Οι σταρ και τα παιδιά τους!

Kι υστερα σου λενε γιατι στο Mayday δεν προλαβαινουν να γυριζουν επεισοδια του στυλ Kid in the cockpit. :D
 
Κατενθουσιασμένη λέει το άρθρο, που "κέρδισε"(sic) επιβάτες και πλήρωμα αλλά στην πραγματικότητα κάτι τέτοια μπασμένα που κάνουν φασαρία σε αεροπλάνα είναι για πνίξιμο. Και δεν φταίνε τόσο αυτά, φταίνε τα ζώα που έχουν για γονείς. Αυτοί κι αν είναι για ξεπάστρεμα...
 
Ειδικά που ζητούσε συνέχεια καραμέλες. Θα άνοιγα το παράθυρο του αεροπλάνου να το πετάξω το κοριτσάκι, κι ας με λέγανε μετά ο στυγερός δολοφόνος. Οι επιβάτες και το πλήρωμα θα έρχονταν για μάρτυρες υπεράσπισης.
 
δεν μπορείς να το ανοίξεις ελέφαντα θα γίνει αποσυμπίεση. και αν το ανοίξεις θα ρουφήξει κι εσένα το κενό. όταν ήμουν φαντάρος στη Ρόδο είχε απευθείας πτήση Ρόδο-Ηράκλειο (περίπου μια ώρα) με ένα μικρό αεροπλάνο turboprop το οποίο πετούσε πολύ χαμηλά και η θέα ήταν υπέροχη. συν τοις άλλοις έφευγα με άδεια και το εισιτήριο ήταν τζαμπαντάν, μια ευγενική προσφορά του ΕΣ.
 
Ειδικά που ζητούσε συνέχεια καραμέλες. Θα άνοιγα το παράθυρο του αεροπλάνου να το πετάξω το κοριτσάκι, κι ας με λέγανε μετά ο στυγερός δολοφόνος. Οι επιβάτες και το πλήρωμα θα έρχονταν για μάρτυρες υπεράσπισης.
Και να μην ήμουν στην πτήση πάλι θα ερχόμουν για υπεράσπιση. Μου έτυχε πεντάχρονο μπασμένο σε πτήση Θεσσαλονίκη-Αθήνα και σε όλη τη διαδρομή (πόσο ήταν τότε στη δεκαετία του 1990; 45 λεπτά; ) δεν έβαλε γλώσσα μέσα το σκασμένο. Συνέχεια ζητούσε, σχολίαζε και γκρίνιαζε.

Το θυμήθηκα κι έγινα έξαλλος. Μου'ρθε να πνίξω κανα μαξιλάρι.

Το κορυφαίο; ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟ Μ@^@&!$ΜΕΝΟ!!! Ευτυχώς ή κοιμόταν ή το είχαν φιμώσει! Δεν ακούστηκε κιχ.
 
δεν μπορείς να το ανοίξεις ελέφαντα θα γίνει αποσυμπίεση. και αν το ανοίξεις θα ρουφήξει κι εσένα το κενό.
Προκειμένου να απαλλάξω τον κόσμο από ενοχλητικούς επιβάτες και επιβατάκια, θα θυσιαζόμουν.
 
Τελικά πως τη λένε; Ελένα ή Έλενα; Κι από πότε ο γιος της έγινε Πάβελ; Τόσο τους ξύνισε το Παύλος;
 
όλες οι φώτο αυτής της σελίδας έχουν υπερβολικά "σκληρό" κοντράστ, σε σημείο λιθογραφίας ή σχεδίου (ουσιαστικά μόνο άσπρο και μαύρο, χωρίς ενδιάμεσους τόνους). η Kodak παλιά έβγαζε λιθογραφικό φιλμ, σε 135 φορμά, και αν δεν κάνω λάθος ήθελε ειδικό εμφανιστή.
 
Πίσω
Μπλουζα