος φοιτητής.

Όσο για τον δολοφόνο τογ Ακόλουθου, είναι η αδερφή του οξυγονοκολλητή στον "Φόνο". Για να δούμε, θα είναι η ίδια και εδώ;

Χαρακτήρας με το όνομα Βικτωράτος που θα ανατίναζε καράβι με όπλα δεν υπήρχε στον "Φόνο Χωρίς Ταυτότητα". Σεναριακή διαφορά δηλαδή; Εκτός αν λέγεται έτσι ο κατηγορούμενος φοιτητής.
Ο φοιτητής είναι ο Βικτωράτος (αναφέρεται και σε κάποιο από τα προηγούμενα επεισόδια). Πάντως αν δεν κάνω λάθος στον Φόνο ήθελε να ανατινάξει τα γραφεία της Import Export, όχι το καράβι.

Ο φοιτητής είναι ο Βικτωράτος (αναφέρεται και σε κάποιο από τα προηγούμενα επεισόδια). Πάντως αν δεν κάνω λάθος στον Φόνο ήθελε να ανατινάξει τα γραφεία της Import Export, όχι το καράβι.
Σωστά! Γι' αυτό με μπέρδεψε!

Ήθελε να ανατινάξει τα γραφεία της Import - Export και τον απέτρεψε ο Συγγραφέας. Πάντως, απ' ό,τι βλέπω, ούτε αναφορά σε κομμάτια πυρηνικού αντιδραστήρα, ούτε πλουτώνιο, τίποτα. Μάλλον όλα αυτά είναι προσθήκες στον "Φόνο" και δεν υπήρχαν εδώ. Εικασία μου βέβαια.

Πάντως, απ' ό,τι βλέπω, ούτε αναφορά σε κομμάτια πυρηνικού αντιδραστήρα, ούτε πλουτώνιο, τίποτα. Μάλλον όλα αυτά είναι προσθήκες στον "Φόνο" και δεν υπήρχαν εδώ. Εικασία μου βέβαια.
Υποθέτω πως όλα υπήρχαν, αφού γι' αυτά γίνεται ό,τι γίνεται. Απλώς στις περιλήψεις θα παραλείπονταν για συντομία, εξάλλου σε κάθε επεισόδιο υπήρχαν πολύ παραπάνω πράγματα από αυτά που αναφέρονται εδώ.

επειδή έχω κάποια χρόνια να δω τη σειρά και δεν θυμάμαι, ο Μπραμς είχε όντως επίσημη ιδιότητα δικαστικού ή τους είπε ψέματα; Μου κάνει εντύπωση που ο Μπραμς (ή όπως αλλιώς λεγόταν εδώ) δεν έχει εμφανιστεί στις περιλήψεις μέχρι τώρα και παρουσιάζεται ως "μυστηριώδης τύπος". Πάντως το συγκεκριμένο ρόλο εδώ υποδυόταν ο Γιώργος Μπάρτης.

επειδή έχω κάποια χρόνια να δω τη σειρά και δεν θυμάμαι, ο Μπραμς είχε όντως επίσημη ιδιότητα δικαστικού ή τους είπε ψέματα; Μου κάνει εντύπωση που ο Μπραμς (ή όπως αλλιώς λεγόταν εδώ) δεν έχει εμφανιστεί στις περιλήψεις μέχρι τώρα και παρουσιάζεται ως "μυστηριώδης τύπος". Πάντως το συγκεκριμένο ρόλο εδώ υποδυόταν ο Γιώργος Μπάρτης.
Ψέματα τους είπε, εννοείται. Βέβαια, η διαφορά με τον "Φόνο" είναι ότι με το που έφτασε στο αεροδρόμιο πήρε τηλέφωνο στον υπαστυνόμο Δηλαβέρη και του είπε πως ξέρει τον δολοφόνο του Ακόλουθου και του το έκλεισε στη μούρη. Έπειτα, αφού αφέθηκε ελεύθερος ο Μίστερ Τζώρτζ, ξεκίνησαν την "εκκαθαριστική επιχείρηση", σκοτώνοντας τον ναυτικό, αποπειράθηκαν να σκοτώσουν τη φοιτήτρια - γραμματέα του Καθηγητή, και στο τέλος σκότωσαν τη Ρόζα, και ο Τζωρτζ συνελήφθη όταν πήγε να σκοτώσει τον Καθηγητή και τη Νατάσα στο σπίτι του Συγγραφέα, με τον Μπραμς να φεύγει σαν κύριος με το αυτοκίνητο.

Βέβαια, το ότι ο Μπραμς ή όπως αλλιώς λεγόταν, δεν εμφανίζεται στις περιλήψεις ίσως οφείλεται στο ότι οι περιλήψεις δεν αναφέρουν πολλές λεπτομέρειες, όπως έγραψες και σε παραπάνω ποστ.

Πίσω
Μπλουζα