Οι σταρ και τα παιδιά τους!

1.5 τώρα (δηλαδή τότε). Πριν λίγο καιρό ήταν λιγότερο από 1.5. Και το άφηναν να γυρνάει αμολητό σε κήπους χωρίς επίβλεψη ώστε να κόβει λουλουδάκια και να τα πηγαίνει στη λυωμένη τρελή μαμά? Και περπατούσε ήδη τόσο καλά ώστε να μπορεί να το κάνει? Τι πρόωρη ανάπτυξη ήταν αυτή? (Αλλά ίχνος οικολογικής και περιβαλλοντικής συνείδησης η μικρή λουλουδοκόφτρα).
 
Στην προηγούμενη σελίδα μαθαίνουμε ότι η κόρη της κυρίας Μηλιαρέση, στην ίδια ηλικία με τον Ευρυδίκειο μπόμπιρα, έκοψε λουλούδι από τον κήπο και της το πήγε. Ο Άγγελος γιατί το καθυστερεί?
 
Τελευταία επεξεργασία:
Χα! Άμα πεις ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που σκέφτεσαι την ώρα που τσακώνεσαι, μετά πας τσιφ για διαζύγιο ενώ ταυτόχρονα σκέφτεσαι "Τι θα είναι καλύτερη εκδίκηση, να της φέρω το κρύσταλλο Βοημίας - δώρο από τη μάνα της - κατακέφαλα τώρα ή να της το περιλάβω στο μερτικό της από την οικοσκευή?"
 
Το θεμα ειναι σε τετοιες περιπτωσεις να μη λες ακριβως αυτο που σκεφτεσαι γιατι αλλιως θα γεμισουν οι φυλακές.
 
¡¡¡Madre de Dios!!! Τι στόμα είναι αυτό στο μωρό; Έκανε η άλλη βοτοχ στο στόμα της έκανε και στο μωρό; Δηλαδή ήμαρτον Θε μου!
 
Δηλαδή όταν βλέπεις το ζεύγος να ψυθιρίζει τρυφερά ο ένας στο αυτί του άλλου στο ρομαντικό φως των κεριών με βιολιά να παίζουν στο βάθος, στην πραγματικότητα ανταλλάσσουν μπινελίκια?
 
Πίσω
Μπλουζα