Οι σταρ και τα παιδιά τους!

Κι ας με σκυλοβρίσετε, τελικά η Λόρεν μου φαινόταν πάντα φοβερά άσχημη γυναίκα. Ας μην την συγκρίνω σε ασχήμια με άλλες που και εδώ μέσα θεωρούνται η Απόλυτες.

Μιλάμε μου'ρθε να δαγκάσω την οθόνη.
Δεν έχω φάει ποτέ μου (αν μοιάζουν με εκείνα τα κρητικά σιχάματα που είναι και αλμυρά και γλυκά δεν θέλω ούτε να τα σκέφτομαι) αλλά εδώ μοιάζουν πολύ λαχταριστά. Γλειψ... σλουρπ...
Εχω δοκιμάσει, δεν είναι αλμυρά, είναι γλυκά κι αφήνουν στον ουρανίσκο απαλό άρωμα μαστίχας.
Καμία σχέση με τα κρητικά λυχνάρια (προφανώς αυτά εννοείς).
Μάλλον έπεσε σε περίπτωση που δεν ήταν καλοφτιαγμένα τα λυχναράκια και μπορεί να μύριζε και το ανθότυρο.
 
Αχ εμένα Γκόρντον μ' αρέσει η Σοφία Λώρεν στα νιάτα της και με μακριά και με κοντά μαλλιά ακόμα περισσότερο, αλλά όταν μεγάλωσε και δεν εννοώ τις τελευταίες δεκαετίες, φαινοντουσαν πολύ αδρά τα χαρακτηριστικά της. Εδώ δε την έχουν κάνει με αερογράφο μακιγιάζ και μοιάζει σαν ζωγραφιά πάνω σε τρακαρισμένη Χάρλευ Ντάβιντσον.
 
Η persona της personas τη persona την persona ωωωω persona. Αι personai των personοn ταις personais τας personas ω personai. Ανοίξτε και κανέναν Tzartzano.
 
Και της μετακινήθηκε η περούκα οπότε φαίνεται το κοντοκουρεμένο μαλλί από κάτω.

Στον κόσμο τον έφερε μόνη της, κύριε συντάκτα. Με τη βοήθεια μαιευτήρα, μαμμής, άντε και του συζύγου αν ήταν μεσα και δεν λιποθύμησε όταν σφίξαν τα πράματα. Αλλά δεν κουβάλαγε το έμβρυο 9 μήνες ο σύζυγος, ούτε κοιλοπόνεσε. Εκείνη τράβηξε όλο το ζόρι.

Ο μπούφος δεν ξέρει και τι θα πει "φαν κλαμπ". Ίσως νομίζει ότι γράφεται fun club, όπως το έχω δει γραμμένο πολλές φορές σε ελληνικά μέσα. Οπότε σου λέει είναι μαμάδες που μαζεύονται και διασκεδάζουν παρέα. Το φαν κλαμπ των μαμάδων έχει μέλη μη-μαμάδες εξ ορισμού.
 
Πίσω
Μπλουζα